arkadaşlar emzirme surelerinizde azalma oldu mu?oglum 10 dk zor emiyor çoğunlukla cok daha az emiyor acaba büyüdükçe daha güçlü emdikleri icin daha mi kısa sürüyor sureler
Kaç dakika emiyor? Elada tam memesever çıktıYok maalesef, ben de o gün gelir mi diye bekliyorum, halen cok uzun
Vur dedik öldürdüKaç dakika emiyor? Elada tam memesever çıktı
Emzik verip yatırıyorm ben öyle durumlarda. Yoksa memede uyuyacak üç saat. Benmde kalmadı hergün ayrı bir hengameVur dedik öldürdüaslinda cok emmiyor ama yavas yavas ,bırakıyor,uyuyor,uyanıyor, uyusa hava yastığı gibi memeye kafayi basıp uyumak istiyor,ne yaptığı belli değil.Bildigim tek şey var kendime ait bir hayatım kalmadığı, hatta büyük çocuğa da yok ,onu tamamen annemlere pasladım su an mesela ağız burun hepsi kapalı memeye yapışık uyuyor.Yatirsam uyanacak
+1 beni anlatmışsın bezdim vallaYa Ela bugün yarım saat bile deliksiz uyumadı, artık bittim ben. Normalde şu an gece uykusuna gecmis olurdu yok uyumuyor ,memede dalıyor, zorluyorum az daha emmesi icin yok uyanmıyor,sonra yatırıyorum, başlıyor uyanıp aranmaya sonra da ağlamaya. Şimdi ayağıma aldım, e hıçkırık tuttu ,artık gerçekten memelerde iflas etti ,ben napacam ya ,uyusa ,bir saatte ben uyusam
Benimki azaldi. Saatlerce emmiyor artik cok sukur. Uyanikken 10 dk fln emiyo mesela sonra gaz cikart bez degis biraz bakin yapip ayni memeyi bi daha veriyorum sut geliyor. Demek ki ilk emdiginde o az emmeyle bosaltmamis oluyor benimki. Ama geceleri tek sefer emiyor. Gerci geceleri daha uzun emiyo ama yinede saatlerce emmiyo max yarim saat emiyodurarkadaşlar emzirme surelerinizde azalma oldu mu?oglum 10 dk zor emiyor çoğunlukla cok daha az emiyor acaba büyüdükçe daha güçlü emdikleri icin daha mi kısa sürüyor sureler
Off senin kizinla ne uğraştilar ya. Gunde 4 kez 120 cc verirsen o bebek mamayla doyar ve sutun biter senin. Bi salsalar seni keske artik ya. 2 aylik bebek artik ac olsa yikar ortaligi durur mu hic. Bence kendi annelik ic güdülerinle hareket etmelisin.Kızlar kızımın kolunda bir morluk vardı sabahtan beri huzursuz ediyordu beni hastaneye gittik zaten kontrol süresi içindeydik gittik adam baktı etti bir de kilosunu ölçtü. 4245 gram dedi. Günlük 17 gram almış dedi. Mamayı günde 4 kere 120 cc ver dedi. Valla ben bu işten hiç bir şey anlamadım. Oyum oyum oynatıyorlar bıktım.
