2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Rica ederim canım. Benim de ilk bebeğim,her şeyi soruyorum nerdeyse öyle böyle öğreneceğiz

Teşekkür ederim size de masaAllah
Ya çok şirinler ama diimi yerim yiaaa
Benim de bi ailem biliyor.. kaynanama da söyledim ama inanmadı.. neymiş küçükmüş eşim kıskansın diye diyormuşum. Neyse ki eşim kendi kulağıyla duydu anne dediğini

Hahahah zaten anne dedigine inanacak son kisi kayinvalide olur duysada inanmaz o

Eşimin sabah 9.00da Berlin’e uçuşu var. Kızımı asla zaptedemiyorum. Resmen içli içli ağlıyor o ağladıkça ben kahroluyorum. Biliyorum kızımın geleceği için farkındayım ama küçücük koz nerden anladı nerden hissetti anlamadım. Resmen içini çeke çeke ağlıyor.

Merhaba kizlar bi suredir dugun telaslarimiz vardi yazamadim. Giremedim buralara. Herkes iyidir insallah.

Kizlar artik bebislere su veriyor musunuz? Havalar cok sicak ve cok terliyolar artik. Demin biberonla verdim biraz nasil icti. Biraksam daha icecekti de ben cektim biberonu.

Ben ilk kizimda 4 ay bittikten sonra hafif tadimlara baslamistim kizim cok sapirdaniyordu yemeklere kasiklari fln acaip takip ediyordu bende peynir yogurt fln tattirarak baslamistim. Bu kizimda da dedesi karpuz yalattirdi suda artik masum kaldi gibi

Ben disardaysam 5 6 cay kasigi su veriyorum canm cok sicak ne zarar edicek midesi dolarmis da sut icemezmis 6 cay kasigiyla nekdr dolacsk midesi sizinki gene yalatmis ben bugun esimin gülme sesine mutfaga bi geldim kavunu sokmus cocugun agzina cocuk bildigin çiğniyodu ağzinda lifleri kalmis resmen yedirmis cocuga kavunu senin gordugun ilkti onceden yalattim sdce falan dedi umarim oyledir oda bi mutlu ciglik cigliga kavun yiyodu agiz yuz kavun allahim

Yerim ya sizinki 10 gun daha buyukmus bizimkinden bide. Sizinde mi 2. Cocuk??

2. Cocuk rahatligi diye bi sey gercekten varmis. Sehir disindaydik 3 gundur. Gezdik biraz denize gittik fln. Buldugum her yerde bezini degistirdim cocugun emzirme ortusuyle emzirdim fln ilk kizim olsa aman usur aman yumusak bi yer olsun bebek bakim odasi olsun fln diye hayati zorlastiriyodum kendime. Bunda daha rahattim daha kolay oldu. Ilkinde bebek agladiginda elim ayagima dolasiyodu bunda alistim artik aglamasida normal geliyor derdini anliyorum hemen fln.

Yani 2. Cocuk daha rahat buyuyor kizlaaar ilk aylar zordu alisana kadar ama suan gercekten daha rahat geçiyor. 2. Cocuga asla yapmam demeyin.

Ama been 3. Cocugu insallah yapmam 2 yeter esime diyorum 3. Cocugu istersem sakin izin verme bana

Burdan hamile kalma topiklerinde buluşacak gbiyiz bzm hemen olmuyor zaten szden bi altı ay önce başlamam lazım bnde yeni yeni alıştm bebekli hayata. Annmn evimden çıkmıyorum o ayrı böylesi çok dha konforlu oldu bnm için.

