2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Göğüs ucu koruyucusu ile emzirmeyi denedin mi canım? Ben denedim emme süresi çok farketti belki sizinde farkeder.
Denedim iyice sinirlendi ,süt daha gecikti onda .Ben bırakıcam galiba olmuyor böyle cok yıprandım, etrafımdaki herkesi yıpratıyorum.Boyle diyorum sabah gene bir umut başlıyorum, aksama kadar once kendim sonra etrafım paramparça

Çok geçmiş olsun. Çok şükür ki yavrunuzun durumu iyiye gidiyormuş Bizimde doğumdan sonra yoğunbakım sürecimiz oldu ama çok şükür kavuştuk. Darısı sizinde başınıza. Hemen toparlanıp kavuşursunuz inşallah

Emdikten sonra 60 cc sutunuzun cikmasi cok iyi ama acaba cocuk guclu cekemiyormu hemen mamaya yonelmek yerine aralarda sagarak falan verilemezmiydiki sutunuz var bence ama bilmiyorum tabi doktorlara gore dogrusu nasil
Yok canım emdikten sonra 60 cc çıkmıyor ki. 30 çıktı bi bi kere de 40 cc çıktı. Sadece bu sabah memelerim uykunun etkisi ile doluydu bizim kız da emmedi memeyi iki emdi bıraktı sağdım 60 zar zor çıktı. Yani o emsin sen 60 cc sağ çok saçma bir yöntem. Zaten laçinin kilosu az günde 4 kere mama vercem artık napayım çocuğumun sağlığından daha önemli değil.

Kızlar emzirme ile ilgili banada söylenen;
15 20 dk bi meme sonra aynı süre öteki meme
İkiside bu kadar emilecek her seferinde
Her 2 saatte bir. Her seferinde son verilen memeyle başlancak. Son yağlı kısım kaldıysa diye. Ama anında uyuyor ikinciye geçerken neler yapıyoruz bilemezsiniz dakikalarca uğraşıyoruz uyanıp kapsın diye. Ama şükür emmesi iyi yapışıyor uyanınca. Sabah tarttılar ilk gün 110 gr vermişti bugün 60 a düşmüş. Ben bu gece anca uyuyabildim 2 gndür sıfır uykuydum. Bgn eve çıkıyoruz inşallah düZenimizi kurarız kolayca..

İlk günden iki memeyi emiyorsa çok güzel. İlk günler uyandırmakla geçiyor sonrası bi tık daaha iyi ama yine uyandırmalı

İki meme arası alt açmayla uyandırıyorum anca ne topuğunu sıkma ne gıdısına dokunma bana mısın demiyo
2. Memeyi emdikten sonra da uyumuyo, merhaba kısır döngü

Çok geçmiş olsun canım Durumu da iyiye gidiyomuş bak çok şükür, bi an önce sağlıkla yanına gelsin inşallah. Tüm dualarımız bebişinle

Kızlar hastane çıkışı doktor ,parol plus yazmıştı, basim cok ağrıyor acaba içsem mi.Siz içiyor musunuz, parol falan?

Plus olan formlar içilmiyor diye biliyorum canım minoset plus da mesela ama normal parol ve minoset gebelikte kullanıldığı gibi emzirirken de kullanılabiliyor ama yine de bi doktora sor tabi

Plus olan formlar içilmiyor diye biliyorum canım minoset plus da mesela ama normal parol ve minoset gebelikte kullanıldığı gibi emzirirken de kullanılabiliyor ama yine de bi doktora sor tabi
Ay kullanilmiyorsa niye yazmis bu adam bana bunu ,dogum sonrası recetemde vardi .Bir kere de boynum kötüyken ictim galiba.Az daha dayanayim bakalim ,inşallah geçer

Kizlar ya sabahlari bebem doymuyor resmen. Boyle olan var mi?? Ozellikle evde yalnızken yapiyor bunu ne hikmetse. Kahvaltiyi 11 bucuk gibi anca yapabildim onda da pusete koydum agzina emzik verdim ayagimla sallarken anca yiyebildim hizli hizli Hatta sonlara dogru durmadi aldim emzirdim bi taraftan.

