2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Canım bizde öyleyiz neredeyse son bir aldır bu şekilde doktora sorduğumda artık daha güçlü çektiği için emme sureleri azalıyor ve dikkatlerini baska şeyler çektiği için izin soluklu emmezler dedi.gece de uykulu olduklarından daha uzun emiyorlar dikkatlerini çeken birsey olmadığı icin.kg alımını kontrol et normalse sıkıntı yok demektir.

Canım ben hic gögsümü komple bosaltamadim surekli emdigi icin emdikten sonra sagiyorum bu ara artsin dye ikisinden toplam 10 20 30 arasi degisken cikiyor sadece bir defa az süt olan goğsümü sağayım dedim 3 saatlik falandi 30 cc cikmisti 3 aylikken falan sagdigimdada 60 cc cikmisti tek gogusten oda cikmayinca sasirmistim baya baskada komple sagma imkanim olmadi boyle süt yoksa tabi bu memeyi emmek istemez falan demistim kendi kendime sonra bir emzirme danismaniyla konusmustum oda aynen soyle dedi 21 ay emzirdim 20 cc bile görmedim bebegin emme haraketiyle makina cok farkli her ay duzenli kilosunu aldi bebegim dedi belkide bazi memeler sağıma uygun degil bilmiyorum ama makinayi kullanmayida bilmek gerekiyor tutus cok onemli uyartma baya farkettiriyor

Ben de ayni durumdayim yaz8n sağamadim simdi birqz sağsam diyorum kesinlikle 50 cc yi gecemedim onuda bir kere sağabildim 50 yi.Bebegimin kilo alimi aynen seninki gibi.Elektronik cift hazneli pompa ile sağdığım halde.Ben şuna yoruyorum bebegin emmesi ile pompa cok farkli .Memlekete gitmeden sabahları 90 cc falan sağardim ,memeler de pompayi uyaran kabul etmiyor galiba artik

Benimde cikmadikca moralim bozuldu son zamanlarda cocugu ac birakmiyorum insallah deyip duruyorum ama 30 40 50 cc sutumuz olsa bagarir bu bebeler ya

derdim emme süresi değil de gün icinde geceki gbi bol süt olmaması yada kisa araliklarla emdigi icin fazla birikemiyor o kismi gercekten anlayamiyorum onu sormak istedim aslinda

Ne ile sağdın canım?
Mamajoo’nun otomatik sağım makinesi var onunla sağıyorum canım

Ne yapacağımı şaşırdım ya ben okula gidince ne yapacak bu çocuk diye kara kara düşünmeye başladım hiç mama da vermedim ben ek gıdaya geçmeye de kaldı bir buçuk ay gerçi geçsek ne olacak çocuk ilk aylar doyacak kadar yemiyormuş gene süt lazım ben 50cc 90cc falan hiç görmedim böyle 20 cc ile de nereye kadar zaten bakıyorum çıkmıyor bundan fazla onu da dolaba atmıyorum veriyorum oğluma içiyor siz işe başlayınca ne yapacaksınız peki?

Bebeğimin eli sürekli ağzında ya, naparsam yapim illa kusturuyor kendini.. Yemek yapicakken Yanımda mutfağa götürüyorum, 2 dk arkamı donemiyorm ya. Bi bakıyorum ki kusmuş. Sürekli kusar oldu, yediğini çıkardığı için hep aç mıdır diye düşüne düşüne Psikolojim bozuldu ya. Sizce geçici midir bu durum

Dişten yapiyolar benim oglum cok erken cikardi ve patır patır cikardi 1 yasinda 13 tane disi vardi azı dislerini cikarirken ozellikle o eller bogazina kadar sokuluyo ozmaan bile oglumun kustugu olmustu normal durumlarr kiziminda elleri hep agizda bazen oda öğürttürüyor kendini

Son düzenleme:
MasaAllah bayağı erken çıkmış o zaman. İnsaAllah kısa sürede biter ya beyin kalmadı:/.
Bu arada biz tadimlara başladık. Sebze püresi verdiğim zaman da öğürüp kusuyor, alışır mı sizce? Yutmayı ne zaman öğrenecek her şey üst üste geldi ya