Evet 2. Bizimde Hahaha yemin ederim ayni cocuk aglayinca bi kalkardim altimdaki sandalye yikilirdi panikten annem arkamdan malmisin sen yaaaa diye bagarirdi dha neler neler 2. Cocuk gercektn dha rahat

Eşimi sabah 6 da havaalanına bıraktık. Almanya’ya varmış. Berline trenle geçmiş oradan da kalacağı yere geçecek. İşveren adam yollamış arabayla aldıracak. Kızım asla durmuyor. Köpeğim ağlıyor annem kızımla ilgileniyor ben kafayı yememek açına temizlik yapıyorum evde babam pazar alışverişi yaptı geldi. Evimizi kiraya vereceğiz eşyalı evi temizleyip özel eşyalarımızı toplama derdine düştüm. İnşallah bu süreçten sağ sağlim çıkarım ve Almanca çalışmaya başlayabilirim.

Kızlar bebegim tek göğsümü reddetmeye basladi o digerine göre daha az sut üretiyor ya ondan yada umarim atak haftasindan kaynaklaniyordur acaba memeyi acikmadanmi teklif ediyorum ki sizinkiler kac saatte bir emiyor gün icinde

Ayni gün mü olmuştu aşılarımız ,aynen baktim hafif bir kızarıklık var ama aşıdan mi ,emin olamadım, teşekkür ederim arkadaşım

Benim kiz 2 aydir acikca anne diyor ama bilinçli degil tabi maalesef, genede babasi bozuluyor

Kızlar bebegim tek göğsümü reddetmeye basladi o digerine göre daha az sut üretiyor ya ondan yada umarim atak haftasindan kaynaklaniyordur acaba memeyi acikmadanmi teklif ediyorum ki sizinkiler kac saatte bir emiyor gün icinde
Bizim saatimiz yok valla uyanik oldugu surece emiyo. Uyaninca emiyor. Sonra bi yarim saat sonra bi daha emer sonra yarim saat 1 saat sinra bi daha emer uyumadan once yine emer Hele benim kucagimdaysa direk memelere dogru atiyo kendini hic dik durmuyo nerdeyse. Orami burami emikliyo surekli. Yani surekli emmek istiyor anlayacaginiz.

Siz o tek memeyide surekli teklif edin azar azarda olsa ki orda sutunuz bitmesin emdigi kadar emsin yeter bence. Donemsel meme redleri olabiliyor.

Bizimde bi ara dediginiz gbiydi smdi hic oyle degil istiyorki lök lök süt aksın sinir oluyor sureklide lok lok akmazki bu evet oyle yapiyorm arkasindan sagiyorm bitmesin diye kasik biberonla tepiyorum hay allahim yarabbim umarim duzelir

Bizimde bi ara dediginiz gbiydi smdi hic oyle degil istiyorki lök lök süt aksın sinir oluyor sureklide lok lok akmazki bu evet oyle yapiyorm arkasindan sagiyorm bitmesin diye kasik biberonla tepiyorum hay allahim yarabbim umarim duzelir
Ayy insallah duzelir bazen benimkide emerken tepiniyo anliyorum o zaman sut az geliyo diger memeye geçiyorum bende mecbur ama hep aynisina mi yapiyor hic dikkat etmedim.

Ayy insallah duzelir bazen benimkide emerken tepiniyo anliyorum o zaman sut az geliyo diger memeye geçiyorum bende mecbur ama hep aynisina mi yapiyor hic dikkat etmedim.
Sorunu buldum sanirim 2 saat erken geliyor bugun aralari actim biraz gayet guzel geldik suana kadar sag memede zaten dha az sut var e acikmadan da verince nazlaniyor emmek istemiyor acikmiyor 2 saatte demekki bgun si8intisiz iki memeyide emdi

Kızlar bugün kızımı doktora götürdüm gözleri açık uyuyor diye doktor nörolojik bir sorun olabilir dedi. Şok oldum. Bir de şu an 5800 gram diye kilo alımını beğenmedi ek gıdaya başla dedi. Doktor değiştireceğim böyle olmaz

Senin doktor kızın kilosuna takık yani ben anlamadım

Benim yegenimin gozunu kapatip uyudugunu daha gormedik suan 9 yasinda oglum korkuyor ondan hatta bana bakiyo hic uyumuyo diye siz birakin su doktoru kaac kilo oldugu onemli degil persentili önemli kac kilo almis da begenmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…