2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Dün oğlumu ablama bırakıp arkadaşımın kınasına gittim dolaptan sütte bıraktım zaten en fazla 2 saate dönecektim daha gideli yarım saat olmadan tlfn geldi durmuyor gel cok agliyor diye gerçekten de dehset ağlıyordu sesi geliyordu telefondan ve ablamın söylemi ile korkmuş gibi değişik ağlıyormuş.arabaya ayakkabılarımı çıkarıp gittim inanın topukluydu.eşimi aradım sen ablama gec seni görsün geliyorum bende dedim ablama da asagi indirin hava alsın dedim.ben gitmeden hemen önce eşim gitmiş koşarak ablam diyor ki babası kucağına alır almaz sustu evi garipsedi resmen diyor ben gittiğimde hala içini cekiyordu yavrum cok ağlamış gerçekten de asla susturamamislar ki ablam benden iyi bakar aslında.bizi görünce sakinleşti ve gülücükler atmaya başladı hem hoşuma gitti bu durum bizi benimsemiş olması hemde üzüldüm sonuçta insanız işimiz olabiliyor bırakmak zorunda kalabiliyoruz.gerçi ablam artık sizde bakarım dedi de.birde o çıkardığım sut ziyan olmasın diye içireyim dedim asla içmedi biberonu verdikçe midesi bulandı çocuğun

Bugün ben de diyete başladım, yani karbonhidrat kestim ,çok mutsuzum

Arkadaşlar sizin bebeklerinde elleri hep ağızda mı,elini soka soka kendini kusturuyor, artık cok artti bu el mevzusu.

Yaaaa hiç dışarı çıkmadınızmı beraber bence çıkmalısınız ikinizede çok iyi gelecek.

Uyumuyorr uyumuyoor uyumuyoorr cildiricammm en uzun uykusu 45 dk. Eller hep agizda hep sinir dişler basladii 9 da uyurdu smdi 12 leri bluyoruz

Yaaaa hiç dışarı çıkmadınızmı beraber bence çıkmalısınız ikinizede çok iyi gelecek.
Çok sıcaktı şimdiye kadar eşim eve gelinceye kadar pek yemek vs de yapamıyorum o geliyor 6da yemek yap çocuğu yıkat derken uyku mızırdanları başlıyor onu uyutuyorsun ve gün bitiyor

Bizim kızın uykusu azcık düzeldi. Babasını Whatsapp konuşurken görünce etini bükmüşler gibi ağlıyor. Göstermesem olmaz göstersem onun o ağlamasına ben kahroluyorum. Psikolojim iyice bozuldu bugün bi alışverişe gittik modumuz değişsin diye annem ve kardeşimle yoktan yere sinirlendim aldım kızımı dönerken yolda ağladım ben de o kadar çok ağladım ki panik atağım tuttu babam işten fırladı geldi beni aldı eve geldik bi sigara içtim ağla ağla sinirlerim boşalmış. Çocuk da huzursuz oldu. Offf çok zor.

Ayy ayni seyi bende yasadim. Artik biliyolar bizi yoklugumuzu hissedip agliyolar.

Bende uyutmustum kayinvalidemlerde esimle bi saatligine fln disari cikmistik. Biz cikinca arkamizdan uyanmis geri uyutamamislar susturamamislarda nasil aglamis kipkirmizi oldu aglamaktan oksurmeye basladi fln dediler. 2 kere aradilar nerdesiniz hadi gelin diye donduk hemen apar topar beni gorunce gulmeye basladi cocugum bende sevindim tabi insanogluyuz iste bizi hic aramasa insan üzülüyor yani
Uyumuyorr uyumuyoor uyumuyoorr cildiricammm en uzun uykusu 45 dk. Eller hep agizda hep sinir dişler basladii 9 da uyurdu smdi 12 leri bluyoruz
Bugun benimkide butun gun toplasan 2 saat uyumamistir bile ve suan saat gece 1 bucuk hala kucagimda emiyor. Aksamdan beri kac kere emzirdim uyuyo uyaniyo uyuyo uyaniyo bi dalamadi uykuya. Butun gun boyunca uyuyo 10 dk olmadan uyaniyo cok kotuydu

