2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar ya bi de sizin bebeklerinizde sizleri yoluyor mu gerçekten yolunmaktan bıktım. Emerken memeyi suratımı kolumu öyle bir mıncıklıyo ki tırnaklarıyla acaip canım yanıyo
Bide emzirirken ben ya kitap okuyorum ya da telefona bakıyorum. Bebeğim bunu öğrenmiş emerken diğer eliyle telefonu ya da kitabımı sabote ediyor. Elimden bırakmamı sağlıyo bi şekilde

Ahahahahah aynen herkesi kovaliyorum ytak odasida emziriyorum o sekilde emmesi guzel ama memeler ne kadar uyarilirsa okdr süt oluyor benimki kisa surede cok cok tamam birakiyor kilo almasa vallahi aç diyeceğim ne emiyo bu kdr kisa surede diyorum bana bi kere avm de denk geldi o yanip sönenden bide ses cikariyodu kapanip acilirken cocuk sicraya sicraya emmisti adamlar emziren annenin üzerinden bile tasarruf yapiyor söndüğü kar

Fışkıra fışkıra akıyo sizin süt demek ondan hızlıca emiyo bitiriyo bebiş heraldee maaaaşallaaahhh

Fışkıra fışkıra akıyo sizin süt demek ondan hızlıca emiyo bitiriyo bebiş heraldee maaaaşallaaahhh
Vallahi bende başka emzireni dikkatli incelemedigimden anlamiyodum hiç sonradan dank etti zar zor yetistiriyo yutmaya bazen cok nadir keh kuh ediyo oglum öksürurdü çok ememezdi bosaltirdim başını biraz emmesi için premature diye tikaniyo sanmistim blkide cok geliyodu agzina doktor hatasindan onu cok emziremedigim icin anlamamisim kizim yetistiriyo onda sorun olmadi ama şöyle sakin sakin bi emme yapamiyoruz cocuk burnundan bi nefes veriyo ıh uh ıh uh diye bi yandanda yutuyo yavas ic bogulcan diyoduk hep 1 hafta önce dank etti dedim benimki hizli akip bitiyo ondan az emio belkide diye alismis o sekilde emmeye sona dogru yavasladiginda akis o kismi birakiyo zorlamiyo hic hay allahm yarabbm vallahi ne maratonmus bu emzirme isi ya

Bizim ufaklikta sinirliyse etrafım doluysa emmiyor bende çok takılıyorum acaba memeyi bırakacak mı diye.sakın ve yalnızsak daha güzel emiyor demek ki normali buymuş.ne bileyim görüyorum bazen annelerini her yerde her kosulda emen bebekleri çok özeniyorum valla çokta korkuyorum memeyi bırakmasından fobi oluştu resmen öyle memeyi bazen geri çevirdi mi hemen panik oluyorum
Mesela bugün kayınvalidem bizdeydi oğlumda toktu hemde uykuya sıkışmıştı emmek istemedi sinirlenmişti kayınvalidem hemen bırakacak heralde dedi.ben zaten çok takigim bu duruma hemen stres oldum sürekli emzirmeye çalıyorum çocukta ters tepti iyice kızdı benim gerilmemi de anladı.
Odaya gittim önce kendimi sonra oğlumu sakinleştirdim emzirdim
Zaten artık uzun süre emmiyorlae daha güçlü çektikleri için hemencecik bitiriyorlar.

Ahh benden çok yaşıcan bugün yazacaktım
Hemde ne yoluyor ya tırnak degil permatik sanki kısa da olsa nasıl keskin çok canımı yakıyor kabuk olmuş hep göğsüm çenem
Dudaklarımı bir sıkıyor gözümden yaş geldi bugün
ne çektik be

Ayyy benimde kendi annem derdi. Kızım az bi emmesin hemen bırakcak emmicek demek ki diyip dururdu. Ama 2 yaşına kadarda emzirdim bırakmadı. Bakmayın annelere diyolar öyle niyeyse.
Hatta bu kızımda da ne zaman görüşsek telefonda konuşsak emzirip durma çocuğu yeter. Çok emziriyosun. Yenidoğan mı bu. Emzirme obez olcak bilmem ne bir sürü laf ediyo. Napalım anne bu atsan atılmaz gıcık oluyorum ama alıştım artık he diyip geçiyorum napayım.

Bu etrafa bakma dönemi geçiyor ayrıca hatta benm kız 1 buçuk yaş civarlarında canı sıkıldıkça gelip emiyordu yeteeer diyodum artık bağımlı gibiydi. Meme çok rahatlatıyo onları biraz büyüsünler etrafa ilgileri azalsın çılgınlar gibi emiyolar yani yine.

