Vallahi hic mama aliyor verme diyen doktora rastlamadim oglum mamayla buyumustu ben hep verdim kimsede boyle bisey soylemedi suphe duyuyorsan arada bir kan tahliliyle baktirarak ver ama sanmiyorum bi zarari olacagini imkan varsa mesajla bi sor doktoruna olmadi gitmedenKızlar ya kafama takıldı.
Bebeğime D vitamini damlası kullanıyordum taa ki geçen gün YouTube de Uzman dr osman gönülal'ın videosuna denk gelene kadar.
Günlük 600 ml mama alan bebeklerde d vitamini önerilmiyormuş, öyle söylüyordu videosunda.Kullanmayı kestim şimdilik,Haftaya pazartesi dr randevumuz var o zaman soracağım.Ama o zamana kadar napim bilmiyorum? Var mı tecrübe sahibi olan?
Normalde özel hastanede bir doktora gidiyorduk ama memnun kalmadık. Şimdiki Dr Araştırma hastanesinde, bilmiyorum numara istemedik :/ vermezdi herhalde. İyisi mi ben randevuyu öne çekeyim. Teşekkür ederim canımVallahi hic mama aliyor verme diyen doktora rastlamadim oglum mamayla buyumustu ben hep verdim kimsede boyle bisey soylemedi suphe duyuyorsan arada bir kan tahliliyle baktirarak ver ama sanmiyorum bi zarari olacagini imkan varsa mesajla bi sor doktoruna olmadi gitmeden
Hee yok o vvermezdi nunarasını zaten aynen .. takma canim bisey olmaz evham yapma kendine rica edermNormalde özel hastanede bir doktora gidiyorduk ama memnun kalmadık. Şimdiki Dr Araştırma hastanesinde, bilmiyorum numara istemedik :/ vermezdi herhalde. İyisi mi ben randevuyu öne çekeyim. Teşekkür ederim canım
Biogaia kullanıyorduk ama haftada bir kez ağlama krizleri ile acile koşuyorduk,yani fayda etmiyordu. Şimdi vicol bitkisel damla kullanıyoruz.Tuvaletini rahatça yapabiliyor, gaz da çıkarıyor çok şükür.Kızlar gaz için hangi damlayı kullanıyorsunuz demeyip memnun kaldığınız
Symbıosys bıfıdrop biz bunu kullanıyoruz probiyotik 1 haftadır memnunum daha rahat oğlum öncesinde maflor kullanıyordum pek faydasını görmedim doktorumuz hangi gaz damlasını kullanırsan kullan tam olarak geçirmez dedi bunu verdiKızlar gaz için hangi damlayı kullanıyorsunuz demeyip memnun kaldığınız
Ben böyle bir durum yaşamadım canımSpinal sezaryan olanlar, sizde de bel ağrıları oluyor mu? Ben mesela sırt üstü 1.2 saat uyuyup uyandığımda belim çok feci ağrıyor asla direkt kalkamıyorum, yavaş yavaş yan dönüp öyle kalkıyorum. Acaba normal midir yoksa doktora gitmeli mi
Benim evimin tam karşısında inşaat var işçiler sanki benim evimde gibi yakın o kadar yanı ve bu sıcaklarda cam bile açamıyorum sesten sizi oyle iyi anlıyorum ki Allah yardımcımız olsunKızlar ben Antalya’da 2 bloklu bir sitede oturuyorum. Bizim sitenin içinde oyun parkı vs. yok. Ama bizim sitenin çocukları hep bizim balkonun altında bağıra çağıra çığlık ata ata oyun oynuyorlar. Bıktım artık. Ya hemen sitenin karşısında park var. Aileleri siteye salıyor bebelerini yahu elinden tut parka götür çocuk adam akıllı oynasın. Ama yok çocukları ile ilgilenmemek için siteye salıyorlar. Sinir oluyorum ya.
Benim böyle değil ama çook yorulduğumda yerimden kalkarken falan çok ağrıyo belimSpinal sezaryan olanlar, sizde de bel ağrıları oluyor mu? Ben mesela sırt üstü 1.2 saat uyuyup uyandığımda belim çok feci ağrıyor asla direkt kalkamıyorum, yavaş yavaş yan dönüp öyle kalkıyorum. Acaba normal midir yoksa doktora gitmeli mi
Ben bi Dr görüneyim o zaman teşekkür ederim canımBen böyle bir durum yaşamadım canım
O ağrı bende de oluyor, bir de bebekler gittikçe ağırlaşacaklar insaAllah. O zamana dek geçer umarım bu ağrılarBenim böyle değil ama çook yorulduğumda yerimden kalkarken falan çok ağrıyo belimgenel olarak direk belime vuruyo tüm yorgunluğum. Bebekten mi sezodan mı bilmiyorum ama
Valla bizimkide böyle aynı dedigin gibi karanlıkta pek belli değil aydınlık da aynı böyle değişirmi bilemedim oglumunda ilk renkli gibiydi sonradan döndü bakalım 3. Aya kadar net belli olur diyorlar amaKızlar bebisinin gözü böyle olan var mı yada tecrubesi olan benim gozum mavi esimin sarılı kahve aydinlikta renkli duruyor karanlikta koyu duruyo ne bu cocugun gozu anlayamadik hala net belli degil oglumun dogdugundan beri kahveydi sdce rengi acildi bunu anlayamadik
Ozaman beklemekten baska care yokValla bizimkide böyle aynı dedigin gibi karanlıkta pek belli değil aydınlık da aynı böyle değişirmi bilemedim oglumunda ilk renkli gibiydi sonradan döndü bakalım 3. Aya kadar net belli olur diyorlar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?