- 5 Haziran 2020
- 1.115
- 752
- 73
- Konu Sahibi Hello Kity
- #2.601
Yaaa Böyle cevaplar görünce kalbim güm gün inşallah öyledir yarın gebelik testi alıp yapcmCanım. Gebelik bnce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa Böyle cevaplar görünce kalbim güm gün inşallah öyledir yarın gebelik testi alıp yapcmCanım. Gebelik bnce
Çok çok çok teşekkürler mutlaka atıcam buraya testiİyi akşamlar canım tebrik ederimm yarın tekrar test yap haber ver hayırlı olsun şimdiden
İnşallah öyledir kuzum, Rabb'im gonlundekini versin inşallah bize de at hemen testiniYaaa Böyle cevaplar görünce kalbim güm gün inşallah öyledir yarın gebelik testi alıp yapcm
Zaten sizlerden başka kimseyle paylaşamıyorum ilk size atcam eşimden bile önce haberiniz olcak çok teşekkür ederimİnşallah öyledir kuzum, Rabb'im gonlundekini versin inşallah bize de at hemen testini
Evet sende haklısın kuzumKalp atışı bile olmuştur o zaman ama olsaydi her türlü hemen testte çıkardı canım. Testte çıkmasa ovulasyon hep pik devam ederdi :)
Ay sen hamilesin büyük ihtimalHerkese iyi akşamlaar.Bugün Bat günüm adet olmadım ve koronaydım bugün bitti karantinam.korona regl gecikmesi yapıyo diye çok üstüne düşmedim açıkcası bu ay çok ilişkide olmadı hatta yumurtlama zamanı sadece 2 kere oldu.evde sadece lh testi vardı ne olur olmaz diye yaptım.hani emin olup regl söktürücü masaj yaprım diye ve sonuç ilk 3dk da çıktı.sizce gebelik midir yoksa tekrar yumurtlama olur mu
Şimdi dayanamayıp ağlayacm ben ama eşimde anlayacakkkk ya amin inşallah allah hepimize nasip etsin inşallah bana da sizlere de hayırlı evlatlar nasip etsinAy sen hamilesin büyük ihtimal
Ağlamalar hep mutluluktan olsun inşallah canım. Senin bat ne zaman. Listeye ekliyim seniŞimdi dayanamayıp ağlayacm ben ama eşimde anlayacakkkk ya amin inşallah allah hepimize nasip etsin inşallah bana da sizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin
27 ya da 28 mart istediğini yazabilirsin canım.Nisan topiği biliyorum ama burayı açtığından beri takip ediyodum o yüzden buraya yazmak istedim direktAğlamalar hep mutluluktan olsun inşallah canım. Senin bat ne zaman. Listeye ekliyim seni
Evet canm dun gittim hiç oluşmamış gene sonradan 1tane fark etti 15bucukmus küçük dedi bitane 10mm altında varmış. Oda çok küçükmüş gonalf bı kere daha vuruldum dün sonra 5gun ilişki dedi sonra set günümü bekliycem kendiliğinden çatlar herhaldeCanım.ne yaptın gittin mi doktora?
Ya biz hhic gün aşırı olamoyoz işten dolayı hep gece yaAynen kuzum gün aşırı devam
İnşallah olacak yakındır
15bucuk olan büyür iki güne zaman sen ilişkiye devam et kuzum iki üç gün geçsin havuç yeEvet canm dun gittim hiç oluşmamış gene sonradan 1tane fark etti 15bucukmus küçük dedi bitane 10mm altında varmış. Oda çok küçükmüş gonalf bı kere daha vuruldum dün sonra 5gun ilişki dedi sonra set günümü bekliycem kendiliğinden çatlar herhalde
Olsun gece de olurYa biz hhic gün aşırı olamoyoz işten dolayı hep gece ya
Aynen o büyur doktorda öyle dedi bide şu 10dan küçük olan var oda büyüsün bide bı kere daha vurdum dün gonal f bakalm yerim ya havuç faydalı mı ki15bucuk olan büyür iki güne zaman sen ilişkiye devam et kuzum iki üç gün geçsin havuç ye
Ah canımm yaZaten sizlerden başka kimseyle paylaşamıyorum ilk size atcam eşimden bile önce haberiniz olcak çok teşekkür ederim
Eşimde bol bol keci boynuzu yiyo o çok faydalı ya ilk kızımda hep öyle yaptım ben badem oda keçiboynuzu yediOlsun gece de olur
Evet kuzum, 10 olanda büyür dört-beş güne.Aynen o büyur doktorda öyle dedi bide şu 10dan küçük olan var oda büyüsün bide bı kere daha vurdum dün gonal f bakalm yerim ya havuç faydalı mı ki
Evet bizde kullanıyoruzEşimde bol bol keci boynuzu yiyo o çok faydalı ya ilk kızımda hep öyle yaptım ben badem oda keçiboynuzu yedi
Kaç olunca çatlar ki başka ne faydalı acabaEvet kuzum, 10 olanda büyür dört-beş güne.
Havuç çatlama için faydalı ama hemen yeme üç gün geçsin öyle günde 2mm büyüyor Muş genelde 22olur üç gune
Bende hayıt çayı içiyorum yumurtalarım çatlayana kadar o da büyütüyor yumurtaların gelişmesine yardımcı oluyırKaç olunca çatlar ki başka ne faydalı acaba