Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bize doktor sab simplex diye bir damla önerdi.Kızlar çok kötü gaz sorunu yaşıyoruz. Hiç uyumuyor kuzum. Sürekli sancı içinde. Var mı yasayan nasıl çözüm buldunuz
Valla canım doktor bir hafta dene dedi haftaya yeniden kontrole çağırdı. Deli olcam. Çocuğu emzir sağ sonra pompayla tekrar dene hiç bir şey yapamıyorum evde. Sürekli süt ile uğraşıyorum. Çıktı mı çıkmadı diye. Kafayı yicem.Bende kızlara katılıyorum daha kaç günlük bu bebek bizden emzirdikten sonra 60 cc çıkmaybilir zaten bi o kadar emmiştir diye düşünüyorum. Emzirmeden dese neyse.
Ohh hoş geldi minik kuzu sağlıkla büyüsünn hemen listeyi güncelleyeyimCanlarım
Şükürler olsun saat 10.25 te kızıma kavuştum
49 cm 3010 gr teyzeleri tam bi pamuk aynı ablası
Bütün gün emzirme savaşları vardı malum
Uyuyo sürekli kitliyo ağzını ama tutunca da emiyo şükür bende iyiyim yürüdüm baya bi turladım gazım idrarım çıktı.. inşallah yarına daha iyi oluruz.
Hepinizi öpüyorum
Fayda etti mi peki canımm. Ben de 1 ay kontrolüne goturcem diye bekliyordum ama geçmiyor hali. Günde 1 kez kaka anca yapıyor zorla. Gotureyim en iyisiCanım bize doktor sab simplex diye bir damla önerdi.
Canım bizde sab simplex+bio gaiga kullanıyoruz. Bio gaiga probiyotik. Bağışıklığı falan güçlendiriyomuş. Anca 1 hafta sonra düzenli kullanımda etki ediyor bence sab simplex. Gaz sorunumuz yine var ama eskiden uzun süre ağlardı ağlardı çığlık kıyamet şimdi çıkaracağı zaman kısa bir süre kriz anı oluyor en azından. Çıkarınca rahatlıyor susuyorFayda etti mi peki canımm. Ben de 1 ay kontrolüne goturcem diye bekliyordum ama geçmiyor hali. Günde 1 kez kaka anca yapıyor zorla. Gotureyim en iyisi
Hatta benim emzirme danışmanımın dediği bebek düzenli ve güzel emiyorsa sağılmamalıymış memeCus yani bence kimseden emzirdikten sonra 60 cc sut cikmaz ki. Bebekler artik gucleniyor bosaltiyorlar memeyi ben sagiyorum 30cc anca cikiyo emzirdikten sonra bazen o bile cikmiyo.
Sizinki hizla kilo alsin diye mi oyle dedi acaba. O kadar emzirme danismaniyla gorustum ben kac tane. Kac tane yenidoganciyla gorustum bu sarilik surecinde hic biri boyle bi sey demedi bana. 2 saati gecirme dediler sadece. Enteresan gercekten.
Lacin kac kg dogmustu bu arada? Kac gr almis yani toplamda?
Ayda aldığı kilo az ama bence doktorun söylediği yöntem de yanlış geldi bana emzirme danışmanından danışmanlık almıştın ya o kadına bi danışsana405 gram almış 1 ayda. Anlamadım yeminle ya.
11 Nisan'da sezeryan doğum ile oğlumu kucağıma aldım canım darısı tüm bekleyenlerin başına kolay doğumlar diliyorum herkese.M Milanaz2 C Catluna G GeaL Poppiri S Sabirsiz tospa Hurremmsultann O Obiranne95 M Minaprenses 1 123ayse123 S Ssmeli Betulhll
Kızlar doğum yaptınız mıı bizi bi güncelleyin
AA canım çok da güzel emiyordu ya405 gram almış 1 ayda. Anlamadım yeminle ya.
