- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 63
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizinki iki aylık hala öylemi yaaaa. Bende bu günlerde geçer diye avutuyorum kendimiBaşlayacağım atağına gazına yaa bu nedir böyle bu ne yaman çelişki bitmiyor tam uyuttum diyorsun yatırıyorsun bir çığlık emzirme gaz ayarı alt değiştirme oyy ne zormuş anammmm
Valla 70 küsur günlük olmuş Mart analarına bakıyorum arada onlar da aynı noluyor bu çocuğa diye yazıyorlar bu hiç bitmeyecek heraldeSizinki iki aylık hala öylemi yaaaa. Bende bu günlerde geçer diye avutuyorum kendimi
O kısmı unuttum tabi işin bir de meme kısmı var altını açtıktan sonra feryat figan memeye geçiyoruz savaşıyor memeyle resmen minicik elleriyle itiyor memeyi sonra bir saldırışı var memeye kıtlıktan çıkmış gibi bir eliyle de diğer elimi tutuyor ya işte orda eriyorum ya bugünler çabuk geçecek ve biz özleyeceğiz biliyorum insanlara ikinci üçüncü çocuğu yaptıran şey de biraz bu duygu bence kuzum doğunca anladımOooo en sevdiğim döngü alırım bi dal
Bu bizde de böyleydi şimdi buna o kriz anlarında sinirden emmeme de eklendi. Şöyle oluyor gazdan uyuyamıyor acıkıyor ememiyor mama da versen sadece bir basamağı tamamlamış oluyosun gaz ve uyuyamama kısmı stabil kalıyor hunim nerde diye geziyorum evde.
Tek olmadığıma sevindim çocukta bir rahatsızlık var sanıyordumBenimki kiz ama aynı sıkıntı bizde de var. Çığlık kıyamet bez değiştiriyorum hele banyo, masaj falan hiç anlatmayayim
İşte bu da ben gece iki saatte bir emzir dedi diye zorla kaldırıyorum bebişi ama onu emzirene kadar ben gidip geliyorum sonra çocuk uyuyor yatağa koyunca bir uyanıyor aynı döngüye giriyoruz tekrarCanim o uyurken benim gozler de gidiyor korkuyorum uyuyup kalicam diye yatagina yatiriyorum artik ama hemen cin gibi oluyor aminn Allah kolaylik versin hepimize cok zormus gercekten
Ben de aynısını düşünüyorum valla annem giderse yapicam, simdilik üşümesin derdinde annem beni yediCanım ben doktordan süper bir yöntem öğrendim boş bir kova ve bir maşrapaya ılık su al. Bebeğin poposunu her çişte kakada yıka müslinle kurula pişik kremi sür kapat. Hem pişik olmuyor hem de kaka kaldı mı silebildim mi derdi yok. En temizinden mis gibi.
Ay koptum ya bunuda konustuk ya tovbeler olsunKiz girinti çıkıntı cok ayol ayri ayri silmen lazim ,korkuyorsunda bir sey yaparim diye.Erkegin ki rahattı, hepsi meydanda korkmuyorsun da
Ben de diyorum neler yazıyorum diye valla ama ,ilk gördüm, yarabbim dedim bu nasil temizlenecek minyatür olunca bir deAy koptum ya bunuda konustuk ya tovbeler olsun
Iki saatte bir zorla kaldiriyorsan oda başarı vallahi ,benimki 2 saat uyumuyor ya bu kizO kısmı unuttum tabi işin bir de meme kısmı var altını açtıktan sonra feryat figan memeye geçiyoruz savaşıyor memeyle resmen minicik elleriyle itiyor memeyi sonra bir saldırışı var memeye kıtlıktan çıkmış gibi bir eliyle de diğer elimi tutuyor ya işte orda eriyorum ya bugünler çabuk geçecek ve biz özleyeceğiz biliyorum insanlara ikinci üçüncü çocuğu yaptıran şey de biraz bu duygu bence kuzum doğunca anladım
Tek olmadığıma sevindim çocukta bir rahatsızlık var sanıyordum
İşte bu da ben gece iki saatte bir emzir dedi diye zorla kaldırıyorum bebişi ama onu emzirene kadar ben gidip geliyorum sonra çocuk uyuyor yatağa koyunca bir uyanıyor aynı döngüye giriyoruz tekrar
Senin yine iyi benim kayınvalidem buradayken açtı altını dedi bu ne. Koptum anasını satayım. Bebeğin altına pişik kremi sürüyorum ya kukusuna bulaşmış bana soruyor kukusundaki beyazlık ne. Dedim kremBen de diyorum neler yazıyorum diye valla ama ,ilk gördüm, yarabbim dedim bu nasil temizlenecek minyatür olunca bir de
Senin doulada iş yokmuş yazık giden parana yahuDoulaya bosuna para bayıldım 1.5 saat durdu.Cocugum zaten memeyi aliyor tutuyor ,sadece benim tutuşumu birazcık duzeltti.Emzir biberon verme dedi ,dakika basi uyanması meme istemesi falan normalmiş ne bileyim ,sütün de var dedi.Bos yere çağırdım gibi hissediyorum ama giden gitti artık, ben emzirme sondasi siparis etmiştim.Oda ondan getirmiş onu nasıl kullanacağım zorda kalırsam ,onu gösterdi sadece.
