Acıkınca belli ediyorlar kendini zaten canım. Bizimki 2 ve 3 saat arası istiyor. Acıktıysa zaten feryat figan. Teklife gerek kalmıyorKızlar bebegim tek göğsümü reddetmeye basladi o digerine göre daha az sut üretiyor ya ondan yada umarim atak haftasindan kaynaklaniyordur acaba memeyi acikmadanmi teklif ediyorum ki sizinkiler kac saatte bir emiyor gün icinde
Acıkınca belli ediyorlar kendini zaten canım. Bizimki 2 ve 3 saat arası istiyor. Acıktıysa zaten feryat figan.Kızlar bebegim tek göğsümü reddetmeye basladi o digerine göre daha az sut üretiyor ya ondan yada umarim atak haftasindan kaynaklaniyordur acaba memeyi acikmadanmi teklif ediyorum ki sizinkiler kac saatte bir emiyor gün icinde
Ya bizimki 2 aylıkken uykuda ağlarken çok net bi şekilde dedi bi kere. Tabi bilinçli değil ama allahın hikmeti. O Bile o kadar duygusaldı kiiKızlar günaydın.
Bebeğim birkaç gündür Nnnnee diyodu. Ben her ne kadar "oğlum anne diyor" dedimse de eşim "yok be sana öyle geliyor diyordu.
En son dün akşam bebeğim een içten, yüksek bir sesle "Annee" dedi
Ayyy o kadar mutlu oldum ki; duyduğum en güzel ses,en güzel şeydi sanki. Çok duygulandım. Darısı sizin bebeklere insaAllah
Ben doktora sordum canım. Gün-de 4 idrar çıkışı varsa şu verme dedi. Altında olursa takviye yaparsın emdiği için gerek yok dediiMerhaba kizlar bi suredir dugun telaslarimiz vardi yazamadim. Giremedim buralara. Herkes iyidir insallah.
Kizlar artik bebislere su veriyor musunuz? Havalar cok sicak ve cok terliyolar artik. Demin biberonla verdim biraz nasil icti. Biraksam daha icecekti de ben cektim biberonu.
Ben ilk kizimda 4 ay bittikten sonra hafif tadimlara baslamistim kizim cok sapirdaniyordu yemeklere kasiklari fln acaip takip ediyordu bende peynir yogurt fln tattirarak baslamistim. Bu kizimda da dedesi karpuz yalattirdisuda artik masum kaldi gibi
Yemin ederim bıktımSenin doktor kızın kilosuna takık yani ben anlamadım
17 Ağustos’ta gittiğimizde 5600dü şimdi 5800 13 günde 200 gram almış çok kötü dediBenim yegenimin gozunu kapatip uyudugunu daha gormedik suan 9 yasinda oglum korkuyor ondan hatta bana bakiyo hic uyumuyo diyesiz birakin su doktoru kaac kilo oldugu onemli degil persentili önemli kac kilo almis da begenmedi
Dün başladım. Çok kötüydüİşe başlayan kimseler var mı ,okullar açılacak ben halen kararsızım, olmuyor icime sinmiyor.Güvenebileceğim bir kisi vardı oda baska bir işe yöneliyor hakli olarak ,sigortası falan olan bir işe.Çok sıkışmış hissediyorum ,kimsenin evine götürmem zaten ,kendi evimde de istediğim gibi birini bulmak çok zor.
