• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Of kızlar ya benim stresim benim yukselmelerim, gerginliğim.Annem namaz kılarken fenalasmis, Allahtan eşim görmüş, bir de benden saklamaya çalışıyor. Tansiyonu 17 ye çıktı, simdi onu acile getirdim.Ela yi esime biraktim ,onunla rahat edemez diye.Dunya bir yana annem bir yana😔 icim yandi her şeyi unuttum ,basliycam süte de doulaya da bilmem neye de.Hicbir sey annemden onemli degil,cok gerildim
Ayy cok gecms olsn sizin stresiniz anaciginizada yansidi heralde birakin ya sütü mütü geldigi kadaeini emsin emiyosa gelmiyosa kalanini mamasini icsin yapmayin bunu kendinize ilk oglumdaki halllerim aklima geliyor gecmise gidiyorum cok uzuluyorum strrsinizi burdan hssedebliyorm birak allah askina bazen olmayinca olmuyo yani gelmiyosa gelmiyo geldigi kadarini emsin emiosa emmiosa da keyfi bilir ber mamayi gitsin yasamayan anlamaz bunun stresini elinden geleni yapiyosun kac gundur streslenme hepsi buyuyo tamam anne sutu kiymetli degerli ustune yok ama şifa niyetune aldigini alsin belki kizan olacaktir bana ama dusuncelerim boyle bunun stresi cok baska cnku oda buyuyecek 6 ay sonra zaten ek gida yiyecek guzel beslersiniz alir herseyi yiyeceklerden sal gitsin arkadasm yaoma kendine eziyet daha fazla sal kurtul emmiyosa emmesin sütte gelmiosa gelmesin bazi cocuklar gercekten meemye duskun olmuyo ilk oglum degildi emmezdi memeye duskun degildi kolayi seviyodu cocuk yapacsk bsy yok inanilmaz bogarsakti sütle falan beslenmezdi o yani yeni dogan haliyle guya 35 haftalik dogdu 90 cc mama yemeden durmuyodu susmuyodu doktor bile ver ihtiyaci var aldgni alsn demisti 1 aylikken 2.5 kilo almsti doktoru bile yanlismi olctuk falan olmustu yapisi iri geldi iri gidiyo 3 aylikken 8 kiloydu 6 aylikken 10 kiloydu halada yapilidir.. oluruna birak noluyosa olsn 😊

Son düzenleme:
Ben de düşünmüyorum 2.çocuk ben normalde de pek sabırlı tahammülü olan bir insan değilim bir canın sorumluluğunu alarak sabır sınırlarımı zorluyorum yeterince ama 2.çocuk olup ikisini idare edebileceğimi sanmıyorum ne ben yıpranayım ne de çocuklar arasında olaki dengeyi tutturamazsam onlarda kötü izler kalmasın
Bende oyle diyodum da buyuk knsmusum Bi buyuusun bi tadın o hallerini vallahi istenio ilki icin gene istenio 😂

Ayy öyle dusunmeyin nolurr ben kendime kalsa asla 2. Cocugu yapmazdim oglum icin yaptim bu hayatta bi kardesi olsun istedim bende kardesime cok eziyt ettim aramiz 5.5 yas bizimde ama iyiki var bir kardesim diyorum smdi ... dengeyi tutturmak sizin elinizde benim oglum 4.5 yasinda olumsuz zor taraflari olsada kardesini cok seviyor surekli opuyor oksuyor. Bize soylemedigi guzel cumleleri ona soyluyor ileriki hayatlarinda birbirlerine yoldas olurlar zorlugu anaya babaya bol sabır lazim dediginz gbi denge lazim ezmemek lazim ben ona hic sen abisin yap ver et demeyecegim bende onun ceremesini cok cekmistm cnku bu bi surec alisip kabullenecekler illaki 😊
Ben de şimdi iyi ki var diyorum hatta ben yıllarca kardeş istemişim o yüzden yapmışlar ama ben kendime güvenemiyorum. Yeterli ilgi sevgi sunabilir miyim maddiyatımız yeter mi falan çok zor yani. O yüzden istemiyorum.

Şu an ikinci çocuğun i’si bile beni delirtiyor😬😬😬 ama bugünleride unuttuğumuz anlarımız olacak elbet. İnsanoğlu çok unutkan😅😅

Artik 2 cocuklu hayatta yenidoganlar bize muhtacken buyuk cocuklarla babalarin bi tik daha fazla ilgilenmesi gerekiyor. Bizde bos buldugumuz her vakitte buyuklerle ilgilenecegiz.

Benim kiz hala duygusal ama daha fazla ilgilenmeye basladim bende. Ve bebege bakarken onuda dahil etmeye calisiyorum. Bezini atiyor, iste bana esyalarini veriyor, kucagina veriyorum fln filan o sekilde daha iyi sanki cocugum oyle hissettim.

Bu arada benim yenidoganim ve ben grip olduk resmen. Cocugumun burnu tikir tikir, yatirinca da genzi akiyor rahatsiz oluyo yatamiyo cocugum. Hastaneden cikamadik ki olacagi buydu. Bide ustune gaz sancisi var nasil ikiniyo cani nasi yaniyo yavrum benim.

