- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Kitaplarda yazan standartta çocuk gelişimini takip edeceğiz diye göbeğimiz çatladıDoktor bana da öyle dedi. Günlük alması gereken 30 gram. Ama 20 gram alırsa da normal 40 gram alırsa da normal dedi. Bizimki 900 gram almış 25 günde. Bizimkine de çok aliyor sutu çok veriyorsun reflu olur dedi. Ama ne yapayım yani
2. Cocuk heralde onunda etkisi var bende. Emzirmeyi birakali daha 1 bucuk sene oldu sadeceBen hastane hastalık işlerinde acayip su kaynatırımağlaman çok normal ama başedebildin. Bak o kadar şeye rağmen beybin emiyor.
Ben şoktayım yaaaa oglum yillarca sma icti ,simdi Ela da onu iciyor gerekince, gerçekten en iyi mama Sma ,ben şoktayım hic oyle bir sey gormedim acaba saklama koşullarına mi uymadılar diyeceğim, bilemedim ya ,canım sıkıldı vallahi ,ama bırakma bu isin peşiniArkadaşlar kafayı yicez eşimle çocuk mahvolmuş ya çığlık çığlığa ağlayarak kustu ve köpüklü yaptı kakasını. Mamayı aldığım eczaneyi yarın basasım var baya sinirliyim.
Ela uyurken bile kucakta uyumak istiyor ,birinin kucaginda yatacak,ileride zorlayacağını bilsem de olsun diyorum yatıversinKizlaar kizlar benim bebemde uyumayanlar kervanina katildiyarin 1 aylik oluyoruz onun etkisi midir bilmiyorum ki uyumuyor cocuk bunlarin emip emip uyumasi lazim degil mi benimki bi uyaniyo 2 3 saat ayakta kaliyo. Hayir tamam uyumasin dert degil ama kucakta gezmek istiyor oyle oturunca agliyo yatirinca agliyo. Ayaga kalkip gezinirsek susuyo suan ayagimda salliyorum belki uyur simdilik sakinledi
Canım sma böcek yazınca şikayetvar.com a neler çıkıyor bir görsen. Millet hep videolu kanıtlı atmış internete. Tabii ki bırakmıcam peşini. Sinir harbi yaşıyoruz dünden beri eşimle.Ben şoktayım yaaaa oglum yillarca sma icti ,simdi Ela da onu iciyor gerekince, gerçekten en iyi mama Sma ,ben şoktayım hic oyle bir sey gormedim acaba saklama koşullarına mi uymadılar diyeceğim, bilemedim ya ,canım sıkıldı vallahi ,ama bırakma bu isin peşini
Benimki de öyle cin gibi etrafi suzuyor yerine yatır agliyor anca kucakta bakincak cok erken degil mi bunkar icin yaKizlaar kizlar benim bebemde uyumayanlar kervanina katildiyarin 1 aylik oluyoruz onun etkisi midir bilmiyorum ki uyumuyor cocuk bunlarin emip emip uyumasi lazim degil mi benimki bi uyaniyo 2 3 saat ayakta kaliyo. Hayir tamam uyumasin dert degil ama kucakta gezmek istiyor oyle oturunca agliyo yatirinca agliyo. Ayaga kalkip gezinirsek susuyo suan ayagimda salliyorum belki uyur simdilik sakinledi
İlk doğum kaybından mı hesap ettiler yani şöyle bebek kilo kaybediyo ya hastaneden ckarken, onun üstüne mi 900 gram almıs 25 günde nasıl bakılıyor? yoksa son muayeneden sonraki 25 gun sonraya mı bakıldı?birde ne kdr emiyor şuan 27 günlük bebek ? Kaç cc ortalama sagdınız mı hiç sadece emmemi yapıyor? Benm cocugum valla memede uyuyakalıyorda aktif hele gece hiç 15-20 birini ememedi hep uyuyakalıuorDoktor bana da öyle dedi. Günlük alması gereken 30 gram. Ama 20 gram alırsa da normal 40 gram alırsa da normal dedi. Bizimki 900 gram almış 25 günde. Bizimkine de çok aliyor sutu çok veriyorsun reflu olur dedi. Ama ne yapayım yani
Ayyy deme öyleCanım sma böcek yazınca şikayetvar.com a neler çıkıyor bir görsen. Millet hep videolu kanıtlı atmış internete. Tabii ki bırakmıcam peşini. Sinir harbi yaşıyoruz dünden beri eşimle.
