Dün oğlumu ablama bırakıp arkadaşımın kınasına gittim dolaptan sütte bıraktım zaten en fazla 2 saate dönecektim daha gideli yarım saat olmadan tlfn geldi durmuyor gel cok agliyor diye gerçekten de dehset ağlıyordu sesi geliyordu telefondan ve ablamın söylemi ile korkmuş gibi değişik ağlıyormuş.arabaya ayakkabılarımı çıkarıp gittim inanın topukluydu.eşimi aradım sen ablama gec seni görsün geliyorum bende dedim ablama da asagi indirin hava alsın dedim.ben gitmeden hemen önce eşim gitmiş koşarak ablam diyor ki babası kucağına alır almaz sustu evi garipsedi resmen diyor ben gittiğimde hala içini cekiyordu yavrum cok ağlamış gerçekten de asla susturamamislar ki ablam benden iyi bakar aslında.bizi görünce sakinleşti ve gülücükler atmaya başladı hem hoşuma gitti bu durum bizi benimsemiş olması hemde üzüldüm sonuçta insanız işimiz olabiliyor bırakmak zorunda kalabiliyoruz.gerçi ablam artık sizde bakarım dedi de.birde o çıkardığım sut ziyan olmasın diye içireyim dedim asla içmedi biberonu verdikçe midesi bulandı çocuğun