Rica ederim canım. Benim de ilk bebeğim,her şeyi soruyorum nerdeyseBen kiza biraz fazla soyledim demekki 10 dk 150 icer heralde demistimilk bebisi taktigi seye bak yarabbim yarim saatte icse nolur diyorum yutaginda sorun var gbi geliyor diyor paniklemis kimse soylemedimi bisey deyip duruyordu hemen screenshot alip iletiyorum cok tsk ederiz canim
Teşekkür ederim size de masaAllahBizimkide anne diyor biri bisey yerken gorurse mam diyor acikincada bildigin meme diye agliyo oglumda derdi kimse inanmazdi 10 aylikken anneanne dede hadi gel diye 4 lü kelime kullaninca sasirmaya basladi insanlar cokda erken konusmustu o yuzden kizimi kimseye solemiyorum bi ailem biliyor hatta annem acikmis deyip getiriyor meme deyince ben inanirim arkadasim ama insanlar nodenk geliyo sana öyle geliyo sacmalama deyip deli muamelesi yapiyorlar cok soyleme masallah kuzuya
Hahahah zaten anne dedigine inanacak son kisi kayinvalide olur duysada inanmaz oTeşekkür ederim size de masaAllah
Ya çok şirinler ama diimi yerim yiaaa
Benim de bi ailem biliyor.. kaynanama da söyledim ama inanmadı.. neymiş küçükmüşeşim kıskansın diye diyormuşum . Neyse ki eşim kendi kulağıyla duydu anne dediğini
Ben disardaysam 5 6 cay kasigi su veriyorum canm cok sicak ne zarar edicek midesi dolarmis da sut icemezmis 6 cay kasigiyla nekdr dolacsk midesi sizinki gene yalatmis ben bugun esimin gülme sesine mutfaga bi geldim kavunu sokmus cocugun agzina cocuk bildigin çiğniyodu ağzinda lifleri kalmis resmen yedirmis cocuga kavunu senin gordugun ilkti onceden yalattim sdce falan dedi umarim oyledir oda bi mutlu ciglik cigliga kavun yiyodu agiz yuz kavun allahimMerhaba kizlar bi suredir dugun telaslarimiz vardi yazamadim. Giremedim buralara. Herkes iyidir insallah.
Kizlar artik bebislere su veriyor musunuz? Havalar cok sicak ve cok terliyolar artik. Demin biberonla verdim biraz nasil icti. Biraksam daha icecekti de ben cektim biberonu.
Ben ilk kizimda 4 ay bittikten sonra hafif tadimlara baslamistim kizim cok sapirdaniyordu yemeklere kasiklari fln acaip takip ediyordu bende peynir yogurt fln tattirarak baslamistim. Bu kizimda da dedesi karpuz yalattirdisuda artik masum kaldi gibi
Yerim yaBen disardaysam 5 6 cay kasigi su veriyorum canm cok sicak ne zarar edicek midesi dolarmis da sut icemezmis 6 cay kasigiyla nekdr dolacsk midesi sizinki gene yalatmis ben bugun esimin gülme sesine mutfaga bi geldim kavunu sokmus cocugun agzina cocuk bildigin çiğniyodu ağzinda lifleri kalmis resmen yedirmis cocuga kavunu senin gordugun ilkti onceden yalattim sdce falan dedi umarim oyledir oda bi mutlu ciglik cigliga kavun yiyodu agiz yuz kavun allahim
Burdan hamile kalma topiklerinde buluşacak gbiyizYerim yasizinki 10 gun daha buyukmus bizimkinden bide. Sizinde mi 2. Cocuk??
2. Cocuk rahatligi diye bi sey gercekten varmis. Sehir disindaydik 3 gundur. Gezdik biraz denize gittik fln. Buldugum her yerde bezini degistirdim cocugun emzirme ortusuyle emzirdim flnilk kizim olsa aman usur aman yumusak bi yer olsun bebek bakim odasi olsun fln diye hayati zorlastiriyodum kendime. Bunda daha rahattim daha kolay oldu. Ilkinde bebek agladiginda elim ayagima dolasiyodu bunda alistim artik aglamasida normal geliyor derdini anliyorum hemen fln.
Yani 2. Cocuk daha rahat buyuyor kizlaaarilk aylar zordu alisana kadar ama suan gercekten daha rahat geçiyor. 2. Cocuga asla yapmam demeyin.
Ama been 3. Cocugu insallah yapmam2 yeter esime diyorum 3. Cocugu istersem sakin izin verme bana
Evet 2. Bizimde Hahaha yemin ederim ayni cocuk aglayinca bi kalkardim altimdaki sandalye yikilirdi panikten annem arkamdan malmisin sen yaaaa diye bagarirdi dha neler nelerYerim yasizinki 10 gun daha buyukmus bizimkinden bide. Sizinde mi 2. Cocuk??