17 Ağustos’ta gittiğimizde 5600dü şimdi 5800 13 günde 200 gram almış çok kötü dedi
Günde 15 gram almiş millet ayda 400 gram yeterli diye kendini yirtiyo internette sizinkide yeterli oluyo bu durumda ben anlamiyorum bu gorus farkliligini gercekten 5 aydan sonra 300. Grama dusecek diyo emzirme danismanlari hatta kime inanacagimizi sapittik baslama mama sakın panikle bi bekle baska gorus al olmadi her hafta bir olmuyo bende bebek tartisi var ara ara bakiyorum bazi gunler kilosu sabit kaldigi hatta cok kaka yaparsa dustugu oluyo aylik bakmak lazim17 Ağustos’ta gittiğimizde 5600dü şimdi 5800 13 günde 200 gram almış çok kötü dedi
Bizde de var aynı durum bugun bizi cok yordu ama ben 4 ay asisina bağladım insallah öyledir.surekli kucakta gezmek istiyor hanı kolun ağrıyıp yatırsan ya da otursan kiyamet kopuyorKızlar atak dönemi mi bilmiyorum ama 2 gündür uyumuyor bu yavru. Gecenin yarısı sohbete gülmeye başlıyor. Gündüz de uykudan bagriyor uyutmaya çalışınca da ağlıyor kıyametler kopuyor . Uyumuyor
Bizimde tam uyuyacağında gözler gitme aşamasındayken gerilip gerilip ağlama bağarma uykuya direnme modası cikti 3 4 gundur.. ataktan bunlar hep atagi biter dişi başlar bize rahat yok 2 sene dahaKızlar atak dönemi mi bilmiyorum ama 2 gündür uyumuyor bu yavru. Gecenin yarısı sohbete gülmeye başlıyor. Gündüz de uykudan bagriyor uyutmaya çalışınca da ağlıyor kıyametler kopuyor . Uyumuyor
Değiştirdim şimdi memorial lara tıp’da Halis beyden randevu aldım. 2 ayrı ebeye sordum internette araştırdım Antalya’da baya bi kişi övüyor onu.İyide gayet normal 4. Aydan itibaren artık 400-500 almasi lazım demişti bizim doktorumuz daha 4 gun oluyor biz gideli bence sizin doktor sıkıntılı imkanın varsa başka doktoru dene ne kaybedersin ki?sonucta iki hafta da 200 gr aldıysa ayda 400 eder belki 500 olacak her hafta eşit almıyor sonuçta
Canım mamaya başla demedi sadece ek gıdaya da başla dedi. Liste verdi havuçla başla vs diye bir de anlatmaya çalışıyor. Ay kafayı yicektim yemin ediyorum.Günde 15 gram almiş millet ayda 400 gram yeterli diye kendini yirtiyo internette sizinkide yeterli oluyo bu durumda ben anlamiyorum bu gorus farkliligini gercekten 5 aydan sonra 300. Grama dusecek diyo emzirme danismanlari hatta kime inanacagimizi sapittik baslama mama sakın panikle bi bekle baska gorus al olmadi her hafta bir olmuyo bende bebek tartisi var ara ara bakiyorum bazi gunler kilosu sabit kaldigi hatta cok kaka yaparsa dustugu oluyo aylik bakmak lazim
Neyse yeni doktorda bi görsün bakalım ona göre baslarsin veya baslamazsin baslatcagni sanmiyorm bnce guzel ilerliyor :)Canım mamaya başla demedi sadece ek gıdaya da başla dedi. Liste verdi havuçla başla vs diye bir de anlatmaya çalışıyor. Ay kafayı yicektim yemin ediyorum.
4.5 aylık bebeği ek gıdaya başlatmak nedir ya? Neyin kafası bu? Tıp diplomasını kasaptan almış adamNeyse yeni doktorda bi görsün bakalım ona göre baslarsin veya baslamazsin baslatcagni sanmiyorm bnce guzel ilerliyor :)
Yine öyle deme canım benim arkadaslarimdanda 4 aylikken baslayan cok olmustu doyumluk olmuyo gerci meyve sulari meyve purelri vs. Baslayan cok gordum mama olacagina en azjndan bu sekilde destekleyelim diyorlar heralde4.5 aylık bebeği ek gıdaya başlatmak nedir ya? Neyin kafası bu? Tıp diplomasını kasaptan almış adam
Evet haklısınız onun istegine göre devam etmek daha mantikli bizimki 2 saatten once belirti vermiyor artık reddimizde düzeldi cok sukirAcıkınca belli ediyorlar kendini zaten canım. Bizimki 2 ve 3 saat arası istiyor. Acıktıysa zaten feryat figan. Teklife gerek kalmıyor
Ben çayını kullandım memnun kaldım. Aktif emzirenlerde dahada etkili olabilir. Tamamen doğal ve içerik olarak bilinen markalara göre tertemiz canım.Kizlar emzirme danismani dilruba demirezerin çayı ve maya tableti varmis kullanan varmi baya memnun olan anneler var maya tabletini almadim ama cayini siparis ettim bugun humana acayip kalorili gunde 1 iciyordum bakalm dedikleri gbi etkisi olacakmi
Aynıyız, ben cok kötüyümKızlar atak dönemi mi bilmiyorum ama 2 gündür uyumuyor bu yavru. Gecenin yarısı sohbete gülmeye başlıyor. Gündüz de uykudan bagriyor uyutmaya çalışınca da ağlıyor kıyametler kopuyor . Uyumuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?