• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar benim bebegim aksam 10.30 11 de gece uykusuna yatiyor uyandirip emziriyorum 2 gbi yine yatiyo sabah 6 da bi kalkiyor 2 3 saat oturuyor snra gene yatiyor 8 9 gbi 11 de kalkiyor cok az gece yapiyor aklim cikiyor abisi gbi olacak diye sizinkilerde boyle yapiyormu

Son düzenleme:
Kızlar benim bebegim aksam 10.30 11 de gece uykusuna yatiyor uyandirip emziriyorum 2 gbi yine yatiyo sabah 6 da bi kalkiyor 2 3 saat oturuyor snra gene yatiyor 8 9 gbi 11 de kalkiyor cok az gece yapiyor aklim cikiyor abisi gbi olacak diye sizinkilerde boyle yapiyormu
Benim fındık gece saat 22.30 gibi yatıyor sabah 6 da kalkıyor ben uyanmazsa ellemiyorum artık. Sabah 9da yatıyor 2-3 saat uyuyor öğlen 15.00da geri yatıyor akşam 19.00a kadar.

Atak dönemi olablr cnm gece uykusu dördüncü ayda hep bi teröre uğruyor😅

Uykusunu böldüğün içinde az uyuyor olabilir. Kendi uyandığında emzirirsen yeniden uyuduğunda daha uzun uyuyabilir.
Bizim gece uykularımızda düzenliydi 4.ay atağında olduğumuz için özellikle 2 gündür düzen müzen kalmadı🫠

Benim fındık gece saat 22.30 gibi yatıyor sabah 6 da kalkıyor ben uyanmazsa ellemiyorum artık. Sabah 9da yatıyor 2-3 saat uyuyor öğlen 15.00da geri yatıyor akşam 19.00a kadar.
Ellemesemmi napsam bilemiyorum ya bnmkide o aralar yatiyor genellde 2.30 gbi emziriyorum yatiriyorum sabah emziriyim dye alinca uyaniyor uyandirmiyim bende olmadi ya sabahlari bakalim nolacak

Uykusunu böldüğün içinde az uyuyor olabilir. Kendi uyandığında emzirirsen yeniden uyuduğunda daha uzun uyuyabilir.
Bizim gece uykularımızda düzenliydi 4.ay atağında olduğumuz için özellikle 2 gündür düzen müzen kalmadı🫠
Ne bileyim napicagimi sasirdim vallahi gece alip uyanmadsn emziriyorum ozaman uyanmiyir sabaha karsi aliyim diyoruk uyaniyor korktum bnde kilo alamaz diye denyim olmadi saati fslan duymazsam 6 7 saat uyuyor dye korkudan gece emziriyordm sabah uyandirmiyim bakalm bugun nolacak

Of ya offf o terörü bu atağı derken hunileri takicaz galiba sabah kizdim ilk defa al emzigini uyu artik diye bi tik sesimi yukselttim okdr agladiki iclendi anlatamam abisinide uyndirdi tam bi kaos oldu 😂
Gece fındığı uyandırmana gerek yok ama cnm. Ben 15 günlükten beri uyandırmıyorum kendisi uyanıyor. Uyandırmak için çok büyüdüler artık.

Ne bileyim napicagimi sasirdim vallahi gece alip uyanmadsn emziriyorum ozaman uyanmiyir sabaha karsi aliyim diyoruk uyaniyor korktum bnde kilo alamaz diye denyim olmadi saati fslan duymazsam 6 7 saat uyuyor dye korkudan gece emziriyordm sabah uyandirmiyim bakalm bugun nolacak
Kilo almaz olurlar mı hiç☺️ Acıkınca çokta güzel uyanıyorlar. Ben saat kurmayı bırakalı çok oldu. Oğluşumun 7-8 saat uyuduğuda olmuştu hiç ellemedim. Gece uykusunada ihtiyaçları var. O da karınlarını doyurmak kadar yararlı bir şey canım.
Bebeğine acıkıp uyanması için zaman tanı daha düzenli olduğunu görceksin.

Kilo almaz olurlar mı hiç☺️ Acıkınca çokta güzel uyanıyorlar. Ben saat kurmayı bırakalı çok oldu. Oğluşumun 7-8 saat uyuduğuda olmuştu hiç ellemedim. Gece uykusunada ihtiyaçları var. O da karınlarını doyurmak kadar yararlı bir şey canım.
Yaa ben hem gece hem sabah uyandiriyodum ay sizleri duyunca bi şevk geldi bugunden itibaren önce sadce gece uyandircam sabahi birakicam sinrada sabahida birakicam kendi haline deniycem isik oldunuz cok sagolun

Ay vallahi ışık oldunuz bana simdi gece uyandircam sdce onda uyanmiyor nasil olsa yatmadsn bi emzirir yatarim saat falanda kurmucam sonra gece beslemeyide keseyim bari ne bileyim emmezse diye sütüm azalir korkusu da oldu ondanda uyandirdim hep

Bebek uyandiranlari görünce cok şaşırdım yahu ne şanslısınız ,benim kiz zaten her gece en az 3 kere uyanıyor

Benim kuzuma covid bulaştı 6.gun de ,atesi 39 un ustune cikti hemen duşa soktum, koşarak acile götürdüm, fitil verdiler serumla canini yakmayalım dediler, sonrada dönüşümlü ateş düşürücü ver dediler yapacak bir şey yokmuş 🤦🏻‍♀️inşallah bir daha öyle olmaz ,cok huzursuzum .

