- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Boyle ayagi. Nasil sizce??Maaşallh güZel kg almış
İçe dönük derken tabanı mı içe basacak gibi yoksa bilekten mi bacağa doğru dönük?
İkinci dedigim gibiyse Büyük kızımın tek ayagı öyleydi masajla geçti 1 2 ayda.
Boyle ayagi. Nasil sizce??
Bu arada surekli boyle durmuyo ayagi. Duzeltiyorda ama cogu zaman boyle bukuyor ice dogru
Kızlar dün kırkımız çıktı bugün regl oldum. İşin ilginç kısmı 0 ağrı sızı hiç regl gibi değilim.
Banada oyle dediler dogunca. Anne karnindaki pozisyonundan dolayi boyle olmus. Hastanede cok ileri degil zamanla kendiliginden gecebilir demisti dr. Ama bugun aylik kontrolunde dr emin olamadi bi gosterin dedi.Hım yana doğru
Yani bilmemki bizimkide bileğe doğru yapışıyordu ayak ama anne karnındaki duruşundan dediler ters yöne masajla düzeldi
Ortopediste göster tabi içim rahatlasın bence düzelicek bişey gibi sende ters yöne masaj falan yapsan
Ne güzelmişHadi gözünüz aydın
Evet dogum sonrası öyle oluyor ben çok sancılı olurdum eskiden doğum yapınca geçiyo o ağrılı adetler
Seninle aynı şeyleri yaşıyoruzBugün öyle bir gazlı gündü ki mahvoldu yavrum morarana kadar ağlama krizlerine girdi masajla rahat çıkardı onda bile zor çıktı valla ne zaman bitecek şu gazlı günler ayrıca yanağında doktorun yumurta alerjisi olabilir dediği kırmızılıklar tekrar çıktı ki 2 haftadır yemiyorum bu çocuğun bir şeye alerjisi var ama neye bulmak lazım
Ay benim daha kanamam da bitmedi ,rwgl olsam bile anlamayacamKızlar dün kırkımız çıktı bugün regl oldum. İşin ilginç kısmı 0 ağrı sızı hiç regl gibi değilim.
Canim bu konuda hic fikrim yok ama anne karnındaki duruşundan böyle oluyor diye tahmin ediyorum, çünkü doktor Ela da böyle bir şeyden şüphe etmişti, ben cok panik yapıp erkenden gitmiştim kontrole bana gülmüştü, düzelecek bir sey diye.Sizin kendi doktorunuz simdiye kadar bir seyler yapmadı mı, benim bildiğim erken müdahale gerekiyor.Bir an önce duzenli tek bir doktora devam edin kuzum benceBoyle ayagi. Nasil sizce??
Bu arada surekli boyle durmuyo ayagi. Duzeltiyorda ama cogu zaman boyle bukuyor ice dogru
Bazı günler nirvana oluyor ,bilmiyorum ne olacak ,Allah onlar da bize de yardım etsinSeninle aynı şeyleri yaşıyoruzdün o kadar kötü bi gündü ki çocuk memeyi bile kavgayla aldı, o kadar gaz çıkardı çıkardı rahatlayamadı. En sonunda başka bi derdi var sanıp doktora gittik derdimiz yine baş belası gaz çıktı. 3 ay böyle devam heralde çok üzülüyorum ya çocuk uykusundan çığlık çığlığa uyanıyo
Ya biz sehir hastanesine gidiyoduk ya sarilik icin her gittigimizde farkli bi dr bakti. Hic biride bi sey demedi. 1 2 tanesi kararsiz kalip kendiliginden gecer dedi.. ama evet eger dedigimiz hastalikda dogar dogmaz tedaviye baslaniyormus normalde ah ne bileyim ben. Kimse bi sey demedi. Insallah bu hastalik degildir.Canim bu konuda hic fikrim yok ama anne karnındaki duruşundan böyle oluyor diye tahmin ediyorum, çünkü doktor Ela da böyle bir şeyden şüphe etmişti, ben cok panik yapıp erkenden gitmiştim kontrole bana gülmüştü, düzelecek bir sey diye.Sizin kendi doktorunuz simdiye kadar bir seyler yapmadı mı, benim bildiğim erken müdahale gerekiyor.Bir an önce duzenli tek bir doktora devam edin kuzum bence
Kangurum love and carry. Baktimda simdi artik satilmiyor turkiyede galiba. 5 ay sonrasinda kullanimi uygun benimkinin yenidogan doneminde ka guruyu cok tavsiye etmiyorlar diye biliyorum kalca yapisi daha tam guclenmedigi icin.Arkadaslar dun sling ve kanguru sordum ama kimse yazmadı, kimse kullanmiyor mu acaba?Kuzenim de Nuna nin guzel bir modeli kanguru var ,bebisi kullanmamış bugun hemen kargoya vereyim dedi ,baktim cok guzel bir model ama henüz cok küçük mü Ela ,zarar verir miyim diye bilemedimsling mi alsam acaba
Aynen Ela yı kucaklayıp kendimi dışarı atasım var artık, o yuzden ariyorum ama cok kararsızımYa biz sehir hastanesine gidiyoduk ya sarilik icin her gittigimizde farkli bi dr bakti. Hic biride bi sey demedi. 1 2 tanesi kararsiz kalip kendiliginden gecer dedi.. ama evet eger dedigimiz hastalikda dogar dogmaz tedaviye baslaniyormus normalde ah ne bileyim ben. Kimse bi sey demedi. Insallah bu hastalik degildir.