Arkadaşlar sizin bebeklerinde elleri hep ağızda mı,elini soka soka kendini kusturuyor, artık cok artti bu el mevzusu.
Bu normal artik. Uzun bir sure oral donem devam edecek. Daha bi seyleri tutmayi ogrensinler her seyleri agizlarina goturecekler

Benimki yumruk yapip yiyor elini cok cok nasil ses cikiyo yumrugunu emiklerken

Kizlaar bu arada hatirlar misiniz bilmem. Benim kizimin ayaginda ice donukluk vardi duzelmesi icin ortez ayakkabi kullanmistik. Bugun kontrole gittik ayagi duzelmis cok sukur. Bi daha yurudugu zaman goturecegiz doktora bakacak dr ice basiyor mu diye. Ama simdilik duzelmis cok sukur

Uyumuyor… dün gece 00.45 uyanış ve geri uyuyuş 4.17 eşimle nöbet tuttuk. Bu gece de başladı kabus. 4. Ay bize çok feci geldi. Gündüz uykusu zaten çok kötüydü yarım saat uyur uyumazdı artık gece de bozuldu. Napcaz bilmiyorum umarım geçicidir

Allahm herkeste ayni sorun gercekten allah yardmcmz olsn

Ayni durumdayiz gündüz rezaletiz butun gun ugrasmakla emzirip uyutmakla geciyor 20 dk yarim saat anca uyuyor uykusunu alamadgi icin hep mizmiz saat basi emzirmekten süt bile dolamiyo doyuyomu doymuyomu endisesi duyuyorm yemegi yapiyorm nasil yapiyorum bilmiyorum esim vardiyali oldugundan cok zor oluyor buyuk oglumun anca ihtiyacini karsilayabiliyorum oyun moyun etkinlik hcbsy yapamiyorm cok uzuluyorum ogluma son bikac gundur bulasiklari bile kaldiramaz oldum gece yapiyorum ama gece uykularimz bi nebze daha iyiyiz sizin sürede baya uzunmuş uyanıp uyanma süresi allah hepimizin yardmcisi olsun atak bitse diye hic bekleyemiyorum cnku dis basliycak

Aynen öyle uykusunu alamadığı için hep mızmız bi de uyuturken ağlaması yok mu sanki etinden et koparıyoruz. Uyutma fobisi oluştu bende vallahi. Gece uykuları bizim de daha iyiydi en azından uyanır emer geri uyurdu. Şu uyanık kalma süresi var ya 4 ayda bi kaç kez yaşanmıştır ama bu son geceler gerçekten kabus gibi gece uykusuna geçirene kadar bile 3-4 kez kalkıyor

Arkadaşlar demir damlası ne kullaniyorsunuz, sağlık ocağından bugun verdi ama yanlış hatırlamıyorsam oglumda onu kullanmamıştım.Daha kontrole götürmedik doktora soramadım, size bir sorayım dedim

Arkadaşlar demir damlası ne kullaniyorsunuz, sağlık ocağından bugun verdi ama yanlış hatırlamıyorsam oglumda onu kullanmamıştım.Daha kontrole götürmedik doktora soramadım, size bir sorayım dedim
Sağlık ocağındakini ben almadım içerik olarak asla önerilmiyor. Ocean yazdı doktor ona başlayacağız.

Ah sadece el mi eline geçen her şey ağzında oyuncakları, mendil, önlük, alt açma örtüsü
Evet ya oyuncakları tam sokamiyor sinirleniyor,müslin battamiyeler favorisi

Sağlık ocağındakini ben almadım içerik olarak asla önerilmiyor. Ocean yazdı doktor ona başlayacağız.
Ben de öyle hatırlıyorum canim aynen, o yuzden bir sey demedim aldim ama 8 yıl önce kullanmamistim oyle hatirliyorum,ocean in hangisi acaba ve kac damla vereceksin ,doktora da yazdim daha görmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…