Bende kiraz cekirdegi kemeri vardi ilk kizimdan kalma simdiden kullanmaya baslasam olur mu acaba ya ısıtıp karnina koyuyordum iyi geliyodu ama ne zaman kullanmaya baslamistim hatirlamiyorum
Gecmis olsun canim

Kızlar selam sütüm yetiyor oh bebiş mükemmel emiyor her yer süt oh oh falan derken 1. Ay kontrolünde dannn diye sütün yetmiyor lafını duydum doktordan. Laçin 2940 olmuş. Doktor olmaz böyle dedi. Her gün 3 saatte bir emzirme sonrası sütünü sağ çıkan süt 60 cc olmalı dedi. Diğelim ki 40 cc çıktı üstünü 20 cc mamayla tamamla 3 saatte bir emzirme harici bu 60 cc beslemeyi yapacaksın dedi. Bütün dünyam başıma yıkıldı. Ben sanıyorum ki 3300 falan olmuştur. Yok yani sütüm var diye güvenemicez bile 😨😟

Kızlar selam sütüm yetiyor oh bebiş mükemmel emiyor her yer süt oh oh falan derken 1. Ay kontrolünde dannn diye sütün yetmiyor lafını duydum doktordan. Laçin 2940 olmuş. Doktor olmaz böyle dedi. Her gün 3 saatte bir emzirme sonrası sütünü sağ çıkan süt 60 cc olmalı dedi. Diğelim ki 40 cc çıktı üstünü 20 cc mamayla tamamla 3 saatte bir emzirme harici bu 60 cc beslemeyi yapacaksın dedi. Bütün dünyam başıma yıkıldı. Ben sanıyorum ki 3300 falan olmuştur. Yok yani sütüm var diye güvenemicez bile 😨😟
Hadi yaaa . Şaşırdım su an. Laçin iyi mıydı pekii ağlamıyor muydu açlık krizleri falannn😑 bi de emdikten sonra sutu sağarsan nasıl çıkacak ki 60 cc. Ben 2 saat emzirmeyip öyle sağınca anca çıkıyor 😪

Cus yani bence kimseden emzirdikten sonra 60 cc sut cikmaz ki. Bebekler artik gucleniyor bosaltiyorlar memeyi ben sagiyorum 30cc anca cikiyo emzirdikten sonra bazen o bile cikmiyo.

Sizinki hizla kilo alsin diye mi oyle dedi acaba. O kadar emzirme danismaniyla gorustum ben kac tane. Kac tane yenidoganciyla gorustum bu sarilik surecinde hic biri boyle bi sey demedi bana. 2 saati gecirme dediler sadece. Enteresan gercekten.

Lacin kac kg dogmustu bu arada? Kac gr almis yani toplamda?

AA çok ilginç .1 ayda kaç kilo almış Laçin

Hadi yaaa . Şaşırdım su an. Laçin iyi mıydı pekii ağlamıyor muydu açlık krizleri falannn😑 bi de emdikten sonra sutu sağarsan nasıl çıkacak ki 60 cc. Ben 2 saat emzirmeyip öyle sağınca anca çıkıyor 😪
60 cc emzirmeden iki memeden bulabilirsem şükrediyorum ben

Şu an ikinci çocuğun i’si bile beni delirtiyor😬😬😬 ama bugünleride unuttuğumuz anlarımız olacak elbet. İnsanoğlu çok unutkan😅😅
Dün beni tebrik için arayanlardan arkası erkek bunun bak 3. Cüye arayı açma diyen oldu ben artk insanları anlamıyorum yok allah akıl fikir versin 😳😳

Valla canım doktor neyin kafasını yaşıyor anlamadım ki dün emzirdim sağdım 40 cc çıktı. Bu sabah uyandım memelerim doluydu emzirdim sağdım 60 öyle çıktı. Bugün 30 çıktı. Anlamadım böyle nasıl olacak. Hiç kafama yatmadı.

Cus yani bence kimseden emzirdikten sonra 60 cc sut cikmaz ki. Bebekler artik gucleniyor bosaltiyorlar memeyi ben sagiyorum 30cc anca cikiyo emzirdikten sonra bazen o bile cikmiyo.

Sizinki hizla kilo alsin diye mi oyle dedi acaba. O kadar emzirme danismaniyla gorustum ben kac tane. Kac tane yenidoganciyla gorustum bu sarilik surecinde hic biri boyle bi sey demedi bana. 2 saati gecirme dediler sadece. Enteresan gercekten.

Canım 2535 gram doğmuştu. Şu an 2940. Bi de bu doktor yenidoğan konusunda uzman çocuk doktoru. Manyak mıdır nedir anlamadım ben inek miyim nasıl çıkartayım 60 cc vallahi deli olcam.

Valla canım doktor neyin kafasını yaşıyor anlamadım ki dün emzirdim sağdım 40 cc çıktı. Bu sabah uyandım memelerim doluydu emzirdim sağdım 60 öyle çıktı. Bugün 30 çıktı. Anlamadım böyle nasıl olacak. Hiç kafama yatmadı.
Bende kızlara katılıyorum daha kaç günlük bu bebek bizden emzirdikten sonra 60 cc çıkmaybilir🙄 zaten bi o kadar emmiştir diye düşünüyorum. Emzirmeden dese neyse.

Canlarım
Şükürler olsun saat 10.25 te kızıma kavuştum
49 cm 3010 gr teyzeleri tam bi pamuk aynı ablası
Bütün gün emzirme savaşları vardı malum😜
Uyuyo sürekli kitliyo ağzını 😍 ama tutunca da emiyo şükür 🥰 bende iyiyim yürüdüm baya bi turladım gazım idrarım çıktı.. inşallah yarına daha iyi oluruz.
Hepinizi öpüyorum🥳🥳🥳
Çok şükür canım gözünaydın😍😍😍
Emzirme savaşlarına hoşgeldinn🧟‍♀️🧟‍♀️

Back