- 14 Kasım 2024
- 1.098
- 359
- 38
- 30
- Konu Sahibi denizadamasal
- #10.501
Yapmadan 2 saat önce sıvı hicbisey icmeyeceksinKızlar ben bir tane daha test yapacağıö da kaç saat önceden içecek almayı bırakmalıyım eva0108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmadan 2 saat önce sıvı hicbisey icmeyeceksinKızlar ben bir tane daha test yapacağıö da kaç saat önceden içecek almayı bırakmalıyım eva0108
canım ovü testi bir tane daha yapacağım ama ne zaman sıvı almayı kesmeliyimBu isler boyledir ne kadar sen normal olursan karsi taraf anormale saygi duyar onu daha cok sever. Saygili olan aman neyse diye sineye cekenin kiymeti olmaz. Gözü açık olan kazanir..
En iyisi canim git annenlerde kal. Çık gez kocanla cocugu annene birak. Daha ne. Bide kendi sığdı misafir davet ediyor la havleee
Teşekkür ederim sol kasığım sızlıyor artmış mı diye bakacağımYapmadan 2 saat önce sıvı hicbisey icmeyeceksin
Canım çok üzüldüm gerçekten çok zor bak 20gunde mahvoldum cok iyi anlyrm seni o görümcene söyle kaldrsn g.tnu Allah aşkına yaGitmicem valla ne oluyosa olsun kafasındayım. Eşim evde değil bu halde temizlik yaptım bir saatten fazladır da uzanmış kıvranıyorum kaynanam suratıma bakıp da neyin var demedi. İnşallah gebe falan değilimdir. İnsanlıktan nasibini almamış insanların içinde daha ne kadar dayanabilirim evliliğimi ne kadar devam ettirebilirim emin değilim
Canm sen öncekileri nasıl yaptın dikkat etmedinmi sıvı alımınacanım ovü testi bir tane daha yapacağım ama ne zaman sıvı almayı kesmeliyim
Amin inşallah cümlemize cnmAminn canim aminnn inşallah hepimize nasip etsin Allahım Aynen canim dogru diyorsun.. gerçekten bizi bitiren o stres ne yazik ki. Kafamizi temizlememiz lazim ama yapamiyoruz. Regl olunca bi üzülüyoruz yıkılıyoruz sonra bi daha... Allahım insallah nasip eder kuzum o müjdeyi almayi
Kuzum testini yeni gördüm sen ona yarn de ki Dr gördu catlamış de . Öyle kalsın. Piki kaçıran cok ksıı var cıdden catlamıstır akıntım ne durumdaYok ya baya azarliyor pik oldu diyorum. Ne piki test yap diyor. Yav bıktım diyorum sen test yap diyor birsey deyince de benim testlerim cok kaliteli eger senin yumurtan kalitesizse ondan testim gostermez diyor.
Yok yani ablaya asla kabul ettiremiyoruz biseyi. Bizim yumurtalar bile kalitesiz olabilir ama onun testleri assslaa
Nasıl kullanıyorsun peki canım bebek olup olmadığını anlayınca mı?Duphaston cnm
Gebelik testiniz yok mu belki bu ay geç yumurtluyorsunuz belki de hamilesiniz en iyi anlamanın yolu önce ilk idrarla test yapmak ya da kan vermekAllahhhh rızası içinnnnn biri banada yorum yazsın 6 gün gecikme ovulasyon bu şekilde aranızda böyle bir şey yaşayan yokmu
Çok geçmiş olsun ah bu kaynanalarYok grip değilim hafif ishal oldum midem çok kötü öğürüp duruyorum midemde gaz var sancı yapıyor canm evet evdekı msiafr kaynana terörü. Misafir cagırdı ya bide bı hafta yatıya buraya
6 gün gecikmeyle doktora gitmedinizmiAllahhhh rızası içinnnnn biri banada yorum yazsın 6 gün gecikme ovulasyon bu şekilde aranızda böyle bir şey yaşayan yokmu
Canm ovulasyon testi ile gebelik öğrenmek çok doğru değil ama gebelik varken pik çıkabilir oda bir ihtimal tabi gebelik testi alıp yap bunlarla uğraşmaAllahhhh rızası içinnnnn biri banada yorum yazsın 6 gün gecikme ovulasyon bu şekilde aranızda böyle bir şey yaşayan yokmu
Hangi gün yumurtlama gördün? Hiç gebelik testi yapmadın miAllahhhh rızası içinnnnn biri banada yorum yazsın 6 gün gecikme ovulasyon bu şekilde aranızda böyle bir şey yaşayan yokmu
Bugün yaptığıma dikkat ettim ama dünü hatırlamıyoruö dikkat ederek yaparıö hepCanm sen öncekileri nasıl yaptın dikkat etmedinmi sıvı alımına
Bence ben sıyırdım ve tamamen psikolojik yaşıyorum belirtileri. Google amcaya göre bu belirtiler anca 7 8 de oluyormuş. Keske öğrenebilmenin kesin bi yöntemi olsaydı. Oğluma en sallamadığım umrumda olmayan ay hamile kalmıştım şimdi stresten olacağı varsada olmuyo gibi hissediyorumSen gebelik testi mi yapiyorsun daha simdiden yoksa ovülasyon mu grupta hepimiz dellendik akıllı kalmadi içimizde
Insallah belirtiler bebis belirtisidir. Gerci daha 4 gün olmus ama benimde memintolar sismeye basladi ama bende kendimi bir garip hissediyorum. Aksamlara kadar yatsam itirazim yok.
Yani 25 Aralık pikti daha koyu şuan 3 gündür bu şekilde çıkıyor bugün 6. Gün gecikme sabah test yapm ozmnHangi gün yumurtlama gördün? Hiç gebelik testi yapmadın mi
15 Aralık sat 11 Ocak batcanım hayırlı olsun tebrik ederim senin sat ve bat ne zamandı ?
Yok cnm adete 10 gün kala 1 er tane içip bırakıyorsun 5 gün içinde adet gelemse test yapıyoruzNasıl kullanıyorsun peki canım bebek olup olmadığını anlayınca mı?