2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Öğürerek çıkarmak bizde de var bi de önce iştahla alıyo bakıyo boş süt gelmiyo resmen geri tükürüyo emziği

Biri bana bu çocukların inadı ne ara keşfettiklerni anlatsın bi üstünü değiştircem kolunu sıkıyor vermiyor bişey yapıcam benmle inatlaşıyor miniğim

Kızlar ben kızım 70 günlük olunca uyku eğitimine başlamayı düşünüyorum. Sizce başlasam mı?
Uyku eğitimi 4 aylıkken başlanıyor benim bildiğim onun öncesinde anne bebeğin isteklerine olduğu gibi cevap vermeliymiş ama tabi bi araştırın

Uyku eğitimi dediğimiz neki şu an uyusun diyr kırk takla
Uyku eğitimi değil de uyku rutini. Bi çocuk doktorunun videosunda izledim. Mesela çocuğa gece uykusu için banyo yaptır masaj yap kitap oku emzir uyut bir rutin oluşturun diyor.

Uyku eğitimi değil de uyku rutini. Bi çocuk doktorunun videosunda izledim. Mesela çocuğa gece uykusu için banyo yaptır masaj yap kitap oku emzir uyut bir rutin oluşturun diyor.
Benm bebeğim heer akşam 8-9 arası yıkanıyor ve sonrasında 3-4 saatlik derin uykusuna yatıyor sonrada uyandığı saatler genelde belli. Ama bu rutini kendisi oluşturuyor ben değil.

Arkadaşlar dün düşüncesiz biri yüzünden, Ela hasta bir cocukla ayni ortamda durdu, cocuk öksürüyordu.Olabildigince erken ayrılmaya çalıştım ama su an cok gerginim ,psikolojik mi bilmiyorum atesi var gibi hissettim, başını ölçtüm 37.1 çıktı, önlem olarak hastalanmamasi icin ne yapabilirim ,inanılmaz gerginim ,bir fikri olan var mi acaba?Bir de ateşölceri olup musait olan varsa bebisinin kafasından ates olcup yazabilir mi acaba ben mi kuruntu yapıyorum.Resmen sakınan göze çöp batıyor delireceğim

Benm bebeğim heer akşam 8-9 arası yıkanıyor ve sonrasında 3-4 saatlik derin uykusuna yatıyor sonrada uyandığı saatler genelde belli. Ama bu rutini kendisi oluşturuyor ben değil.
Bu Rutin evdeyken bizde de vardi ama memlekete geldik rutin falan kalmadı mübarek kış kıyamet, çocuğu yıkamaya korkuyorum hicbir duzen kalmadı

Uyku eğitimi 4 aylıkken başlanıyor benim bildiğim onun öncesinde anne bebeğin isteklerine olduğu gibi cevap vermeliymiş ama tabi bi araştırın
Ben isim olarak yanlış biliyormuşum benim demek istediğim gece uykusu için uyku rutini banyo emzirme kitap okuma uyutma gibi bir rutin oluşturma.

Benim bildiğim hasta olsa dahi en iyi çözüm bol bol emzirmek. İnşallah hasta olmamıştır

İnşallah insanlar neden neden böyle düşüncesiz, delireceğim, cok sevdiğim bir insan olmasa yakacaktım ortalığı
Benim bildiğim hasta olsa dahi en iyi çözüm bol bol emzirmek. İnşallah hasta olmamıştır

Ayy 3 se iyi benim 5 aylık gibi
Karın derimde hala hassasiyet var dokununca acıo bazı noktaları
Korse işi de hiç bana göre degil heleki bu sıcakta
Ne yapcaz yaa
Benim de oyle bebis ayaklariyla bastiriyo bazen cok canim yaniyo bilmiyorum canim benim de moralimi bozuyo karin egzersizine baslamak istiyorum ama vakit yok

Kızlar uzaktan takip ediyorum her mesajlarınızı ayrı ayrı okuyorum sonunda dayanamadım yazdim birebir aynılarını yaşıyorum siz yazarken kendimi gördüm resmen sürekli memede kalma isteği, emzik tutmama , uyku düzensizliği, gaz problemi birebir herseyi yaşıyorum ne zaman düzene giricek bende merak ediyorum

Benimkide asla tutmuyor öğürerek geri atıyor her markanın aldık almadığım emzik kalmadı 8 tane emzik var hep bi umutla aldık tutar diye malesef başarısız

Benimkide philips avent emziğiicok ısteklı bısekılde alıyor ama bakıyo bir iki ceviriyo fırlatıp atıyoo valla bugün ilk kez bips denedik valla bayag bayag emerek uyuyakaldı ama dur bakalım yarın da aynı tepkiyi verceekmi bips emzik bıle bı hevesle almıştım

Yaa bende emzik demeyip duruyorum 3 marka denedim tutmuyo bibs mi alsam bende acaba
Nuk ile chicco kaldı bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…