Sabahtan beri 2 mememide kac kere emzirdim. Baktim doymadi 60cc mama verdim hala araniyo. Ama kusuyo bi taraftan hickiriyo. Ama asla uyumuyor sabahtan beri uyanik 8den beri fln yarim saat anca uyumustur.

Butun gece emiyor ya bende bi sey yiyip icmiyorum geceleri. Hele bu gece suda icmedim cok. Sabaha kadar sutum mu bitti nooldu anlamadim ki bu cocugum niye doymuyor

Bu doymuyor demek değil seni istiyor güvende olmak istiyor demekmiş. Bazen bizede oluyor bazen sinir bozucu oluyor

Simdi ben bugun Ela yi 2 kere emzirdim 5 dakika ancak bir göğüs 5 dakika da ancak öbürü, öyle yutkunma sesi de tam değil. Mama ile 90 cc içen cocuk bu şekilde doydumu simdi de bunu nasil anlayacağım. Yarin gene sehir dışından kuzenim geliyor bir yandan hazırlık yapmaya çalışıyorum valla bir daha lohusaya 3 aydan önce gitmem.Zaten dikkat ediyordum ama simdi iyice gitmeyeceğim, sadece eziyet.Normqlde su an ben de uyumak istiyordum.Trilece yapiyorum bir yandan ,bir yandan Hünkar beğendiye et kavuruyorum. Bir yandan emzirmeye ikna etmeye çalışıyorum, of ya

Kızlar hastane çıkışı doktor ,parol plus yazmıştı, basim cok ağrıyor acaba içsem mi.Siz içiyor musunuz, parol falan?
Bana ilk gebeligimde minoset plus yazmisti doktorum tek iciyordum bisey olmaz normal paroluda cift cift yazdi bu seferki doktorum ayni hesaba geldi bu tarz konularda doktorlariniza guvenin zararli olsa yazmazdi forumda cevap aramak mantikli degil bu tarz konularda

Ay benim doktorum bana sezeryandan sonra dolorex yazdi. Gunde 4 kere icebilirsin dedi. Baya guclu bi agri kesiciydi yani nerdeyse 1 hafta kadr falanda ictim agrim oldukca.

Emzirirken zararli degil mi dedim bana sanki ne kadar sut gidiyo ona suanda daha dedi. Ic sen, senin iyilesmen daha onemli fln demisti allah affetsin ictiydim valla. Suanda grip oldum gecen gun parol ictim normal yani o kadar halsizdim ki dayanamadim ictim.

Ne zor analik ya. Bi yerimiz agriyo ilac bile icemiyoruz

Bu doymuyor demek değil seni istiyor güvende olmak istiyor demekmiş. Bazen bizede oluyor bazen sinir bozucu oluyor
Valla kucagimdaykende uyumuyo. Illa emecek mi

White noise actim. Kucagimada sıkıştırdim sicagimla uyuyo suan ama besige koymaya korkuyorum

Bana doktor sezodan snra voltreren yazdı
Valla kucagimdaykende uyumuyo. Illa emecek mi

White noise actim. Kucagimada sıkıştırdim sicagimla uyuyo suan ama besige koymaya korkuyorum
Ayağa kalk biraz pış pış pış yap snra azıcık daha sallayarak dolaştırıp yerine koy bir süre uyuyacağını düşünüyorum

Bana doktor sezodan snra voltreren yazdı

Ayağa kalk biraz pış pış pış yap snra azıcık daha sallayarak dolaştırıp yerine koy bir süre uyuyacağını düşünüyorum
bi sure fln olmaz 2 saat uyusun artik saat 2 oldu kac saattir uyanik ay yenidogan bu kadar uyanik kalir miymis yoruldum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…