• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bu isler boyledir ne kadar sen normal olursan karsi taraf anormale saygi duyar onu daha cok sever. Saygili olan aman neyse diye sineye cekenin kiymeti olmaz. Gözü açık olan kazanir..
En iyisi canim git annenlerde kal. Çık gez kocanla cocugu annene birak. Daha ne. Bide kendi sığdı misafir davet ediyor la havleee
canım ovü testi bir tane daha yapacağım ama ne zaman sıvı almayı kesmeliyim

Gitmicem valla ne oluyosa olsun kafasındayım. Eşim evde değil bu halde temizlik yaptım bir saatten fazladır da uzanmış kıvranıyorum kaynanam suratıma bakıp da neyin var demedi. İnşallah gebe falan değilimdir. İnsanlıktan nasibini almamış insanların içinde daha ne kadar dayanabilirim evliliğimi ne kadar devam ettirebilirim emin değilim
Canım çok üzüldüm gerçekten çok zor bak 20gunde mahvoldum cok iyi anlyrm seni o görümcene söyle kaldrsn g.tnu Allah aşkına ya

Aminn canim aminnn inşallah hepimize nasip etsin Allahım 🙏🙏Aynen canim dogru diyorsun.. gerçekten bizi bitiren o stres ne yazik ki. Kafamizi temizlememiz lazim ama yapamiyoruz. Regl olunca bi üzülüyoruz yıkılıyoruz sonra bi daha... Allahım insallah nasip eder kuzum o müjdeyi almayi 🙏🍀
Amin inşallah cümlemize cnm 🙏🏻❣️

Allahhhh rızası içinnnnn biri banada yorum yazsın 6 gün gecikme ovulasyon bu şekilde aranızda böyle bir şey yaşayan yokmu

Eklentiler

• IMG_20250108_183250.jpg
    IMG_20250108_183250.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 23
Yok ya baya azarliyor 😅 pik oldu diyorum. Ne piki test yap diyor. Yav bıktım diyorum sen test yap diyor 😅 birsey deyince de benim testlerim cok kaliteli eger senin yumurtan kalitesizse ondan testim gostermez diyor.
Yok yani ablaya asla kabul ettiremiyoruz biseyi. Bizim yumurtalar bile kalitesiz olabilir ama onun testleri assslaa 😅😅
Kuzum testini yeni gördüm sen ona yarn de ki Dr gördu catlamış de . Öyle kalsın. Piki kaçıran cok ksıı var cıdden catlamıstır akıntım ne durumda

Ya kızlar bir şey diyeceğiö şimdi size kullandığım uygulamanın fotosunu atacağım da sizce de bir anormallik ypk mu

Eklentiler

• IMG_3357.png
    IMG_3357.png
    145,2 KB · Görüntüleme: 22
Sen gebelik testi mi yapiyorsun daha simdiden yoksa ovülasyon mu😅 grupta hepimiz dellendik akıllı kalmadi içimizde :KK47: 😅😅
Insallah belirtiler bebis belirtisidir. Gerci daha 4 gün olmus ama 😅 benimde memintolar sismeye basladi ama bende kendimi bir garip hissediyorum. Aksamlara kadar yatsam itirazim yok.
Bence ben sıyırdım ve tamamen psikolojik yaşıyorum belirtileri. Google amcaya göre bu belirtiler anca 7 8 de oluyormuş. Keske öğrenebilmenin kesin bi yöntemi olsaydı. Oğluma en sallamadığım umrumda olmayan ay hamile kalmıştım şimdi stresten olacağı varsada olmuyo gibi hissediyorum

Back