- 17 Mart 2021
- 296
- 328
- 53
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #2.941
30 gün canım bir ay yani döngümCanım kaç gün de bir adet oluyorsun normalde
Kız o benım testim ariel bakmış bana Allah belamı versin ki var sanki ohaBende gördüm
Çekmiştim attım canımCanım flaşla çekmişsin kontrastı yok etmiş ama yakalayabildiğimi yakaladım işaretlediğim yerde var gibi flaşsız çekebilir misin? Doğal kontrast lazım
İnsan gözünün aldığı ışık veya yansıyan ışığı görme kabiliyeti sınırlı. Fotoğraflarda kontrastla oynayıp sisi kaldırıyorum görülebilir ışık formuna geliyorAllah askına nasıl baktın kızlar da var demiş
11 canımEvet görünüyor hadi hayirlisikaçıncı gün?
Ya benım göbeğim atıyyordu ben belirti yok serim kızlar ama size bişi dicem ben 8 gündür felan sırtım ağırlıyor bana kulunc olmuşsun yel gelmiş dediler ama hamıelelık de yapıyormuş oha cus ben survıvor izliyodumİnsan gözünün aldığı ışık veya yansıyan ışığı görme kabiliyeti sınırlı. Fotoğraflarda kontrastla oynayıp sisi kaldırıyorum görülebilir ışık formuna geliyor
Çok dikkatli bakınca var gibi canım ama ben de arada kaldım kızlar yorum yapsın bi deÇekmiştim attım canım
Ben de çok inceleyince görüyorum çok sağol ellerine sağlık canımmmÇok dikkatli bakınca var gibi canım ama ben de arada kaldım kızlar yorum yapsın bi de
Kız sanki var gibi valllah sakın olsun bu kiminse cunku ben sakın olamıyorum su andaÇok dikkatli bakınca var gibi canım ama ben de arada kaldım kızlar yorum yapsın bi de
Ahahhahshshs yaaa çok güldürdün beniYa benım göbeğim atıyyordu ben belirti yok serim kızlar ama size bişi dicem ben 8 gündür felan sırtım ağırlıyor bana kulunc olmuşsun yel gelmiş dediler ama hamıelelık de yapıyormuş oha cus ben survıvor izliyodum
Sen ne durumdasın su anda senı merak ettimAhahhahshshs yaaa çok güldürdün benisen bu testi tekrarla kuzum sende var bi şeyler
Ooo baya varmışBen de çok inceleyince görüyorum çok sağol ellerine sağlık canımmm8 gün kaldı beklemeye devam
Ay benimm bu kız harikalar yaratıyor ben de sabırla bekleyeceğim çarşambayıKız sanki var gibi valllah sakın olsun bu kiminse cunku ben sakın olamıyorum su anda
Sen ne durumdasın su anda senı merak ettim
Arkadaşa da bakabılırmısın kuzum oda gelcek şimdiAhahhahshshs yaaa çok güldürdün benisen bu testi tekrarla kuzum sende var bi şeyler
İnşallahhh ağzından bal damlıyorKız memure gel sarılalım bacımmmmgece yatarken tespih Çek zikret gözlerim doldu su an ins hamileyiz
Canım sen kaşıntı var dedin ya aklıma geldi de acaba tahriş etmiş olabilrimisin kalırken ondan dolayı gelmiştir belkiAynı aynıkız benden gündüz bi damla kan geldi dedim ya ay bi daha gelmedi lekelenme dahi yok doktora gitsem mi ki yine de ne dersin bu yerleşme olabilir mi ya of hiç olamazmış gibime geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?