Selam kızlar. Sonunda helal süt emmiş doktor buldum. Parmağım meğerse 3 yerden kırılmış ama kaynamaya başlamış. Sarma masaj yap dedi ohhh
Kızlar benim kız desteksiz oturamıyor hala. Emeklemiyor da. Yüz üstü bırakınca geri geri sürünüyor
Yürüteç aldım tüüümmm alma kalçası çıkar laflarına rağmen. Çok sevdi oyuncaklı müzikli ışıklı falan. Ama bunda da geri geri gidiyor hayırlısı
Amipli dizanteri oldu anüsünden kan geldi. Patlar tarzda ishali vardı. Ateşi çıkmıştı. Pişik olmuştu koştur koştur doktora gittik. Amip için bir şurup çinko şurubu 3 tane merhem maflor raxerin verdi. Raxerini 4 gün kullandık bıraktırdı. Diğerlerine devam. Bizim kız şimdi pişik yüzünden poposunu açtırmak istemiyor. Zorla açıp ıslatılmış kare pamukla siliyoruz. 1 Aralık’a kadar flagyl devam. 6 Aralık a kadar çinko şurubu devam. Maflor bitince subbiotic probiyotik kidse devam edeceğiz.
Ek gıdayı baya azalttım günde iki kere eski güvenli gıdalarımızdan veriyorum. Yeni bir şey denemiyorum. Bağırsakları bir toparlansın.
Her gün diş kontrolü yapıyoruz ama yok yani patlamadı bir türlü incilerimiz. Patlamasa da bir güzel ısırıyor memeyi evlere şenlik

Oyy neler olmuş öyle çok çok geçmis olsun bebisede sanada bizimkide geri gidiyor merak etme gun gelir gider :) desteksiz oturuyor bizimki ama emekleme falan asla goremeyebilirim enfret ediyor yuzustu durmaktan ay bana dis demee bittik biz cikmiyor hala uykular yalan oldu

Aynen canım başımızdan bir gitmedi problemler. Allah beterinden korusun. Allah ikimize de kolaylık versin

Bende bitiğim valla. Benim bebiş benle uyumaya alıştı beşiğinde yatmıyor. Beşiğe koyduğum an ağlıyo geri uyumuyo. Bi şekilde tekrardan alıştırmaya çalışacağım. Böylr olmuyor perişan olduk.

Kızlarr nasılsınız yahuu ben berbatımda herkes mi berbat kimse yazmamis
Bizim haftasonları çok yoğun geçiyor hem ev hem bebek hem dışarı çıkıyoruz hava soğuk olsa da hem hava alalım hem alışsın minik diye. Haftaiçi ayrı yorgunluk ne zaman dinleniriz bi nefes alırız bilmiyorum

Ay sizin bebişler dışarda uyuyor mu?? Benimki dışarda asla uyumuyor ya. İlk kızım bebek arabasında akşama kadar gezsem bütün gün uyurdu. Bu fink fink etrafa bakıyor uyumuyor. Sonrada ya acıkıyo ya altına yapıyor. Gezemiyorum

Benimki bugün sürünmeye başladı ufaktan, ama desteksiz oturma yok henüz. Meme emmek istiyor ama etrafa o kadar ilgisi acikki delireceğim, odada kimse olmasa bile kalkıp kalkıp etrafı kontrol ediyor.Yorgunum halen gece uykularımız berbat ve ben yorgunum.Dişler inanılmaz rahatsiz ediyor ama yakın zamanda cikacak bir görüntü de yok

Bilen biri yazabilir mi nooolur. Bu diş ne zaman çıkar Allah aşkına?? Yarın 7 ay 9 günlük olacak ne diş patladı, ne desteksiz oturuyor ne de emekliyor? Çok mu telaş ediyorum a dostlar

Bu arada amip yüzünden ishal vardı geçti kakası normale döndü ama pişiği halaaa geçiremedik. Uykular haram oldu şarkısı tam benlik gece mamasını vereyim dedim bi baktım bu saatte mama da bitmiş. rezilliğim paçamdan akıyor.

Bizim ilk diş cikti.artım tam olarak sürünmeyede başladı.bir ay evvel komanda sürünmesine baslamisti ama şimdi tam emeklemeye geçti evi geziyor yavaş yavaş desteksiz oturuyor ama bazen yine de düşüyor kontrolüm dahilinde oturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…