Vallahi 2 gundur bizimkide berbat durumda uyumuyor gazı arttı surekli meme istiyor vallahi pertingenim bide oglum huy degistirdi inanilmaz zorlaniyorum surekli konusuyor kendini onla kiyasliyor yapmadigi haaraketleri yapip beni korkutuyor calisan bulasik makinasini acmis sulariyla oynuyodu ben emzirirken oyle yakaladim yetmedi balkona bi kova su devirmis hic yapmadigi seyler bugun babasi isyerine goturecek birazdanKızlar dün harika haftalar diye bir kitap var onu okudum laçini emzirirken 4-6. Haftalar arası atak dönemiymiş sanırım bizimki atak döneminde. İlk atağımız hayırlı olsun.
Sabah beşten akşam on bire on ikiye kadar uyumuyor kesinlikle yarım saat uyuyor oh uyudu diyorum feryat figan yarım saat sonra üç saat uyutmaya uğraş alt değiştirme emzirme gaz çıkarma uyutma döngüsüne giriyorum gece on bir on iki gibi uyuyor bir beş saat filan o arada da emzirmek istesem mümkün değil uyandıramıyorum o beş saatte uyudum uyudum o da iki saatte bir kalk emzirmeye çalış filan derken geçip gidiyor zatenIki saatte bir zorla kaldiriyorsan oda başarı vallahi ,benimki 2 saat uyumuyor ya bu kiz
Ben ilk gordugumde dogdugu gun akintisi falan vardi cocugu alip o sezeryanli halde oyle bir kostum sormayin bisey akiyo bu nasi sey diye bana hemsireler bir guldu normal dediler kanamasi bile olabilir ilk gunler sendeki hormonlar geciyor o yuzden dediler bide bi cikindi tovbe yarabbim sekilsiz semalsiz simdi sukurler olsun pambık gbi oldu pıtışıBen de diyorum neler yazıyorum diye valla ama ,ilk gördüm, yarabbim dedim bu nasil temizlenecek minyatür olunca bir de
Elleme valla uyusun ,ben olsam ellememSabah beşten akşam on bire on ikiye kadar uyumuyor kesinlikle yarım saat uyuyor oh uyudu diyorum feryat figan yarım saat sonra üç saat uyutmaya uğraş alt değiştirme emzirme gaz çıkarma uyutma döngüsüne giriyorum gece on bir on iki gibi uyuyor bir beş saat filan o arada da emzirmek istesem mümkün değil uyandıramıyorum o beş saatte uyudum uyudum o da iki saatte bir kalk emzirmeye çalış filan derken geçip gidiyor zaten
İşte bu yüzden 2. Çocuk yapmayacağım. Kendimden biliyorum ben kardeşime neler ettim. Çocuk emeklemeye başladı koltuğun altına sokuyordum. Bi de aramızda 8 yaş var çocuk ilk kez kek yaptı aldım attım yere falan aşırı sorun yaşadık. Ailemin de hatası var tabi dengeyi tutturamadılar ama yani o riske girmek istemiyorum.Vallahi 2 gundur bizimkide berbat durumda uyumuyor gazı arttı surekli meme istiyor vallahi pertingenim bide oglum huy degistirdi inanilmaz zorlaniyorum surekli konusuyor kendini onla kiyasliyor yapmadigi haaraketleri yapip beni korkutuyor calisan bulasik makinasini acmis sulariyla oynuyodu ben emzirirken oyle yakaladim yetmedi balkona bi kova su devirmis hic yapmadigi seyler bugun babasi isyerine goturecek birazdan
Doktor dedi ya iki saatte bir emzir bebeğin şekeri düşer ilk ay dedi ben de gündüz yatıramıyorum gece kaldıramıyorum bu ne yaman çelişki ilk çocuk bir de tecrübesizlik uyuyup kalınca bazen panik yapıyorum eyvah iki saati geçtim çocuğa bir şey olacak diye bitik haldeyimElleme valla uyusun ,ben olsam ellemem
Cok gecmis olsun canim insallah onemli bi sey yoktur. Rabbim sifa versin bi an onceOf kızlar ya benim stresim benim yukselmelerim, gerginliğim.Annem namaz kılarken fenalasmis, Allahtan eşim görmüş, bir de benden saklamaya çalışıyor. Tansiyonu 17 ye çıktı, simdi onu acile getirdim.Ela yi esime biraktim ,onunla rahat edemez diye.Dunya bir yana annem bir yana icim yandi her şeyi unuttum ,basliycam süte de doulaya da bilmem neye de.Hicbir sey annemden onemli degil,cok gerildim