- 18 Mart 2021
- 3.325
- 3.394
- 83
- 33
Ayy cok gecms olsn sizin stresiniz anaciginizada yansidi heralde birakin ya sütü mütü geldigi kadaeini emsin emiyosa gelmiyosa kalanini mamasini icsin yapmayin bunu kendinize ilk oglumdaki halllerim aklima geliyor gecmise gidiyorum cok uzuluyorum strrsinizi burdan hssedebliyorm birak allah askina bazen olmayinca olmuyo yani gelmiyosa gelmiyo geldigi kadarini emsin emiosa emmiosa da keyfi bilir ber mamayi gitsin yasamayan anlamaz bunun stresini elinden geleni yapiyosun kac gundur streslenme hepsi buyuyo tamam anne sutu kiymetli degerli ustune yok ama şifa niyetune aldigini alsin belki kizan olacaktir bana ama dusuncelerim boyle bunun stresi cok baska cnku oda buyuyecek 6 ay sonra zaten ek gida yiyecek guzel beslersiniz alir herseyi yiyeceklerden sal gitsin arkadasm yaoma kendine eziyet daha fazla sal kurtul emmiyosa emmesin sütte gelmiosa gelmesin bazi cocuklar gercekten meemye duskun olmuyo ilk oglum degildi emmezdi memeye duskun degildi kolayi seviyodu cocuk yapacsk bsy yok inanilmaz bogarsakti sütle falan beslenmezdi o yani yeni dogan haliyle guya 35 haftalik dogdu 90 cc mama yemeden durmuyodu susmuyodu doktor bile ver ihtiyaci var aldgni alsn demisti 1 aylikken 2.5 kilo almsti doktoru bile yanlismi olctuk falan olmustu yapisi iri geldi iri gidiyo 3 aylikken 8 kiloydu 6 aylikken 10 kiloydu halada yapilidir.. oluruna birak noluyosa olsnOf kızlar ya benim stresim benim yukselmelerim, gerginliğim.Annem namaz kılarken fenalasmis, Allahtan eşim görmüş, bir de benden saklamaya çalışıyor. Tansiyonu 17 ye çıktı, simdi onu acile getirdim.Ela yi esime biraktim ,onunla rahat edemez diye.Dunya bir yana annem bir yana icim yandi her şeyi unuttum ,basliycam süte de doulaya da bilmem neye de.Hicbir sey annemden onemli degil,cok gerildim
Son düzenleme: