Ben bir kac kere verdim ,doktora sormadan sorun olmadi.Yeni çalışmalar bir yas sınırını kaldırdıKızlar bebeğinize yumurtayı ne sıklıkla veriyorsunuz benim kızım omleti çok seviyor her gün yese sorun olur mu?
Yumurta beyazı ne zaman yiyebilir bilginiz var mı ben doktora sormayı unuttum..?
Kahvaltıya her gün ne yedirsem diye düşünüyorum çok zorlaniyorum.. yumurta kurtarıcı oluyor..
Beyazı 1 yaştan sonra veriliyor .. gecen kendi omletimizden verdm löp löp yedi o ayriKızlar bebeğinize yumurtayı ne sıklıkla veriyorsunuz benim kızım omleti çok seviyor her gün yese sorun olur mu?
Yumurta beyazı ne zaman yiyebilir bilginiz var mı ben doktora sormayı unuttum..?
Kahvaltıya her gün ne yedirsem diye düşünüyorum çok zorlaniyorum.. yumurta kurtarıcı oluyor..
Ben her sabah 1 yumurta sarısı yediriyorum. Beyazı içinde dr 1 yaş sonrası dedi ama bazı yerlerde ben 9 ay sonrası diye okumuştumKızlar bebeğinize yumurtayı ne sıklıkla veriyorsunuz benim kızım omleti çok seviyor her gün yese sorun olur mu?
Ben de her sabah yediriyorum yedircek başka bi seçenek yok bence de. Domates denemiştik menemen yapıyorum arada çok sık değil korkuyorum fazlasının alerji yapmasından. Bazen yulaflı kahvaltı hazırlıyorum ama 1 haftanın en az 5 günü omlet pancakeKızlar bebeğinize yumurtayı ne sıklıkla veriyorsunuz benim kızım omleti çok seviyor her gün yese sorun olur mu?
Ben muz,siyez unu ,yogurt ve yumurtayı göz kararı çırpıp yağsız sıcak tavada pisiriyorumKızlar kızım yulaflı kahvaltı yemiyor kaç kez denedim ağzını açmıyor..
Bikac gündür yumurtayı tüm verdim sadece sarısı değil ama bi alerji yapmadı..
Inanın ne yedircemi şaşırıyorum seçenek yok çocuk labne ve yumurta yiyor bitek.. pankeki nasıl yapıyorsunuz tarif verebilir misiniz kızlar..?
Muz yumurta sarısı biraz su tam buğday unu buğday ruşeymi katıyorum. Ama çok kilo almış diye bu ara yapmıyorum sadece yumurta sarısı yiyo. Neden çeşit arıyosunuz ki? Bende her sabah yumurta yiyorum yaniKızlar kızım yulaflı kahvaltı yemiyor kaç kez denedim ağzını açmıyor..
Inanın ne yedircemi şaşırıyorum seçenek yok çocuk labne ve yumurta yiyor bitek.. pankeki nasıl yapıyorsunuz tarif verebilir misiniz kızlar..?
Ben bile yumurta görmekten bıktımMuz yumurta sarısı biraz su tam buğday unu buğday ruşeymi katıyorum. Ama çok kilo almış diye bu ara yapmıyorum sadece yumurta sarısı yiyo. Neden çeşit arıyosunuz ki? Bende her sabah yumurta yiyorum yanioda yesin nolacak
İnstagramda çok güzel sayfalar var canım tarif paylaşan ben de onlardan fikir alıyorum. Bakmak istersen aşağıya sevdiğim 2 sayfayı bırakacağımKızlar kızım yulaflı kahvaltı yemiyor kaç kez denedim ağzını açmıyor..
Yumurta sarısı +siyez unu + elma veya muz azcık da sulandırıyorum yanına tahin pekmez ceviz karıştırıyorum yarın ilk kez labne vericem. Yumurtasını da bazen lorlu bazen tarhanalı yapıyorumKızlar kızım muz yedimi hemen kabız oluyor muz katmadan yaparım artık..
Kızım hep aynı şeyler yiyor dedim sizin özel bebeklerin sevdiği tarifler varsa paylaşın lütfen hepimiz faydalanalım..
Sabah kahvaltı yiyor yumurta peynir labne vs...
Öğlen irmikli meyveli muhallebi..
Akşam sebze püresi ve et (tavuk..balık..kıyma..)hergün farklı bir yemek yapıyorum..
Tamam canım çok teşekkür ederim..İnstagramda çok güzel sayfalar var canım tarif paylaşan ben de onlardan fikir alıyorum. Bakmak istersen aşağıya sevdiğim 2 sayfayı bırakacağım
Tarhanalı omlet, tarhanalı pankek, sebzeli omlet, patatesli, taze soğanlı omlet. Pankek ve omleti çeşitlendiriyorumoğlum alerjik bir bebek olduğu için seçeneğimiz kısıtlı Muz dokunuyor ama abartmadan veriyorum. Süt ürünlerini henüz denemedik. Patates tost yapıyorum bazen bazende krep.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Tamam canım çok teşekkür ederim..İnstagramda çok güzel sayfalar var canım tarif paylaşan ben de onlardan fikir alıyorum. Bakmak istersen aşağıya sevdiğim 2 sayfayı bırakacağım
Tarhanalı omlet, tarhanalı pankek, sebzeli omlet, patatesli, taze soğanlı omlet. Pankek ve omleti çeşitlendiriyorumoğlum alerjik bir bebek olduğu için seçeneğimiz kısıtlı Muz dokunuyor ama abartmadan veriyorum. Süt ürünlerini henüz denemedik. Patates tost yapıyorum bazen bazende krep.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Eşin çalışmazsa nasıl geçineceksiniz? Gerçekten bir çocuğun sorumluluğunu alabilecek olgunlukta değil galiba kendisi? İş için tüm düzeni bozup Almanyaya gitmek büyük bir fedakarlıkken şuan her şey çocuk oyuncağına bağlandı. Bence çok ciddi bir şekilde konuşun ya herro ya merro misali.Kızlar tam herşey yavaş yavaş oturuyor dedim eşim işten çıkacağım 25.000 eu kredi çekeceğim entegrasyon(dil) yazılım kursuna gideceğim araba alacağım diye tutturdu
Sizin yurtdışına gitme planınız tr deki işlerinden memnun olmadıgı icin mi oldu yoksa planda varmiydi daha önce okadar düzen bozuldu işi niye bırakıyor hazır paraya dağ dayanırmı 25 bin e 500 binden fazla yapar kursla mursla oyalanilacak zaman mi simdi ne desem gercekten bilemedimKızlar tam herşey yavaş yavaş oturuyor dedim eşim işten çıkacağım 25.000 eu kredi çekeceğim entegrasyon(dil) yazılım kursuna gideceğim araba alacağım diye tutturdu
Çok üzüldüm. Keşke tr deki evinizi satmadaydınız. Satmanız çok kötü olmuş. Para sizdeyse vermeyin.Çöktüm yere ağlıyorum. Allahım bu adam harbiden bu kadar gerizekalı mı? Allahım bana bir çıkar yol göster nolur. Trdeki evimin parasına mı güveniyor Allahım nolur bana bir akıl ver nolur
Canim senin eşin gerçekten bir değişik, Allah akil fikir versin.Sana yardım etsin. Sanki biraz senin ailene guveniyorÇöktüm yere ağlıyorum. Allahım bu adam harbiden bu kadar gerizekalı mı? Allahım bana bir çıkar yol göster nolur. Trdeki evimin parasına mı güveniyor Allahım nolur bana bir akıl ver nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?