2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Peki bebek yağı fln sürüyormusunuz? Azck elinizin ıcıne srup cok az masaj amaclı? Yoksa yemidoğan için erken mi? Zeytinyağı konusunu kafam karısık kimiis baska bsy söylüyo kimisi başka bişey..
Evet bebek yagi kullaniyorum ben sebametinkini kullanabilirsiniz onlari ama z.yagi yogun oldugu icin gözeneklerini kapatiyomus bebeklerin

Bizim doktor günlük 20 ile 40 gram arasında aldıysa normal demişti sınır bu sekildeymiş

Valla zaten bunu belirttim doktora 3 saatlik dinlenmiş memelerle 60 cc -70cc çıkıyorsa aslında yeterli imiş ,emzırme +sağma seklınde yPtıgımıda belırtmeye calıstım, ama kilo alışını beğenmedi , emdikten sonra memeden ne kdr cktıgını fln sordu,gecen hfta sadece anne sütü diye söylüyordu bu hafta 7 günde sdece 140gram almış bebek , emzırme +mama 3 ya da 6 saate bır cocugun tokluk durumuna göre gidelim dedi .. solgar b12 li bi vitamin varmış onu duydum biçok kişiden ona başlatacagım ınsallah mama desteğine sürekli ihtiyac duymayız bebeğim biberona alıssın ıstemıyorum zaten zar zor emzırmeye baslayabildik..

Son düzenleme:
Anne memesine en yakın biberona alışmasını engelleyecek biberon tavsıyenız nedır? Phılıps aventinlki var bende 2 çeşit, cok hızlı gdıyo bebeğe?

Olurmu bacım tecrübeler değerlidir. Bi de maşallah çok sakinsin. O kadar sarılık sonra hastalık ben atlatsam sanrm stresten gram sütüm kalmazdı

Anne memesine en yakın biberon hangisi , dha yavaş yavaş gelen bende philips aventinkiler var bayag hızlı hızlı akıverıyor agzına, goz kapayana kdr emiverıyı sanki anne memesi böyle degıl ki Kadindiyorki

Kızlar sma confort mamanın içinden böcek çıktı şok olduk bebeğime dün saat 04.30da vermiştim sabaha kadar çocuk en fazla 1 saat uyumuştu tüm gün uğraştık öğlen de eşim saat 15.30 da vermişti akşam saat 22.00da hazırladım tam biberonu soğutuyordum içinde siyah bişey var eşime gösterdim falan bir tane daha denemek için yaptık mama aynı şey yine siyah bir şey. Bit gibi. Aldık çocuğu doktora koştuk bizim çocuk doktoru nöbetçiymiş. Baktı sağlığı iyi dedi. Kilosuna baktı mamaları keselim artık mama verme kilo alımı çok iyi sütün yetiyor dedi. Gazı için bir damla verdi. Relaktaz diye. Ben ve eşimde laktoz intöleransı var diyince doktora neden baştan demediniz sizin çocuğunuz da muhtemelen laktoz enziminde sorun var dedi günde 64 damla olacak şekilde kullanın 70e kadar çıkabilirsiniz dedi her emzirme öncesi 6 damla şeklinde.

Canım lansihon small al .İnstagrmada doktorannem diye bi sayfa var.Ordaki doktor paylaşılmış anne memesine yakın biberonları.Bi tanesi de lansihon small

Canım çok geçmiş olsun .Yuhh artık ya o kadar bilindik bi mamada nasıl böcek çıkar şaka gibi.Artık mamayı kesmenize çok sevindim.Güzel güzel kilo almaya devam eder inşallah.Laktoz intoleransı olduğunuzu nerden biliyosunuz bununla ilgili bi tanı koyuldu mu.Ben de şüpheleniyorum fakat henüz hastaneye gitmedim o yüzden soruyorum

Benim yıllardır bu tanım var laktozsuz süt içebilirim sadece yoğurdu bile laktozsuz yiyebiliyorum eşim de öyle. Bizim eve laktoz içeren hiç bir şey girmez. Eşim hiç anne sütü almamış hep mama ile büyümüş ben 3 ay emmişim sadece bunla alakalı sanırım.

Canım lansihon small al .İnstagrmada doktorannem diye bi sayfa var.Ordaki doktor paylaşılmış anne memesine yakın biberonları.Bi tanesi de lansihon small
Aa çok çok teşekkür ederim hemen alicam ya philips avent ınki var bende hem cam hem bbp ama cok hızlı akıtıyo sagılmış sütüm hemen bitiriverıyo cocuk korkuyorumki biberona alışmasın cok..

Aa çok çok teşekkür ederim hemen alicam ya philips avent ınki var bende hem cam hem bbp ama cok hızlı akıtıyo sagılmış sütüm hemen bitiriverıyo cocuk korkuyorumki biberona alışmasın cok..
Bende philips avent kullanıyorum memnun değilim canım.Bebeğim cuk cuk iki dakikada bitiriyor.Alışır diye korkuyorum.Bende alıcam galiba

Arkadaşlar kafayı yicez eşimle çocuk mahvolmuş ya çığlık çığlığa ağlayarak kustu ve köpüklü yaptı kakasını. Mamayı aldığım eczaneyi yarın basasım var baya sinirliyim.

Anne memesine şekil olarak en çok benzeyen die geçyior avent. Biberon ağızlıkları farklı akış türlerine göre satılıyor. Ama mama vereceksen kaşık biberonla ver meme reddi olmasın.

Olur mu öyle şey siz tecrübelilerin bize geçicek demesi bile bi ışık devamke

Olurmu bacım tecrübeler değerlidir. Bi de maşallah çok sakinsin. O kadar sarılık sonra hastalık ben atlatsam sanrm stresten gram sütüm kalmazdı
Ay olur mu yaaa surekli agladim bende hastanelerde. O sarilik degeri her yuksek ciktiginda. Ama hastaneyede cok gidip geldik ya baska baska ne sorunu olanlar var onlarida gormek beni cok etkiledi. Hep bunada şükür dedim o yuzden yani napalim.

Ben hastane hastalık işlerinde acayip su kaynatırım ağlaman çok normal ama başedebildin. Bak o kadar şeye rağmen beybin emiyor.

1 aylık kontrolde ne kdr almış olması gerekıyor?30 gram günlük almask gereken gbi duydum,sizin kontrollerde nasıldı?
Doktor bana da öyle dedi. Günlük alması gereken 30 gram. Ama 20 gram alırsa da normal 40 gram alırsa da normal dedi. Bizimki 900 gram almış 25 günde. Bizimkine de çok aliyor sutu çok veriyorsun reflu olur dedi. Ama ne yapayım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…