Keske yazin evde olup sağıp stok yapsaydık valla bilemiyorum ,su an bir ay rapor alacağım sonrada ucretsiz izin gorunuyor bana ,güvenemedim kimseye.Ama onun disinda ayni durumdayiz.50 cc yi sabah uyandığımda birini emzirip diğerinden zorla sağdım oda bir kere, diger zamanlar 10 cc bile çıktı

Diyarbakır a geldiğimden beri yavrum dogru düzgün çiş bile yapmıyor yahu ,terden diye düşünüyorum, o kadar sıcak ki.Bugun bezinde turuncu leke bile gördüm, mecburen biraz su verdim yavruya.Biz gunde kac litre içiyoruz o ne yapsın. Z Zynpada arkadasim senin bebisin bezleri doluyor mu bu sıcakta merak ettim?

Bizim çiş problemi olmadı ama bikaç gün kaka problemi oldu o da sıvı kaybından kaynaklanmış olabilir dedi doktorum fitil verdik bi kere düzene girdi, ben de maalesef istemeyerek iki gün çay kaşığı su verdim ama yapmaya başladığı için bugün vermedim bi an önce havalar serinler de rahatlarız umarım bebişler de mahvoldu şu sıcaklarda

20 cc çıkıyorsa süt akışını başlatamamış olabilir makine. Minişim fotolarna falan bakarsanız oksitosin hormonunu daha rahat tetikleyebilirsiniz. Bi de memenin makineye alışması gerekiyormş vs. Minnoş sütsüz kalmaz, sağımda yeterli seviyeye gelemezsenizde mama ile desteklersnz bir öğünden birşey olmaz diye düşünüyorum.

Mama verenler nasıl veriyor arkadaslar biberonla veriyorsaniz sizi reddetmiyormu naasi yapiyosunuz idrar yolu enf. Suphelendim yarin tahlil yaptiracagim kilo alimi bi anda baya dustu takviye derse doktor takvye yapacagim o yuzden sordum

Pinky93 Canım neler yaşamışsın öyle ya çok geçmiş olsun. Şimdi daha iyi misin,bebiş nasıl :/

Mama verenler nasıl veriyor arkadaslar biberonla veriyorsaniz sizi reddetmiyormu naasi yapiyosunuz idrar yolu enf. Suphelendim yarin tahlil yaptiracagim kilo alimi bi anda baya dustu takviye derse doktor takvye yapacagim o yuzden sordum
2,5 aylıktan beri dönem dönem red yaşayan biri olarak uykuluyken emzirmek şu dönemde Bulduğum tek çare. Uykusuna denk getiremezsem çok acıkırsa sağıyorum öyle veriyorum yada mama veriyorm çok az açlığı gitsin die snra yine emzirmeyi deniyorum.

Mamayı biberonlamı veriyorsunuz verecek olsam biberonla vermeye korkuyorum meme reddi yasariz diye kaşik biberonlada 120 cc mama cok zor biter yani bgun doktora gttgmde sorucam bakalm gerek duyacakmi mamaya

Pinky93 Canım neler yaşamışsın öyle ya çok geçmiş olsun. Şimdi daha iyi misin,bebiş nasıl :/
Değilim canım emziremiyorum sütümü sağıyorum mama veriyorum arada çok huzursuz olunca yan yatıp emzirmeye çalışıyorum ama deli ağrım var ameliyat olacağım 2 güne tekrardan röntgen istedi ortopedist. Allah’ından bulsun o da!

Eklentiler

• image.jpg
    129,2 KB · Görüntüleme: 45
Ayy çok kötü olmuş. Allah uzak etsin sizden onu. Korkulur valla:/ insaAllah tez zamanda toparlarsin çok çok geçmiş olsun

Mamayı biberonlamı veriyorsunuz verecek olsam biberonla vermeye korkuyorum meme reddi yasariz diye kaşik biberonlada 120 cc mama cok zor biter yani bgun doktora gttgmde sorucam bakalm gerek duyacakmi mamaya
Ben günde 1 kez sadece akşam uykusundan önce veriyorum lansinoh biberon ile herhangi bi red yaşamadım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…