Ayy benimki de uyuya kalıyor .Uyandırıyorum tekrar uyuyorİlk doğum kaybından mı hesap ettiler yani şöyle bebek kilo kaybediyo ya hastaneden ckarken, onun üstüne mi 900 gram almıs 25 günde nasıl bakılıyor? yoksa son muayeneden sonraki 25 gun sonraya mı bakıldı?birde ne kdr emiyor şuan 27 günlük bebek ? Kaç cc ortalama sagdınız mı hiç sadece emmemi yapıyor? Benm cocugum valla memede uyuyakalıyorda aktif hele gece hiç 15-20 birini ememedi hep uyuyakalıuor
Valla bencede erken ama bunlar folik asit omega3 multivitamin bebesiBenimki de öyle cin gibi etrafi suzuyor yerine yatır agliyor anca kucakta bakincak cok erken degil mi bunkar icin ya
Canım biz kutuyu elimizle açtık 20.01.2022de üretilmiş 2024e kadar son kullanma tarihi devam ediyor. Ki mamayı 2-3 gün önce almıştım. Böyle bir sürü şikayet var nestleyi aradım adamlar bana her gün böyle şikayet alıyormuş gibi böcek canlı mıydı ölü müydü vs sordu. Fotoğraf falan istediler attım verdikleri numaraya. Yani ağzı folyolu kapalı bir mama nasıl böceklenebilir bu üretimden kaynaklı çok belliPinky93 Canım saklama koşullarına falan uyulmadığı icin olabilir gibime geldi ,esimde oyle olmuştur diyor.Ama tabi çok can sıkıcı bir durum ,inşallah tekrarlamaz.
Benimki de öyle sadece kucakKizlaar kizlar benim bebemde uyumayanlar kervanina katildiyarin 1 aylik oluyoruz onun etkisi midir bilmiyorum ki uyumuyor cocuk bunlarin emip emip uyumasi lazim degil mi benimki bi uyaniyo 2 3 saat ayakta kaliyo. Hayir tamam uyumasin dert degil ama kucakta gezmek istiyor oyle oturunca agliyo yatirinca agliyo. Ayaga kalkip gezinirsek susuyo suan ayagimda salliyorum belki uyur simdilik sakinledi
Yok sizden sonra vazgeçmedim ama kendi doğumum bana izletilse vazgeçermişim
Hem hayırlı olsun hem gecmis olsun canım. Doğum çok baska bir sey ben kendime çok güvenirdim ilk doğumdan sonra anladım ki tırtmışım .Hic beceremez dediğim kişiler bana bin basar ana çıktılarYok sizden sonra vazgeçmedim ama kendi doğumum bana izletilse vazgeçermişimçarşamba günü sezaryen ile bebişime kavuştum fakat süreç ağır geldi bünyem tırt çıktı benim o yüzden buraya anca girebildim bebişle birbirimize alışma sürecindeyiz 4 günde göğüs uclarımı yara yapmayı da becerdim dikiş ağrılarının üzerine bi de emme sorunları yaşıyorum yaralardan dolayı
Ayy yeni mi cikti bu tansiyon?? Benimde babamda baslamis simdi ya covid olmuslardi yakin zamanda ondan sonra oldugunu düşünüyor babam. Cok gecmis olsunAnnemin tansiyonu 2 kere daha yükseldi, kardeşimi çağırdım mecburen evine gitsin gerekirse kendi doktoruna gitsin diye,simdi evden çıktılar .Kendimi tuttum tuttum tam çıkarken ağlamaya başladım, sözde ben iyiyim amannn sen de git pozlarindaydim üzülmesin diye , o ağladı ben ağladım ,icime öküz oturdu ağlayıp duruyorum.10 saatlik yol gidecek insallah tansiyonu kötü olmadan giderde tek ben de ağlar ağlar susarım.Ucak olsaydi en azindan direkt daha kısa sürede eve ulaşacaktı ama uçak seferi de yok iki il arasında
Size de geçmiş olsun canım, benimki şükür covid falan da olmadı ama bilemiyorum neden.Normalde oğlan karne alana kadar beraber kalacaktık, sonra beraber gidecektik olmadı.Ayy yeni mi cikti bu tansiyon?? Benimde babamda baslamis simdi ya covid olmuslardi yakin zamanda ondan sonra oldugunu düşünüyor babam. Cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?