- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #2.641
Ne güzel erkenden çıkmışEki Görüntüle 3035317 ilk idrarda çıktı batim 6 Nisan hissediyordum bakalım hayırlısı olsun kan ne zaman vereyim adete 9 gun var
Amin çok sağolun predictor earyl netten almıştım migdem bulanıyor arada iş yalinca kasik ağrısı vs oluyor gogsumde sanki yaralar var sızlıyor aciyorNe güzel erkenden çıkmışçok sevindim sizin adınıza hayırlı sağlıkla gelsin inşaAllah. Nasıl hissediyordunuz bir de testin markası ne acaba
Bence hemen kan ver canım. Bunda çıktıysa kanda da çıkar. 9 gün çok erken gibi aslında ama belli olmaz. Hayırlısı olsun inşallahEki Görüntüle 3035317 ilk idrarda çıktı batim 6 Nisan hissediyordum bakalım hayırlısı olsun kan ne zaman vereyim adete 9 gun var
Evet erken yumurtladim adetten 3 gün sonra oldu belirtiler de olunca tahmin ettim çizgi zaten şak diye çıktı bugün kan vereyim bakayımBence hemen kan ver canım. Bunda çıktıysa kanda da çıkar. 9 gün çok erken gibi aslında ama belli olmaz. Hayırlısı olsun inşallah
Hayırlı olsun inşallah . Sonucu burdan da paylaş canım. :)Evet erken yumurtladim adetten 3 gün sonra oldu belirtiler de olunca tahmin ettim çizgi zaten şak diye çıktı bugün kan vereyim bakayım
Hayırlı olsunnEvet erken yumurtladim adetten 3 gün sonra oldu belirtiler de olunca tahmin ettim çizgi zaten şak diye çıktı bugün kan vereyim bakayım
Aaa bende aynısını yaşadım kuzum bide ıslaklık hissi var hep inşallah bebiş ten dir yaaaKızlar günaydın artık her sabah akıntı kontrolü yapıyorum resmen dün gece adet olmuşum gibi akıntının aktığını hissettim bugün sabah baktım beyaz krem gibi akıntı yumurtlamamın 6. Günü bugün bi mutlu oldum çünkü kremsi akıntı olurmuş ya gebeliğin başlarında
Canım yumurtlama ne zaman dı peki bide belirti oldu mu hiç hayırlı olsun bu aradaEki Görüntüle 3035317 ilk idrarda çıktı batim 6 Nisan hissediyordum bakalım hayırlısı olsun kan ne zaman vereyim adete 9 gun var
InşaAllah bir de kasık ağrım ve gazım var ama göğüs ağrısı hiç yok herkesin göğsü sızlıyormuş benim sıfır ağrı his siz gibiAaa bende aynısını yaşadım kuzum bide ıslaklık hissi var hep inşallah bebiş ten dir yaaa
Yok kuzum ya herkes te farklı olabiliyor belirtiler içini ferah tutInşaAllah bir de kasık ağrım ve gazım var ama göğüs ağrısı hiç yok herkesin göğsü sızlıyormuş benim sıfır ağrı his siz gibi
Sağolun 11 gunHayırlı olsunnyumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti?
Yumurtlamadan kaç gün geçti canımYok kuzum ya herkes te farklı olabiliyor belirtiler içini ferah tutbenimde göğsüme ufak batmalar oluyor yanma hissi oluyor ama hayırlısı bakalım
Hayırlı uğurlu olsunAmin çok sağolun predictor earyl netten almıştım migdem bulanıyor arada iş yalinca kasik ağrısı vs oluyor gogsumde sanki yaralar var sızlıyor aciyor
Kuzum ovulasyon testi yapmadım da tahminlerime göre 23 mart yumurtlama olduYumurtlamadan kaç gün geçti canım
Ben çektirdim 1 hafta olduMerhaba hanımlar hsg cektiren var mı aranızda acaba sormak istediklerim var da
Benim de 23 Mart :) bat 7 nisan benim de aynı gidiyoruzKuzum ovulasyon testi yapmadım da tahminlerime göre 23 mart yumurtlama oldu
İnşAllah bebiş haberlerini de birlikte veririz kuzumBenim de 23 Mart :) bat 7 nisan benim de aynı gidiyoruz
Ama sen normal kaset test yaptın hemen moralini bozma en erken 17 gün sonra çıkar kaset testte diyorlarKızlar bende dün kuruma çizgisinden sonra bu sabah test yaptım tamamen negatifti. Bat 1 nisan yumurtlama üzerinden 12. Gün. Hiç umudum kalmadı. İşe güce konsantre olamıyordum. Baya zor bir süreç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?