- 18 Mart 2021
- 3.325
- 3.393
- 83
- 33
Oluyor öyle insana bunu onlarada söyleyin söylemediyseniz bi kusura bakmayin deseniz anlarlar zaten stresinizi..insaniz oluyor. bende dün eşime biraz fazla yüklendim sonra özür diledim helallestikKızlar aşırı gerginim etrafımda kim varsa bar bar bağırıyorum. Bu halimden hiç memnun değilim. Kocama şunu al şuraya koy diyorum duymuyor bağırıyorum. Anneme babama iyice delirdim. Adam 4 gün sonra gidecek bin tane işe koşturdum hallettim. Yorgunluktan ve stresten Sanırım kafayı yedim.
Bipolar hastasıyım ondan korkuyorum 3 senedir maniye girmiyorum bir sorun olursa diye korkuyorumOluyor öyle insana bunu onlarada söyleyin söylemediyseniz bi kusura bakmayin deseniz anlarlar zaten stresinizi..insaniz oluyor. bende dün eşime biraz fazla yüklendim sonra özür diledim helallestik
Olmaz bacım korkma bebegin doğduğunda girmediysen dahada girmezsin heraldeBipolar hastasıyım ondan korkuyorum 3 senedir maniye girmiyorum bir sorun olursa diye korkuyorum
Sağol kuzum 3 gün kaldı. Neredeyse her şey bitti sayılır bir kaç yeni kıyafet aldı onları da tıkayıp ütülersem kafam rahatlayacak.Olmaz bacım korkma bebegin doğduğunda girmediysen dahada girmezsin heraldenormal yogun sürecten geciyorsun eşin gidecek hayatiniz degisecek vs kim olsa gerilir streslenir hemen kotuye yorma
Biz kullanıyoruz günde 5 damla sağlık ocağı verdi.Kızlar Demir ilacı kullanıyor musunuz
Bizim aşıdan 1,5 ay sonra belli oldu canım. 6.aya kadar olması bekleniyor demişti hemşiremiz.Arkadaşlar bu verem aşısının izi hiç olmadı benim kızda, sizlerde durum nedir acaba? Henüz erken mi yoksa herkeste olmuyor mu bilemedim
Bizim aşı da geç oldu yaBizim aşıdan 1,5 ay sonra belli oldu canım. 6.aya kadar olması bekleniyor demişti hemşiremiz.
Bizim de yaklaşık 1.5-2 ay sonra belli oldu canımArkadaşlar bu verem aşısının izi hiç olmadı benim kızda, sizlerde durum nedir acaba? Henüz erken mi yoksa herkeste olmuyor mu bilemedim
Canım aynı gün verem asilarimiz olmuştu kimi bebekde iz olur kiminde olmaz demişti hemşire bizimkinde şimdiye kadar birşey yoktu dün farkettim sivrisinek ısırığı gibi hafif kızarıklık var ama iz olurmu bilmemArkadaşlar bu verem aşısının izi hiç olmadı benim kızda, sizlerde durum nedir acaba? Henüz erken mi yoksa herkeste olmuyor mu bilemedim
Oglumdada hic olmamisti iz bikac doktor gorusu almistim iz olmayabilir tutmadigi anlamina gelmez deyip gulmuslerdi kizimda oldu izi hemen ama baslarda kirmizi nokta gibiydi giderek belirginlesmeye basladi gitgide buyuyo kabuklasiyo gbi bi degisik suan baya buyudu ama 5 6 aydan sonra iz olusannlarda var icini ferah tut arkadasmArkadaşlar bu verem aşısının izi hiç olmadı benim kızda, sizlerde durum nedir acaba? Henüz erken mi yoksa herkeste olmuyor mu bilemedim
Bizde hemen oldu izi hala daha varArkadaşlar bu verem aşısının izi hiç olmadı benim kızda, sizlerde durum nedir acaba? Henüz erken mi yoksa herkeste olmuyor mu bilemedim
Max 10 dk sürüyor bitirmesi. Ama gece uykusundan uyanıp içtiği zaman,daha uzun sürebiliyor.20 dk falan uğraşıyorum bitirsin diye. 90 ml içiyor bu arada. 3 aylıkken de böyleydi.Kızlar selam bir arkadaşım bana sordu hatirlayamadim grubuna sorsana dedioglumda mama yedi ama unutmusum baslarda gec bitiriyodu ama sonra hizlanmistida dakikasini hatrlamiyorum bebekleriniz biberonla mama veya süt koydugunuzda kac dakikada kac cc bitiriyor asagi yukari onunki baya uzun suruyormus normalmi diye soruyor 3 aylik bebisi kac dakikada kac cc bitirdiklerini merak ediyormus
Ben kiza biraz fazla soyledim demekki 10 dk 150 icer heralde demistimMax 10 dk sürüyor bitirmesi. Ama gece uykusundan uyanıp içtiği zaman,daha uzun sürebiliyor.20 dk falan uğraşıyorum bitirsin diye. 90 ml içiyor bu arada. 3 aylıkken de böyleydi.
Bizimkide anne diyor biri bisey yerken gorurse mam diyor acikincada bildigin meme diye agliyo oglumda derdi kimse inanmazdi 10 aylikken anneanne dede hadi gel diye 4 lü kelime kullaninca sasirmaya basladi insanlar cokda erken konusmustu o yuzden kizimi kimseye solemiyorum bi ailem biliyor hatta annem acikmis deyip getiriyor meme deyince ben inanirim arkadasim ama insanlar noKızlar günaydın.
Bebeğim birkaç gündür Nnnnee diyodu. Ben her ne kadar "oğlum anne diyor" dedimse de eşim "yok be sana öyle geliyor diyordu.
En son dün akşam bebeğim een içten, yüksek bir sesle "Annee" dedi
Ayyy o kadar mutlu oldum ki; duyduğum en güzel ses,en güzel şeydi sanki. Çok duygulandım. Darısı sizin bebeklere insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?