- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #2.661
İlk de olsa 5 de olsa bence o his oluyor. Bende de var. 3. DenememizYa kızlar benim içime bir korku bir kaygı girdi ilk kez deniyorum ondan galiba sizde de oluyor mu halbuki çok istiyorum ama sanki hazır değilmişim gibi bir korku vesvese olabilir mi
InşaAllah canımİnşAllah bebiş haberlerini de birlikte veririz kuzum
çok normal :) bence herkeste oluyordur. dua oku için sıkıldıkça, pozitif düşün. "herşey yolunda" de mesela, daha bir sürü olumlamalar yapabilirisin canım :)Ya kızlar benim içime bir korku bir kaygı girdi ilk kez deniyorum ondan galiba sizde de oluyor mu halbuki çok istiyorum ama sanki hazır değilmişim gibi bir korku vesvese olabilir mi
Bende de oluyor kuzum hafiften de sancım oluyor alt karnımda inşallah bebiş tir yaaKızlar benimde beyaz akıntım hala devam ediyor özellik sabahları daha çok oluyor. Birde dün baya katı kıvamda krem gibi akıntım oldu. Normalde hiç akıntısı olan bir insan değilim ya insan ister istemez ümitleniyor
Bugün yumurtlamanin ilk gününü sayarsam 6 gün oldu :) bende de bel ağrısıBende de oluyor kuzum hafiften de sancım oluyor alt karnımda inşallah bebiş tir yaa
Güzel bir haber alırsam regl den sonra paylaşıcam canım. Burdaki herkese dua ediyorum, burda destek olmak çok güzel. Fakat şu süreçten biraz uzaklaşmaya ihtiyacım varAma sen normal kaset test yaptın hemen moralini bozma en erken 17 gün sonra çıkar kaset testte diyorlar
Anlıyorum canım geçen ay bende öyle olmustum. Umarım bir an evvel toparlarsin Allah'a emanet olGüzel bir haber alırsam regl den sonra paylaşıcam canım. Burdaki herkese dua ediyorum, burda destek olmak çok güzel. Fakat şu süreçten biraz uzaklaşmaya ihtiyacım varDüşünmemeye çalışıcam bir süre.
InşaAllah canımİnşAllah bebiş haberlerini de birlikte veririz kuzum
Bende de aynı çok hafif bel ağrısı beyaz akıntı çok az kasık ağrısıBugün yumurtlamanin ilk gününü sayarsam 6 gün oldu :) bende de bel ağrısı
Evet evet göğüs uçları da acıyor benim. Ama bunlar yumurtlamayı değerlendirdiğimiz içinde olabilirmiş. NormalmişInşaAllah canım
Bende de aynı çok hafif bel ağrısı beyaz akıntı çok az kasık ağrısı
Kuzucum ya çok istiyoruz evet ama kendini uzuyorsun böyle yaparakBen ovulasyon yaptım hic koyulaşma yok kızlar. Gün gün koyulaşıyormuş ya gebelik varsa. Ben mi yanlış biliyorumdurduk yere moralimi bozdum
Benim göğüs uçları hiç acımıyorEvet evet göğüs uçları da acıyor benim. Ama bunlar yumurtlamayı değerlendirdiğimiz içinde olabilirmiş. Normalmiş
Evet ya moralim bozuldu benim aptallığımKuzucum ya çok istiyoruz evet ama kendini uzuyorsun böyle yaparak
Bende yapıyorum ama ikinci yumurtlama olur ihtimali ile yapıyorum bence erken ama canım 6 gün deBen ovulasyon yaptım hic koyulaşma yok kızlar. Gün gün koyulaşıyormuş ya gebelik varsa. Ben mi yanlış biliyorumdurduk yere moralimi bozdum
Goguslerimde tık yok. Normalde büyüktürler. Adete yakın hassaslasip açıyorlar. Ama bu ay hiç bişey yok iyice küçülüp söndüler resmenBenim göğüs uçları hiç acımıyor
Kuzum benim bol akıntım oluyor acaba gebelik mi yoksa yumurtlama mı ayırt edemediğim için canım sıkılıyor. Umitsizligim belki de beni acele ettirmiyor. Hayırlısı olsun diyelimEvet ya moralim bozuldu benim aptallığımhiç kalkışmıyorum böyle şeylere uslu uslu bekliyorum artık..
Sen yine de değerlendir bence hic belli olmazKuzum benim bol akıntım oluyor acaba gebelik mi yoksa yumurtlama mı ayırt edemediğim için canım sıkılıyor. Umitsizligim belki de beni acele ettirmiyor. Hayırlısı olsun diyelim
Sen yine de değerlendir bence hic belli olmaz
Belki bizimde göğüs hassasiyeti olmayacaktır :) öyle düşünelimGoguslerimde tık yok. Normalde büyüktürler. Adete yakın hassaslasip açıyorlar. Ama bu ay hiç bişey yok iyice küçülüp söndüler resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?