O nasi bi sacmalik ya emzirme sonrasi sağ 60 cc ciksin diye benimde cikmaz emzirme sonrasi 60 cc imkansiz ama cocuk suan 1.5 kilo aldi o bi ölçüt olamaz tartiya bakarak konusur anlarim ama emzirme sonrasi 60 cc sut cikmamasi bi ölçüt olamaz benim kiz sut birakmiyo gecen sadce deneme amacli sagayim dedim bi memeden hic cikmadi digerinden 20 cc anca cikti emzirme sonrasi ama kilo aliyor bebis yaniKızlar selam sütüm yetiyor oh bebiş mükemmel emiyor her yer süt oh oh falan derken 1. Ay kontrolünde dannn diye sütün yetmiyor lafını duydum doktordan. Laçin 2940 olmuş. Doktor olmaz böyle dedi. Her gün 3 saatte bir emzirme sonrası sütünü sağ çıkan süt 60 cc olmalı dedi. Diğelim ki 40 cc çıktı üstünü 20 cc mamayla tamamla 3 saatte bir emzirme harici bu 60 cc beslemeyi yapacaksın dedi. Bütün dünyam başıma yıkıldı. Ben sanıyorum ki 3300 falan olmuştur. Yok yani sütüm var diye güvenemicez bile
Evet canım çocuğun karnı 3 katına çıkmıştı 18 günlüktü o gün eşim gitti eczaneye sordu sab simplex verdiler. Başta kullanmasak mı falan dedik araştırdık baya internetten baktık olmuyo çocuk ıkınıp duruyor çığlıklar atıyor 20 damla verdik tadını da sevdi anında etki etti. Afedersin sırtına kadar osura osura yaptı. Bir rahatladı uyudu. Şimdi ne zaman karnı şişse ıkınsa veriyoruz. Doktor da verin dedi. Günde 4 kereye kadar 15 damla şeklinde verebilirsiniz dedi.Fayda etti mi peki canımm. Ben de 1 ay kontrolüne goturcem diye bekliyordum ama geçmiyor hali. Günde 1 kez kaka anca yapıyor zorla. Gotureyim en iyisi
Evet anlamadım ki. Ama canım doğumdan sonra 200 gram vermişti 2300e düşmüştü. Onu da düşünürsek 600 küsür almış oluyor sanırım. Nasıl hesaplamak gerek bilemedim.AA canım çok da güzel emiyordu ya
Valla canım dün biz nöbetçi doktora götürmüştük kızımın kendi doktoru değildi yani. Bugün kendi doktoruna götürdük çünkü çocuk dün akşamdan beri durup durup kusuyor. Çok korktum. o da beğenmedi nöbetçi doktorun bu dediğini. Kilo alımı evet düşük ama böyle olmaz dedi. Günde 4-6 sefer arası 60 cc mama ver. Sütünü sağma normal emzir dedi. Sütün gün içerisinde hep aynı oranla gelmiyordur emse de alamıyor olabilir 1 hafta boyunca günde 4-6 kere mama ver haftaya cuma tekrar tartalım dedi.O
O nasi bi sacmalik ya emzirme sonrasi sağ 60 cc ciksin diye benimde cikmaz emzirme sonrasi 60 cc imkansiz ama cocuk suan 1.5 kilo aldi o bi ölçüt olamaz tartiya bakarak konusur anlarim ama emzirme sonrasi 60 cc sut cikmamasi bi ölçüt olamaz benim kiz sut birakmiyo gecen sadce deneme amacli sagayim dedim bi memeden hic cikmadi digerinden 20 cc anca cikti emzirme sonrasi ama kilo aliyor bebis yani
Aynen dogrusu o baslardz getirmek icin sagilir da bebek emiyosa gerek yok vucut onun ihtyacna gore uretiyor zatenHatta benim emzirme danışmanımın dediği bebek düzenli ve güzel emiyorsa sağılmamalıymış meme
Canim emdikten sonra sagdim dedin ya cok sut cikti mi? Acaba bebegin etkili ememiyor mu? Yani emiyor ama bosaltamiyodur memeyi belki. Bizimde oyleydi bi emziriyodum emziriyodum gidiyoduk dra (sarilik icin 2 gunde bi gidiyoruz ya) kilosu ayni cok degismiyodu. Sonra emdikten sonra sagdigim verdim fln vs derken bebek 200 gr almaya basladi 2 gunde. Meger memeyi bosaltamiyormus. Simdi guclendi daha iyi bostiyor memeyi. Sagiyorum o kadar sut cikmiyo.Valla canım dün biz nöbetçi doktora götürmüştük kızımın kendi doktoru değildi yani. Bugün kendi doktoruna götürdük çünkü çocuk dün akşamdan beri durup durup kusuyor. Çok korktum. o da beğenmedi nöbetçi doktorun bu dediğini. Kilo alımı evet düşük ama böyle olmaz dedi. Günde 4-6 sefer arası 60 cc mama ver. Sütünü sağma normal emzir dedi. Sütün gün içerisinde hep aynı oranla gelmiyordur emse de alamıyor olabilir 1 hafta boyunca günde 4-6 kere mama ver haftaya cuma tekrar tartalım dedi.
Aynen öyle canım .Benim doktor da beğenmedi kilosunu .3470 doğmuştu şimdi 4050 olmuş.Böyle hesaplayınca 580 almış oluyır.Doktor yetersiz demişti .Bende doğduktann sonra 3200 olmuştu dedim.Böyle hesaplayınca 850 kilo almış oluyor.O zaman çok da yetersiz diyemem dedi.Bence bu ikinci ay daha güzel kilo alacaklar bebeklerimiz.Sen canını sıkma bol bol emzirmeye devam etEvet anlamadım ki. Ama canım doğumdan sonra 200 gram vermişti 2300e düşmüştü. Onu da düşünürsek 600 küsür almış oluyor sanırım. Nasıl hesaplamak gerek bilemedim.