Maşallah ne kadar uslu Laçin

Benim kuzuma covid bulaştı 6.gun de ,atesi 39 un ustune cikti hemen duşa soktum, koşarak acile götürdüm, fitil verdiler serumla canini yakmayalım dediler, sonrada dönüşümlü ateş düşürücü ver dediler yapacak bir şey yokmuş 🤦🏻‍♀️inşallah bir daha öyle olmaz ,cok huzursuzum .
Ah çok geçmiş olsun canım kıyamam elakuşa🥺 bol bol emzir şifa olsun minnoşa🙏🏻

Bebek uyandiranlari görünce cok şaşırdım yahu ne şanslısınız ,benim kiz zaten her gece en az 3 kere uyanıyor
Ben hic kendi haline birakmadim uyanmiyor cok nadir uyandigi bi kac kere alarmi duymadim 6 7 saat uyumus demekki emzirmesem uyucak ben onu uyutuyorum 10 11 arasi sonra gece 2 3 e kadar yatmiyorum bekliyorum saatleri duymazsam dye ev islerini hallediyorum camasir vs evi topluyorm bazen yemek yapiyorm alip emzirip yatiyorum bdha saat kuruyodum sabah 7 ye bazen kendi sesine uyaniyorum kalkiyo bazen ben alip emzireyim diyorum ki bi uyanio 3 saat uyumuyo oglanda olunca gunde 4 5 saat uykuyla moron gbi geziyorum sabahlari ellemiycem artik bakalm kacta kalkicak erken uyanirsa geceleri emzirmiycem kaldirip kendi uyansin bakalm kac saat uyucak iki yontenide deniycem en azindan 5 6 saat uyumus olurum kalkip emzirmek sorun degilde çaki gbi uyanip gülücük sacmiyormu mıkır mıkır o uyku sersemligiyle napicagmi sasiriyorm 😂 ay bide bi alingan bugun ilk defa sesimin tonunu degistirerek uyu artik ya dedim agzina emzigi vermemle bi basladi kriz seklinde biyerine bsy oldu sandim 45 dk iclenip iclenip agladi 🙈

Kizlar merhaba ya. Yarin kinamiz vardi sut sagayim dedim bebisi uyuttuktan sonra. Ay iki memeden 60 cc sut cikti iyi mi 😅😅 e boyle azsa sut bu cocugum nasil doyuyor benim anlamadim ki cok sinirim bozuldu 😅 ilk aylarda bi sagardim 120 cc butun biberon dolardi biberonun yarisi anca doldu simdi ben şok 😅

Bide saf gibi sutun cok cikacagini sanip 2 biberon sagarim gibi dusunmustum 😅😅😅

Emzirdikten sonra sut sagan var mi? Sut saganiniz var mi nasil cikiyo sizin sutler. Bu arada manuel pompayla ve mochiyle sagdim. Birine manuel pompayo taktim birine mochi taktim o sekilde sagdim sut ama i ih cikmadi

Kizlar merhaba ya. Yarin kinamiz vardi sut sagayim dedim bebisi uyuttuktan sonra. Ay iki memeden 60 cc sut cikti iyi mi 😅😅 e boyle azsa sut bu cocugum nasil doyuyor benim anlamadim ki cok sinirim bozuldu 😅 ilk aylarda bi sagardim 120 cc butun biberon dolardi biberonun yarisi anca doldu simdi ben şok 😅

Emzirdikten sonra sut sagan var mi? Sut saganiniz var mi nasil cikiyo sizin sutler. Bu arada manuel pompayla ve mochiyle sagdim. Birine manuel pompayo taktim birine mochi taktim o sekilde sagdim sut ama i ih cikmadi
E emzirdikten sonra 60 cc cok iyi bnden 30 fslan cikiyor manuel ve mochi var bndede ama mochi bos memeyi sagmiyor lansinoh manuelide begenmedim hastaligi var sagligi var dye arkadasm memnun olunca su kiwinin portatif elektriklisinden siparis ettik yarin elimde olur heralde.. dolu memeyi sagmak hic nasip olmadi cokur cokur bitirdiginden kac cc ckio bnde cok merak ediyorm acikcasi 🙂

Canım memelerin artık depo şeklinde çalışmıyor. Yani contası bozuk musluk gibi düşünme. Bebek emdikçe süt üretilir ve aylardır öğrendi bebek ne zaman ne kadar emecek. Bir de için kaynamıyor sonuçta pompaya o senin bebeğin değil. Bebek kokusuyla o eliyle sürtmesiyle memeye kafa atarak bağırarak sütü indirir hatta beynine talimat verir sipariş verir. Pompa asla bebeğin gibi çekemez.

Back