- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 30
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #2.961
Hsg nasıl geçti ya ay hersey ard arda hepsı birbirinden etkılenebilir rabbım tamamına erdirsin ins kuzum eğer hamışe değilsem bile yüzümü güldürdüğü için ciddiyim coknsagllsat 11 mart, hsg 21 mart, yumurtlama 24 mart, çatlama 25 mart, bat 6 nisan belirtiler: göğüs uçlarım felaket dokunamıyorum bile, kasık ağrısı, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Tamam
O da flaşla çekmişArkadaşa da bakabılırmısın kuzum oda gelcek şimdi
kızzz bat günü test yapacağım benimkine de bakarsın sıramı alayımda şimdidenCanım flaşla çekmişsin kontrastı yok etmiş ama yakalayabildiğimi yakaladım işaretlediğim yerde var gibi flaşsız çekebilir misin? Doğal kontrast lazım
Tesekkur ederim canım Cook aminYaaa ne harika çok sevindim adına canım darısı hepimizin başına
Buraya atmadım Mart ayina attım bat 29 Mart olunca durun size de atayımCanım test attın mı buraya görmedim hiç atta pozitif test görelim yaaahayırlı olsun kuzum benim
Hsg zor geçti ya bir tüpüm tıkalıHsg nasıl geçti ya ay hersey ard arda hepsı birbirinden etkılenebilir rabbım tamamına erdirsin ins kuzum eğer hamışe değilsem bile yüzümü güldürdüğü için ciddiyim coknsagll
Maşallah kuzum ya inşallah sağlıklı ilerler gebeliğin bizlerede dua et olur muTesekkur ederim canım Cook amin
Buraya atmadım Mart ayina attım bat 29 Mart olunca durun size de atayım
12. Gün yani 2 gün önceki test bu
Acıdımı kuzum ya bende cektırıcem bu Ay olmaz ise 2 ci tedaviye vallla bilmıyorum hala nasıl baktığını anlamadım ayrıntılı anlatsana tüp tıkalı He insssss açıldı da kalırsın kız valllHsg zor geçti ya bir tüpüm tıkalıbekliyorum bakalım hayırlısı. Sende de vardır inşallah ki var gibi görünüyor
Canım yakalayamadım ama erkenmiş zaten iki gün sonra tekrarla benceBenimde 11. Günüm banada bir yardım
seninde mi tek tüpün tıkalı ???Hsg zor geçti ya bir tüpüm tıkalıbekliyorum bakalım hayırlısı. Sende de vardır inşallah ki var gibi görünüyor
Kuzum bilmıyorumm ki test anlamadım bişi ariel balmış ama öyle cıkıyo cidden sok oldum ins hrpımız hamıleyiz insssssTebessum34 ve iyilikperisi92 ikinizin tam arasındayım kızlar hamilesiniz galiba bende dilek mi tutsam ki
İlk verdiğinde normal adet ağrısı gibiydi sonra tıkanıklığı görüp ikinci kez daha basınçlı verdi sıvıyı o zaman baya acıdı.Acıdımı kuzum ya bende cektırıcem bu Ay olmaz ise 2 ci tedaviye vallla bilmıyorum hala nasıl baktığını anlamadım ayrıntılı anlatsana tüp tıkalı He insssss açıldı da kalırsın kız valll
Benimde sol göğsüme ağrı girdi ya sanki bisey saplanmış gibi bir ağrı. Kalbimde olabilirKızlarrrr alın size yeni taptaze bir belirti ile geliyorumbugün sağ bacağıma kasıktan diz kapağı na doğru batmalar olmaya başladı daha önce hamilelik yaşayan kızlar böyle bir belirti olabilir mi acaba ya anlık batma şeklinde oluyor
Evet canımseninde mi tek tüpün tıkalı ???
Kızlar bişey sorucam tüp tıkalı diyorsunuz ya mesela tüp tıkalı olunca yumurta gelişmiyormu büyüme va olmuyor mu nasıl oluyor bu olayseninde mi tek tüpün tıkalı ???
Ya bayıltıp mı yaptı senı ben kendıme anestezi yaptırıcam yoksa kalbım dayanmazİlk verdiğinde normal adet ağrısı gibiydi sonra tıkanıklığı görüp ikinci kez daha basınçlı verdi sıvıyı o zaman baya acıdı.
Lightroom adobe programında sisi kaldırıyorum, kontrastı artıyorum, netliği arttırıyorumeğer zorlarsam bordo renge yoğunluk veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?