• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar aşırı gerginim etrafımda kim varsa bar bar bağırıyorum. Bu halimden hiç memnun değilim. Kocama şunu al şuraya koy diyorum duymuyor bağırıyorum. Anneme babama iyice delirdim. Adam 4 gün sonra gidecek bin tane işe koşturdum hallettim. Yorgunluktan ve stresten Sanırım kafayı yedim.
Oluyor öyle insana bunu onlarada söyleyin söylemediyseniz bi kusura bakmayin deseniz anlarlar zaten stresinizi..insaniz oluyor. bende dün eşime biraz fazla yüklendim sonra özür diledim helallestik 🙈😂

Oluyor öyle insana bunu onlarada söyleyin söylemediyseniz bi kusura bakmayin deseniz anlarlar zaten stresinizi..insaniz oluyor. bende dün eşime biraz fazla yüklendim sonra özür diledim helallestik 🙈😂
Bipolar hastasıyım ondan korkuyorum 3 senedir maniye girmiyorum bir sorun olursa diye korkuyorum

Bipolar hastasıyım ondan korkuyorum 3 senedir maniye girmiyorum bir sorun olursa diye korkuyorum
Olmaz bacım korkma bebegin doğduğunda girmediysen dahada girmezsin heralde 😊 normal yogun sürecten geciyorsun eşin gidecek hayatiniz degisecek vs kim olsa gerilir streslenir hemen kotuye yorma 🙏

Olmaz bacım korkma bebegin doğduğunda girmediysen dahada girmezsin heralde 😊 normal yogun sürecten geciyorsun eşin gidecek hayatiniz degisecek vs kim olsa gerilir streslenir hemen kotuye yorma 🙏
Sağol kuzum 3 gün kaldı. Neredeyse her şey bitti sayılır bir kaç yeni kıyafet aldı onları da tıkayıp ütülersem kafam rahatlayacak.

Arkadaşlar bu verem aşısının izi hiç olmadı benim kızda, sizlerde durum nedir acaba? Henüz erken mi yoksa herkeste olmuyor mu bilemedim

Arkadaşlar bu verem aşısının izi hiç olmadı benim kızda, sizlerde durum nedir acaba? Henüz erken mi yoksa herkeste olmuyor mu bilemedim
Canım aynı gün verem asilarimiz olmuştu kimi bebekde iz olur kiminde olmaz demişti hemşire bizimkinde şimdiye kadar birşey yoktu dün farkettim sivrisinek ısırığı gibi hafif kızarıklık var ama iz olurmu bilmem

Oglumdada hic olmamisti iz bikac doktor gorusu almistim iz olmayabilir tutmadigi anlamina gelmez deyip gulmuslerdi kizimda oldu izi hemen ama baslarda kirmizi nokta gibiydi giderek belirginlesmeye basladi gitgide buyuyo kabuklasiyo gbi bi degisik suan baya buyudu ama 5 6 aydan sonra iz olusannlarda var icini ferah tut arkadasm

Kızlar selam bir arkadaşım bana sordu hatirlayamadim grubuna sorsana dedi 😁 oglumda mama yedi ama unutmusum baslarda gec bitiriyodu ama sonra hizlanmistida dakikasini hatrlamiyorum bebekleriniz biberonla mama veya süt koydugunuzda kac dakikada kac cc bitiriyor asagi yukari onunki baya uzun suruyormus normalmi diye soruyor 3 aylik bebisi kac dakikada kac cc bitirdiklerini merak ediyormus

Kızlar valiz kg derdine düştüm. 20 kilo hakkı var eşimin baskülle tartacağım umarım sorun olmaz.

Kızlar günaydın.
Bebeğim birkaç gündür Nnnnee diyodu. Ben her ne kadar "oğlum anne diyor" dedimse de eşim "yok be sana öyle geliyor diyordu.
En son dün akşam bebeğim een içten, yüksek bir sesle "Annee" dedi🧿🥺
Ayyy o kadar mutlu oldum ki; duyduğum en güzel ses,en güzel şeydi sanki. Çok duygulandım. Darısı sizin bebeklere insaAllah :KK73: :rolleyes: :KK60:

Kızlar selam bir arkadaşım bana sordu hatirlayamadim grubuna sorsana dedi 😁 oglumda mama yedi ama unutmusum baslarda gec bitiriyodu ama sonra hizlanmistida dakikasini hatrlamiyorum bebekleriniz biberonla mama veya süt koydugunuzda kac dakikada kac cc bitiriyor asagi yukari onunki baya uzun suruyormus normalmi diye soruyor 3 aylik bebisi kac dakikada kac cc bitirdiklerini merak ediyormus
Max 10 dk sürüyor bitirmesi. Ama gece uykusundan uyanıp içtiği zaman,daha uzun sürebiliyor.20 dk falan uğraşıyorum bitirsin diye. 90 ml içiyor bu arada. 3 aylıkken de böyleydi.

Max 10 dk sürüyor bitirmesi. Ama gece uykusundan uyanıp içtiği zaman,daha uzun sürebiliyor.20 dk falan uğraşıyorum bitirsin diye. 90 ml içiyor bu arada. 3 aylıkken de böyleydi.
Ben kiza biraz fazla soyledim demekki 10 dk 150 icer heralde demistim🙈 ilk bebisi taktigi seye bak yarabbim yarim saatte icse nolur diyorum yutaginda sorun var gbi geliyor diyor paniklemis kimse soylemedimi bisey deyip duruyordu hemen screenshot alip iletiyorum cok tsk ederiz canim 😊

Kızlar günaydın.
Bebeğim birkaç gündür Nnnnee diyodu. Ben her ne kadar "oğlum anne diyor" dedimse de eşim "yok be sana öyle geliyor diyordu.
En son dün akşam bebeğim een içten, yüksek bir sesle "Annee" dedi🧿🥺
Ayyy o kadar mutlu oldum ki; duyduğum en güzel ses,en güzel şeydi sanki. Çok duygulandım. Darısı sizin bebeklere insaAllah :KK73: :rolleyes: :KK60:
Bizimkide anne diyor biri bisey yerken gorurse mam diyor acikincada bildigin meme diye agliyo oglumda derdi kimse inanmazdi 10 aylikken anneanne dede hadi gel diye 4 lü kelime kullaninca sasirmaya basladi insanlar cokda erken konusmustu o yuzden kizimi kimseye solemiyorum bi ailem biliyor hatta annem acikmis deyip getiriyor meme deyince ben inanirim arkadasim ama insanlar no 🙈 denk geliyo sana öyle geliyo sacmalama deyip deli muamelesi yapiyorlar cok soyleme masallah kuzuya ♥️♥️♥️

Back