- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #2.621
Aaa ben bat Nisan'da sandım o yüzden sordum kuzum. Aman hamilelik olsun da ay önemli değil kutlarım şimdiden ve testini merakla bekliyorum canım27 ya da 28 mart istediğini yazabilirsin canım.Nisan topiği biliyorum ama burayı açtığından beri takip ediyodum o yüzden buraya yazmak istedim direkt
Ben onu çok içtim bana fayda etmedi cnmBende hayıt çayı içiyorum yumurtalarım çatlayana kadar o da büyütüyor yumurtaların gelişmesine yardımcı oluyır
Kuzum genelde 19 20 22arawi catliyormus .Kaç olunca çatlar ki başka ne faydalı acaba
Tamam bakım bakalm ya ayy inşallah bu ay umitlenmiycrmKuzum genelde 19 20 22arawi catliyormus .
Havuç çatlama için iyi,bidr yumurtlama masajı denesene iki gün falan birgebeningunlugu var ordsn bak Instagram ya da YouTube dan.
İnşallah Rabbim çabalarının karşılığını versin kuzumTamam bakım bakalm ya ayy inşallah bu ay umitlenmiycrm
Aslında düşüncem Nisan ayında gebe kalmaktı ama şayet hamileysem eğer Allah nasip etti olduAaa ben bat Nisan'da sandım o yüzden sordum kuzum. Aman hamilelik olsun da ay önemli değil kutlarım şimdiden ve testini merakla bekliyorum canım
Eşine söyle gaza bassınHanımlar dün aşırı derecede kramplarim olmustu bugün sabah da beyaz renkte akintim oldu bu yumurtam çatlamış mi deniyor acaba. En son perşembe günü degerlendirmistik sonra eşim gitmişti şimdi yolda ben de oturdum onu bekliyorumbu yumurtaya yetisir miyiz acaba
Ayyy hemen söyleyeyim youtube’da birgebeningünlüğü’nün videolarında var uygulamalı gösteriyor onları izle, gün içersinde aklına geldikçe yapıyorsun tabi zamanları var videoda hep açıklıyorO nasıl oluyooooo kafamda deli sorular gene
Ben devlet hastanesinde çektirdim doktorun sabah yazdığı ilaçları aldım işleme girmeden 1 saat önce ağrı kesici içtim. Benim acı eşiğim çok düşük. adet ağrısının biraz daha üstüydü bence dayanılmayacak bir acı değil işlem toplam 10 dk sürmüyor. Çıktıktan sonra yarım saat ara ara ağrım oldu çok fazla kanamamda olmadı. Korkulacak bir durum yok inşallah sizinki de iyi geçer bir sorun çıkmazNasıldı süreç nasıl işledi
28 Nisan beni de ekler misinizMerhaba kızlar. Hepimiz müstakbel anneleriz burada. Önceliğimiz tabi ki Nisan ayı annesi olmak şu an için. İlk kez deneyen veya aylardır deneyenler olabilir aramızda. Umarım Nisan ayında denemeler bekleyişler son bulur ve mübarek Ramazan ayı vesilesi ile güzel haberleri öğreniriz. Saygı sevgi çerçevesi içinde topigime hoş geliniz efendim
Not: Listeye eklenmek için lütfen bat tarihlerinizi yazarken beni etiketleyiniz
Kesinlikle haklısınız bu konudaInsallah kacirmazsin yumurtayi, icini ferah tut. Nasip kismet bu isler. Insta da Prof.Ebru ozturkun paylasimi vardi gecen gun. 44 yasindaki hastaya havuz yontemi yapiliyor. Sadece tek bir embriyo transfer ediliyor ve ikiz gebelik olusuyor. Kimisine yek seferde 3 embriyo transfer ediliyor, kac deneme yapiliyor olmuyor. Bu paylasimi gorunce daha da iyi anladim. Nasibimizde varsa tek kursunla da olabilir, yoksa gunde 2 kez ugrassan nafile. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
Bende laborantım. Aynı durumdayız. Geçen aylarda 2 kere kanda baktım negatif çıktı. Artık bakmıcam diye söz verdim kendime :)Ben laboratuvar teknisyeniyim hemen kandan bakabilirim yarın ama negatif çıkarsa üzülürüm diye bakmak istemiyorum doktorum ilişkide bir hafta sonra belli olur demişti
Erken yumurtlama ise sabah ilk idrarda çıkıyor benim çıktıBende laborantım. Aynı durumdayız. Geçen aylarda 2 kere kanda baktım negatif çıktı. Artık bakmıcam diye söz verdim kendime :)
Bende laborantım. Aynı durumdayız. Geçen aylarda 2 kere kanda baktım negatif çıktı. Artık bakmıcam diye söz verdim kendime :)
Bende öyle bakmak istemiyorum artıkBende laborantım. Aynı durumdayız. Geçen aylarda 2 kere kanda baktım negatif çıktı. Artık bakmıcam diye söz verdim kendime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?