2. Cocuk rahatligi diye bi sey gercekten varmis. Sehir disindaydik 3 gundur. Gezdik biraz denize gittik fln. Buldugum her yerde bezini degistirdim cocugun emzirme ortusuyle emzirdim flnilk kizim olsa aman usur aman yumusak bi yer olsun bebek bakim odasi olsun fln diye hayati zorlastiriyodum kendime. Bunda daha rahattim daha kolay oldu. Ilkinde bebek agladiginda elim ayagima dolasiyodu bunda alistim artik aglamasida normal geliyor derdini anliyorum hemen fln.
Yani 2. Cocuk daha rahat buyuyor kizlaaarilk aylar zordu alisana kadar ama suan gercekten daha rahat geçiyor. 2. Cocuga asla yapmam demeyin.
Ama been 3. Cocugu insallah yapmam2 yeter esime diyorum 3. Cocugu istersem sakin izin verme bana
Ayni gün mü olmuştu aşılarımız ,aynen baktim hafif bir kızarıklık var ama aşıdan mi ,emin olamadım, teşekkür ederim arkadaşımCanım aynı gün verem asilarimiz olmuştu kimi bebekde iz olur kiminde olmaz demişti hemşire bizimkinde şimdiye kadar birşey yoktu dün farkettim sivrisinek ısırığı gibi hafif kızarıklık var ama iz olurmu bilmem
Benim kiz 2 aydir acikca anne diyor ama bilinçli degil tabi maalesef, genede babasi bozuluyorKızlar günaydın.
Bebeğim birkaç gündür Nnnnee diyodu. Ben her ne kadar "oğlum anne diyor" dedimse de eşim "yok be sana öyle geliyor diyordu.
En son dün akşam bebeğim een içten, yüksek bir sesle "Annee" dedi
Ayyy o kadar mutlu oldum ki; duyduğum en güzel ses,en güzel şeydi sanki. Çok duygulandım. Darısı sizin bebeklere insaAllah
Bizim saatimiz yok valla uyanik oldugu surece emiyo. Uyaninca emiyor. Sonra bi yarim saat sonra bi daha emer sonra yarim saat 1 saat sinra bi daha emer uyumadan once yine emerKızlar bebegim tek göğsümü reddetmeye basladi o digerine göre daha az sut üretiyor ya ondan yada umarim atak haftasindan kaynaklaniyordur acaba memeyi acikmadanmi teklif ediyorum ki sizinkiler kac saatte bir emiyor gün icinde
Bizimde bi ara dediginiz gbiydi smdi hic oyle degil istiyorki lök lök süt aksın sinir oluyor sureklide lok lok akmazki bu evet oyle yapiyorm arkasindan sagiyorm bitmesin diye kasik biberonla tepiyorum hay allahim yarabbim umarim duzelirBizim saatimiz yok valla uyanik oldugu surece emiyo. Uyaninca emiyor. Sonra bi yarim saat sonra bi daha emer sonra yarim saat 1 saat sinra bi daha emer uyumadan once yine emerHele benim kucagimdaysa direk memelere dogru atiyo kendini hic dik durmuyo nerdeyse. Orami burami emikliyo surekli. Yani surekli emmek istiyor anlayacaginiz.
Siz o tek memeyide surekli teklif edin azar azarda olsa ki orda sutunuz bitmesin emdigi kadar emsin yeter bence. Donemsel meme redleri olabiliyor.
Ayy insallah duzelir bazen benimkide emerken tepiniyo anliyorum o zaman sut az geliyo diger memeye geçiyorum bende mecbur ama hep aynisina mi yapiyor hic dikkat etmedim.Bizimde bi ara dediginiz gbiydi smdi hic oyle degil istiyorki lök lök süt aksın sinir oluyor sureklide lok lok akmazki bu evet oyle yapiyorm arkasindan sagiyorm bitmesin diye kasik biberonla tepiyorum hay allahim yarabbim umarim duzelir
Sorunu buldum sanirim 2 saat erken geliyor bugun aralari actim biraz gayet guzel geldik suana kadar sag memede zaten dha az sut var e acikmadan da verince nazlaniyor emmek istemiyor acikmiyor 2 saatte demekki bgun si8intisiz iki memeyide emdiAyy insallah duzelir bazen benimkide emerken tepiniyo anliyorum o zaman sut az geliyo diger memeye geçiyorum bende mecbur ama hep aynisina mi yapiyor hic dikkat etmedim.
Senin doktor kızın kilosuna takık yani ben anlamadımKızlar bugün kızımı doktora götürdüm gözleri açık uyuyor diye doktor nörolojik bir sorun olabilir dedi. Şok oldum. Bir de şu an 5800 gram diye kilo alımını beğenmedi ek gıdaya başla dedi. Doktor değiştireceğim böyle olmaz
Benim yegenimin gozunu kapatip uyudugunu daha gormedik suan 9 yasinda oglum korkuyor ondan hatta bana bakiyo hic uyumuyo diyeKızlar bugün kızımı doktora götürdüm gözleri açık uyuyor diye doktor nörolojik bir sorun olabilir dedi. Şok oldum. Bir de şu an 5800 gram diye kilo alımını beğenmedi ek gıdaya başla dedi. Doktor değiştireceğim böyle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?