Çok sağol canım benim
Dualarım seninle çok güzel şeyler duyaracak geleceksin inşallah belki cinsiyet tahmini ile gelirsin sen de
Güzel haberlerle gelin inşallahbakarsınız cinsiyet için sürprizde yapar
Tabiki dualarımız seninleAma sıkıntı yapma her şey güzel ilerlicek inşallah bizi haberdar etmeyi unutmaa
Larissanın umutları loadingggKizlarrr gunaydin%90 erkek denen bebisim bugün supriz yaptı ve kızmış
Larissanın umutları loadingggayy hayırlı olsun sağlıkla gelsin minikk bu sefer kesin mii ekliyim mi listeye
Niftyse artık kaçarı yokAmin canim cümlemizin ki sağlıkla gelsin inşallahtabisi ekle bizi
Kesindir artık canim nifty sonucuna gore
yoksa doktor hala erkek derdim diyo
Niftyse artık kaçarı yokay gerçekten son ana kadar erkek diyomuş, seninki doğuyomuş kız iyi ki yaptırmışsın hem 2li açısından hem cinsiyet açısından hazırlığını tam ona göre yaparsın net bi şekilde
Gerçekten öyle hamilelik hastalık değil dediler bende ona inandım ama şimdi diyorum kimi kınadım acabaAyy allah korusun aklına kötü şeyler getirme, bence rahim büyüyor tüm sıkıntılar ondan çıkıyor. Herbirimizin hergün bir yeri ağrıyor baksana. Prenses gibi hamilelik geçiren hiç görmedim
Benim eşim de onu duymuş bi yerden, güya bana psikolojik destek vericek “canım bak hamilelik hastalık değil rahat bırak biraz kendini” falan diyo iyice sinirleniyorumGerçekten öyle hamilelik hastalık değil dediler bende ona inandım ama şimdi diyorum kimi kınadım acaba
Benimkide ikili testte 15 dk detaylı baktı. Artı ücret almadan. Sanırım cihazları buna elverişli oluyor. Kalo damarlarından meshanesine kadar söyledi gösterdi ölçüm aldı:) hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiş :) ankette kızlar öne geçmiş durumda yalnızSağol canımya evet ekstra detaylı ücreti almadı sağolsun muayene içinde baktı hepsine tüm organları inceledi detaylı daha nasıl olurdu bilmiyorum ama. Benim tüp bebek doktorum yönlendirmişti ya onun hatrına kıymadı bana yada belki bundan da detaylı bakılan başka usg vardır bilmiyorum. Kendisi perinatolog zaten inş artık burda devam edicem
Vallahi iyice meraklandım şimdi kesin olarak iki hafta sonra öğreniriz inşallahbakalımmm grubun nadide çiçeği benden mi geliyor
Bu ben de oldu. 3 gün boyunca boğazımda takılmış bir şey var gibiydi. Sonra bir gün öksürürken tırnak büyüklüğünde koyu katı bi kan pıhtısı çıktı ağzımdan. Ve o his geçti sonra kalmadı. O hafta burnum kanamıştı. Doktor normal demişti. Onunla alakalı olduğunu düşündükTünelin sonu aydınlık bebişimkusma olmasında en azından bulantı da bi şekilde geçiyor. Ama benim tiksindiğim şeyler hala aynı devam mesela onlardan uzak duruyorum bide benim boğazıma bi şey takılmış gibi bi his var ya gebelik reflüsü mü ne diyolarmış heralde olan var mı böyle bi şey doktoruma da sorucam gidince
“Rahat bırak biraz kendini” bu benimde eşimBenim eşim de onu duymuş bi yerden, güya bana psikolojik destek vericek “canım bak hamilelik hastalık değil rahat bırak biraz kendini” falan diyo iyice sinirleniyorumgel sen çek bulantıları, ağrıları aylarca bakalım hamilelik neymiş bi anlayalım diyesim geliyo
Kizlarrr gunaydin%90 erkek denen bebisim bugün supriz yaptı ve kızmış
Benimkide ikili testte 15 dk detaylı baktı. Artı ücret almadan. Sanırım cihazları buna elverişli oluyor. Kalo damarlarından meshanesine kadar söyledi gösterdi ölçüm aldı:) hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiş :) ankette kızlar öne geçmiş durumda yalnız
“Rahat bırak biraz kendini” bu benimde eşimçok kötü olduğum zamanlar “kendini böyle bırakırsan oooo olmaz ki” diyordu kocaman gün bulantı, aşırı halsizlik, ağzının tadının olmaması, yediğin sınırlı minnacık şeylerden bile tat alamamak allahım biz neler yaşadık
“Rahat bırak biraz kendini” bu benimde eşimçok kötü olduğum zamanlar “kendini böyle bırakırsan oooo olmaz ki” diyordu kocaman gün bulantı, aşırı halsizlik, ağzının tadının olmaması, yediğin sınırlı minnacık şeylerden bile tat alamamak allahım biz neler yaşadık
Ayy ne kabus günlerdi canım ilk kez bi şey çekip yediğimde mutluluktan ağlamıştımBulanıyo dersen bulanır diyo bide tövbeebi video izlemiştim koca karpuzu ikiye bölüp yarısını adamın karnına bantladılar izlemeniz lazım ne donunu giyebildi ne çorabını yuvarlanıp durdu ordan oraya bide daha gebeliğin içsel yada psikolojik sıkıntılarından bir haberler yani sadece fiziksel zor değil
İnşallah bebek bakalım artıkGeniz akıntısı da mantıklıymış zaten alerjimiz de var belki de odurgitsin diye yutkunuyorum sürekli ama gitmiyo aynen sabah kalkar kalkmaz başlıyo. Doktora ilk giden haber etsin artık
Aslında sabah bulantın çok olmuyosa gün içindeki hakkını mı kullansan
Olsa da ne yapılabilirki çekicez el mahkumseninki kusmaktan ve kusma hissinden de olabilir kuzu inş bi geçsin o kısımlarda bi oh çekersin bekliyoruz
Tabiki dualarımız seninleAma sıkıntı yapma her şey güzel ilerlicek inşallah bizi haberdar etmeyi unutmaa
Aaaa bak sen şu yaramazaaa ama kordon yüzünden erkekten dönen çok oluyo yaa hayırlısı olsun inşalşah prenses sağlıkla gelsin
Hemde ne yaramaz yüzünü bile göstermedi bize bugünAmin canim bütün hamişler sağlıkla kavuşsun bebislerine
Ya tabi burada hepimizin önceliği sağlık ama şimdi herkesin gönlünde bir cinsiyet daha ön planda ben ve eşim kız çocuk aşığıyız o yüzden bi tık daha çok istiyoruz ama erkek olursa da yine bağrımıza basıp canımızdan çok seveceğiz o da ayrıBu sene kız senesiymis umut hep var demektir
Benim eşim de her bulantım var diyişim de prilam at diyor sanki şeker bu kökten kesse bari o da yokAyy ne kabus günlerdi canım ilk kez bi şey çekip yediğimde mutluluktan ağlamıştım
Benim eşim bi de talimatlar veriyor “yat yat daha kötü olursun çık biraz yürü, kitap oku kafan dağılsın sadece bulantıyı düşünme” aaaa sanki bulantıyı düşünmek diye bi şey varbak geçince geçiyor işte bizde bi şeyler yapıcak enerjiyi kendimizde bulabiliyoruz demekki zamanla ama çok komikler ya bilmiş bilmiş konuşmaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?