2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar bebeğim boğaz enfeksiyonu kapmış.Ateşi 39 a yaklaştı.Doktor antibiyotik ve calpol verdi.Sık sık ılık duş aldırıyorum , eklem yerlerine bez koyuyorum ateşi hala 37,5
Yaa kiyamam ben onaa bebekler bianda hasta olup cabuk iyilesiyorlar hemen toplar insallah cok gecmis olsun

@Neess haklı en başından beri pek memnun değilsin iyi çocuk doktorları var değiş bence de çok önemli çünkü çocuk doktoru
Evet senin doktoru bir deneyeceğim bir de diğer hastanede Müsemma hanım var ya da onu artik hangisi olur.Evet Diyadbakirlilar bizden daha dayanıklı sıcağa, esiyor falan bana hic olmuyorbenim arkadaşlarda oyle diyor ama ben mümkün degil dayanamıyorum, yani ailecek

Yok ben de sıcağa pek gelemiyorum aslında ama evimin cephesinden dolayı serin karşılıklı iki kapı açmam yetiyor bazen yetmediği durumlarda klima

Kizlar gliserin fitil nekadar da etki ediyor ya 1 saat olacak hala kakasini yapmadi bgun ebe aradi aslnda yanlislikla aramis neyse aramisken sordum bu durumu sutun yetmiyodur kesin dedi direk getir bakalim dedi salakmidir nedir oglum mama iciyodu 8 gun yapmiyodu sanmiyorum alakasi olsun ayda 900 gram alio evde tarti var tartiyorum surekli yetmese nasi kilo alacak anlamadim sinir oldm

Canım geçmiş olsun
Nasıl yaptılar cerrahi mudahaleyi bölgesel uyuşturup mu
Bizde de olmuş yapışıklık yarı kapalı dedi şimdilik ellemedi ıslak mendille sert silmekte oluyor tahriş olup yara gibi sanıp kendini kaynıyormuş
İlk kızımda da olmuştu biz çok çektik sürekli tekrarlıyo 6 yaşından sonra geçti başa bela bişey bu
Bende artık kaka yapıp oraya girdiyse yıkıyorum mendil sürmüyorum

Doymamakla alakası yokk hiç benim kızda öyle oluyor arada
Sen kendin cisli bezinden ve kilosundan anlayabilirsin dediğin gibi ayda 900 Gr alıyorsa duyuyordur
Benim kız öyle olunca poposunu zeytinyağı ile uyarıyorum hemen yapıyor ilk denemede korktum ama işe yaradı sende dene istersen canım

Yok vallahi uyuşturma falan yok ,makas gibi bir şey ile cart kesti kuzumu.Ne zamana kadar kapanma riski var dedim ,ergenliğe kadar dedi ,her gün bir egzersiz hareket gösterdi ,insallah kapanmaz ,hem kötü oldum ama küçükken anlamadan yapılması daha iyi oldu ,korkmaması için. Cerrah bir sey demedi ama cocuk doktoru ıslak mendil tetikliyor dedi ben de o an kapali demesinin şokunda olduğum için nasil falan diye sormadım, sebebini de senden öğrenmiş oldum.Ama cerrah dediki anneden geçen hormonlardan oluyor dedi, falan filan.Daha öncede yazmıştım, kiz bebek büyütmek ve bakımı cok zor.Erkek cocuk oh ,her sey ortada ,sil yıka koy kenara.

Ay evet deneyeyim son 3 aylik kontrolunde o sekilde aliyordu ama bu ay yavasladi kendim tartip bakiyorum 500 600 grama falan dusecek tahminimce ama oda yeterli diye dusunuyorum su zeytinyaginida deneyecegim ckk tskkur ederm canm

Hadi yaa aiiy içim fena oldu
Benim önceki kızımdaki doktorumuz cerrahiye yanaşmadı o zaman hep krem verdi bana sürüp açtırttırıyoduk tamamiyle kaynamış belkide sizinki
Biz açtık o kapandı yıllarca bu böyle gitti
Kızım kitlerdi kendini açtırmazdı zorla yapardık zorlayınca kanardı falan ah çok zordu çok
Sonra artık vajinal salgılar başladıkça düzeliyor
Her bezlemede elinle hafif bi ayır orayı yapışık kalmasına izin verme bi kere bi yara oluştu sürekli kendini onarıp kapamaya çalışıcak yoksa

Ay ama psikolojik açıdan da o şekilde uğraşmak cocuk icin cok iyi olmaz sanki ama doktorlar ne derse onu yapıyoruz ne yapalım, evet canim o şekilde aralamayı gösterdi her gün yapiyorum ,ona rağmen kapanırsa ne yapayım insallah tüm yavrularımız iyi olsunlar

Kizlar bugün bebisim bexsero aşısı oldu, atesi calpole ve banyo yaptrmamiza ragmen 37.8 37.9 larda seyrediyor normal mi

Kızlar selam ben bexeroyu yaptırmadım. 9. Aya kadar da yaptırmayacağım. Doktora da söyledim bana kızdı. Kızarsa kızsın özel aşı sonuçta. Nimenrix ok ama bexsero gibi ağır bir aşıyı ard arda yaptırmak istemiyorum.

Ben henüz hiçbirini yaptırmadım, doktor dediki 9.ayda dedi yazdı ama kağıt yanımda değil.Hatta dediki tatile gittiğin yerde ama çok tehlikeli falan bir seyler derler dinleme sen dedi 9.ayda başlayacak dedi ama bunu konuşurken 1.aydaydık.A grubu ,B grubu bunu da hic konuşmadım 9.ay dedi diye.

Kizlar bugün bebisim bexsero aşısı oldu, atesi calpole ve banyo yaptrmamiza ragmen 37.8 37.9 larda seyrediyor normal mi
Bildigim kadarı ile bexero ağır bir aşı, normaldir herhalde ,umarım sabaha düşer

Bu asida da her doktor farkli bir sey soyluyor birlik olsa iyiydi ya

Herkesler huni takmak üzere galiba,kimseden ses yok.Ben covid testi yaptırdım bekliyorum bakalım hem sıcak hem ateş bitirdi beni.Gecen haftaki düğünde bile yarım saat maskeli kaldım ,yanarım bu kadar dikkatime

Herkesler huni takmak üzere galiba,kimseden ses yok.Ben covid testi yaptırdım bekliyorum bakalım hem sıcak hem ateş bitirdi beni.Gecen haftaki düğünde bile yarım saat maskeli kaldım ,yanarım bu kadar dikkatime
Grup doğum ağrıları dikişler sonra emme problemleri arada aşı sıkıntıları şimdide uyku problemleriyle başetmeye çalışıyor sanrm. Sizede geçmiş olsun ben doğumdan sonra bi aşı daha yaptırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…