• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
3 aylık olduk nerdeyse hala memelerim kıpkırmızı kenarları desem pişik gibi yok hergün eziyor bu çocuk resmen ucunu kesik kesik olmuş bugün yine sanırsın dişi var
Damağıyla mı yapıyor napıyo bilmiyorum ama bezdim gerçekten

Herkesler huni takmak üzere galiba,kimseden ses yok.Ben covid testi yaptırdım bekliyorum bakalım 😔hem sıcak hem ateş bitirdi beni.Gecen haftaki düğünde bile yarım saat maskeli kaldım ,yanarım bu kadar dikkatime
Taktık hunileri tabikiii 🤯 ay inşallah değilsindir bi belirti mi vardı? Biz de geçirdik olursan eğer korkma grip gibi geçiyor gerçekten bu kez ayırt etmesi imkansız. Doktorlar da test yapmıyor boğaz enfeksiyonu diyip yolluyor 🫠

Taktık hunileri tabikiii 🤯 ay inşallah değilsindir bi belirti mi vardı? Biz de geçirdik olursan eğer korkma grip gibi geçiyor gerçekten bu kez ayırt etmesi imkansız. Doktorlar da test yapmıyor boğaz enfeksiyonu diyip yolluyor 🫠
Maalesef pozitifim canim ,bana direkt yaptılar, belirtileri söyleyince. Sanada cok gecmis olsun ,sen ne zaman oldun.Gebeligin 6.ayinda da olmustum malum ,benim kadar dikkat edip olan var mi gerçekten bilmiyorum

Maalesef pozitifim canim ,bana direkt yaptılar, belirtileri söyleyince. Sanada cok gecmis olsun ,sen ne zaman oldun.Gebeligin 6.ayinda da olmustum malum ,benim kadar dikkat edip olan var mi gerçekten bilmiyorum
Bayramda olmuştuk canım 🫠 çok geçmiş olsun umarım en hafif şekilde geçirirsiniz 🙏🏼

Umar

Umarim canim minnoşuna bulaşmış mıydı ,en büyük korkum o
Muhtemelen taşıyıcı olup eşimden bana bulaştırdı canım 1 kez ateşi 37.7 oldu başka da bi sorun olmadı çok şükür bol bol emzirmiştim en iyi ilaç 🥺 ama fena boğaz ağrısı yapmıştı bende hastalık maskeliydim sürekli minnoşa karşı

Aynen ya boğazım çok kötü bir de afedersiniz çok koyu bir balgam var ,gerçekten çevremdeki herkesten çok çok daha dikkatliyim ,simdi herkes tatil yapıyor ben esim ve büyük çocuktan bile ayrıyım ,delirecem🤦🏻‍♀️
Muhtemelen taşıyıcı olup eşimden bana bulaştırdı canım 1 kez ateşi 37.7 oldu başka da bi sorun olmadı çok şükür bol bol emzirmiştim en iyi ilaç 🥺 ama fena boğaz ağrısı yapmıştı bende hastalık maskeliydim sürekli minnoşa karşı

Selam kızlar eşim Almanya’da iş buldu. Biletini aldı 28 Ağustos’ta gidiyor. Kızım ve bana pasaport çıkarttık. Arabayı satışa koyduk. Altınları bozdurduk. 5 eylülde anneme taşınıyorum. Stres içerisindeyim.

Selam kızlar eşim Almanya’da iş buldu. Biletini aldı 28 Ağustos’ta gidiyor. Kızım ve bana pasaport çıkarttık. Arabayı satışa koyduk. Altınları bozdurduk. 5 eylülde anneme taşınıyorum. Stres içerisindeyim.
Hayırlı uğurlu olsun hakkınızda hayırlısı nasılsa allah o sekilde yolunuzu acik kilsin siz neyapacaksınız gidecekmisiniz sizde

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah her şey sizin için daha güzel olur 🙏🏼 Türkiye yaşama koşulları olarak iyice zorlaşmaya başladı zaten

Ahh geçmiş olsun canım yaa
Düğünde kaptın heralde inşallah kolayca atlatırsın 😩

Hayırlısı olsun inşallah güzel olur herşey canım

Ay kızlar eşim bi yöntem buldu kızımı uyutabilmek için 2 saat öğlen uykusu yapıyor kaç gündür pek mutluyum😝😝
Sıkıca kundaklıyor sola çevirip poposuna pışpışlayarak ayağına alıyor sallıyor şıp diye uyuyor zilli😒😒
Uykusunu alınca da bi şirin oluyor tabi huysuzluğu kalmadı çok şükür maaşallah diyim
Bir de sütüm sanki arttı gibi şu e bebek in malt içeceğinden alıyorum stevialı varsa düşğnen tavsiye ederim memnun kaldım

Kızlar 8 gündür reglim devam ediyor 2 gün önce üniversite hastanesine gittim doktor teşhise gebelik durumu yazmış daha demin özele gittim doktor çok nadiren deri altı implant böyle uzun kanama yapabiliyor dedi bi ilaç verdi sabah akşam iç regl kesilse de bitene kadar kullan dedi. Bitikten sonra 15 gün sonra bir kez daha regl olursun dedi 4 günden uzun sürerse implantı çıkartmak zorunda kalacağız dedi. Öfffff canım çok sıkıldı bu duruma. Bu arada eşim arabayı satışa koydu yarın tanıdık galericiye de götürecek. Almanya’ya götüreceği kıyafetleri ayırdık atılacakları da ayırdık. Yarın atılacak kıyafetleri poşetleyip atacağım. Götüreceklerini yıkayıp ütüleyip valize kaldıracağım. Sonra bizim eşyalarınızı valizleyip depo olarak kullandığımız odaya kaldırcam. Çok yorgunum çok 🙃

Kızlar 8 gündür reglim devam ediyor 2 gün önce üniversite hastanesine gittim doktor teşhise gebelik durumu yazmış daha demin özele gittim doktor çok nadiren deri altı implant böyle uzun kanama yapabiliyor dedi bi ilaç verdi sabah akşam iç regl kesilse de bitene kadar kullan dedi. Bitikten sonra 15 gün sonra bir kez daha regl olursun dedi 4 günden uzun sürerse implantı çıkartmak zorunda kalacağız dedi. Öfffff canım çok sıkıldı bu duruma. Bu arada eşim arabayı satışa koydu yarın tanıdık galericiye de götürecek. Almanya’ya götüreceği kıyafetleri ayırdık atılacakları da ayırdık. Yarın atılacak kıyafetleri poşetleyip atacağım. Götüreceklerini yıkayıp ütüleyip valize kaldıracağım. Sonra bizim eşyalarınızı valizleyip depo olarak kullandığımız odaya kaldırcam. Çok yorgunum çok 🙃
Yeni heyecanli bir surec sizi bekliyor hakkinizda hayirlisi olsun insallah 😊

Back