Sende emzige alistirmalisin bence dicem ama meme reddi neyim olursa bideYa Ela bugün yarım saat bile deliksiz uyumadı, artık bittim ben. Normalde şu an gece uykusuna gecmis olurdu yok uyumuyor ,memede dalıyor, zorluyorum az daha emmesi icin yok uyanmıyor,sonra yatırıyorum, başlıyor uyanıp aranmaya sonra da ağlamaya. Şimdi ayağıma aldım, e hıçkırık tuttu ,artık gerçekten memelerde iflas etti ,ben napacam ya ,uyusa ,bir saatte ben uyusam
Canim emzik istemiyor, kaç emzik denedik.Benimki azaldi. Saatlerce emmiyor artik cok sukur. Uyanikken 10 dk fln emiyo mesela sonra gaz cikart bez degis biraz bakin yapip ayni memeyi bi daha veriyorum sut geliyor. Demek ki ilk emdiginde o az emmeyle bosaltmamis oluyor benimki. Ama geceleri tek sefer emiyor. Gerci geceleri daha uzun emiyo ama yinede saatlerce emmiyo max yarim saat emiyodur
Off senin kizinla ne uğraştilar ya. Gunde 4 kez 120 cc verirsen o bebek mamayla doyar ve sutun biter senin. Bi salsalar seni keske artik ya. 2 aylik bebek artik ac olsa yikar ortaligi durur mu hic. Bence kendi annelik ic güdülerinle hareket etmelisin.
Sende emzige alistirmalisin bence dicem ama meme reddi neyim olursa bideama ben emzik veriyorum oyle surekli arandiginda rahatlatiyor beni
Aventi almamıştı kızım bibsi tutmuştu şimdide ikisini birden emiyor ama an oluyor ikisinide istemiyorCanim emzik istemiyor, kaç emzik denedik.
Aynen öyle çok sıkıldım ya çoooookkkkBenimki azaldi. Saatlerce emmiyor artik cok sukur. Uyanikken 10 dk fln emiyo mesela sonra gaz cikart bez degis biraz bakin yapip ayni memeyi bi daha veriyorum sut geliyor. Demek ki ilk emdiginde o az emmeyle bosaltmamis oluyor benimki. Ama geceleri tek sefer emiyor. Gerci geceleri daha uzun emiyo ama yinede saatlerce emmiyo max yarim saat emiyodur
Off senin kizinla ne uğraştilar ya. Gunde 4 kez 120 cc verirsen o bebek mamayla doyar ve sutun biter senin. Bi salsalar seni keske artik ya. 2 aylik bebek artik ac olsa yikar ortaligi durur mu hic. Bence kendi annelik ic güdülerinle hareket etmelisin.
Sende emzige alistirmalisin bence dicem ama meme reddi neyim olursa bideama ben emzik veriyorum oyle surekli arandiginda rahatlatiyor beni
Sen doktoru kesin değiştir canımAynen öyle çok sıkıldım ya çoooookkkk
Canım bu doktor nöbetçi bizim asıl doktorumuz değil.Sen doktoru kesin değiştir canım
Uyku eğitimi dediğimiz nekiKızlar ben kızım 70 günlük olunca uyku eğitimine başlamayı düşünüyorum. Sizce başlasam mı?
Merhaba o mamadan memnun musunuz herhangi bir sorun yan etki yaşadınız mı :)Ben sma optipro,oğlumda onunla büyüdü
Ben mamayi bıraktım, oğlumda cok memnundum ancak 8 yıl önceydi ,simdi ki bebekte doktor mamayı bırak hem de verdiğin mama markası çokta iyi bir seçim değil demişti, sanırım daha iyileri var ki oyle dedi.Merhaba o mamadan memnun musunuz herhangi bir sorun yan etki yaşadınız mı :)
Benim ilk bebeğimde (şuan 21 aylık) golden goat kullanmıştım hem meme hem mama şeklinde bir yıl emzirdim çok memnundum ben mamadan kabızlık olmadı şişirmedi bebeği gayet güzeldi sağlıklıydı tadı da güzeldi ama süt laktoz alerjisi olan bebekler için değil bu mamaMerhaba o mamadan memnun musunuz herhangi bir sorun yan etki yaşadınız mı :)
Avent bibs oio ne bulduysam aldım soktum ağzına emmiyor öğürerek geri çıkartıyor ittiriyor alışması lazım oğlum emzik emdi çok büyük rahatlıktı benim için ama bu kız inat aksi almıyor emziğiAventi almamıştı kızım bibsi tutmuştu şimdide ikisini birden emiyor ama an oluyor ikisinide istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?