Kangurum love and carry. Baktimda simdi artik satilmiyor turkiyede galiba. 5 ay sonrasinda kullanimi uygun benimkinin yenidogan doneminde ka guruyu cok tavsiye etmiyorlar diye biliyorum kalca yapisi daha tam guclenmedigi icin.
Slingde sevibebeninki var. Her cocuk sevmiyor. Ilk kizimda kullanmistimda cok uzun sure durduramamistim icinde. Minnak kizimda daha denemedim slingi. Cokta lazim bi sey degil bencecocuk sabit durmak istemiyo onun içinde genelde cunku. Bilmiyorum slinge koyup is guc yapabilen var midir bebe önde egilip kalkamiyor insan.
Ama kanguruyu cok kullandim avmlerde gezmelerde fln. Her yere bebek arabasiyla gidilmiyor cunku bazende cocuk bebek arabasinda oturmuyo o zamanlar icin rahat oluyo kanguru. Kanguruda onemli olan cocugun ayaklarinin ters w seklinde durmasi bacaklarinin asagi sarkmamasi. Buna dikkat etsen yeter heralde
Ayyy gecen ben bi mecburen disari ciktim. Kizimin yazlik kiyafetleri kucuk geliyodu yenisini almak icin. Disari 4 bucukta ciktik. Annemlerle bi yemek yedik. Yemekten sonra avmye gectik.Aynen Ela yı kucaklayıp kendimi dışarı atasım var artık, o yuzden ariyorum ama cok kararsızım
Banada oyle dediler dogunca. Anne karnindaki pozisyonundan dolayi boyle olmus. Hastanede cok ileri degil zamanla kendiliginden gecebilir demisti dr. Ama bugun aylik kontrolunde dr emin olamadi bi gosterin dedi.
pev diye bi sey varmis. İnşallah o degildir basitçe duzelir insallah. Gidicem hemen ortopediye. Eger o pev denen seyse alciya aliyolarmis defalarca sonrada poset denen bi ayakkabi gibi bi sey giydiriyolarmis ayaklari sabit tutan 3 4 yasina kadr giymesi gerekiyormus onu. Okuyup okuyup agliyorum. Canim o kadar sıkıldı ki. Insallah sizinki gibi basitce duzelsin bizimkide allahim nolur
Ayyy gene iyi çıkmışsın, biz hastane disinda daha adim atmadık, esim cok pimpirik, yemek falan hayal olmuş banaAyyy gecen ben bi mecburen disari ciktim. Kizimin yazlik kiyafetleri kucuk geliyodu yenisini almak icin. Disari 4 bucukta ciktik. Annemlerle bi yemek yedik. Yemekten sonra avmye gectik.
Disari ciktik ya arabada basladi mizirdanmaya gittik yemek yerine oturduk orda da durmadi zar zor yedim yemegi agladi hep. Sonra arabada avmye giderken emzireyim dedim uyanmadi emmedi. Avmye girdik kizima kiyafet alirken uyandi aglamaya basladi. Hemen emzirme odasi buldum emzirdim altini degistirdim fln yine uyumadi. Yani 4 bucuktan aksam 8e kadar disarda yarim saat fln anca uyudu. Oda tek uyumamasi gereken emmesi gereken zamandibeni bitirdi odum kopuyo artik bebekle disari cikmaktan
He yok ya hava guzel artik cikmaya cikilirda alt degistircek emzircek yerlerin musait olmasi lazim. Simdide annemlere gitcem valla yoksa evde dursam kafayi yicem.Ayyy gene iyi çıkmışsın, biz hastane disinda daha adim atmadık, esim cok pimpirik, yemek falan hayal olmuş bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?