- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Gaz ya çocuk kıvranıyor gazdan kıvrandıkça uyumuyor uyumadıkça uyutmuyor uyku atın üstümeDün herkesin bebesi çıldırdı heralde. Sıcaktan mı bunaldılar noldu bunlara ya
Labirent aşmak gibi bacağını kaldırıyorum hafif bir çığlık bezi çekiyorum feryat figan şurayı da alayım diyorum bir tekme en sonunda bezi kapatana kadar beze veya üzerime tekrar yapıyor sürprizAltı açılınca hepsi ağlıyor. Dipnot ,kiz pipisi temizlemek cok zormus,oğlan cok kolaydi
Erkek cok kolay vallahi ay kızın temizliği cok zormusGaz ya çocuk kıvranıyor gazdan kıvrandıkça uyumuyor uyumadıkça uyutmuyor uyku atın üstüme
Labirent aşmak gibi bacağını kaldırıyorum hafif bir çığlık bezi çekiyorum feryat figan şurayı da alayım diyorum bir tekme en sonunda bezi kapatana kadar beze veya üzerime tekrar yapıyor sürprizher şey sil baştan daha zoru nasıldır bilmiyorum
Oooo en sevdiğim döngü alırım bi dalGaz ya çocuk kıvranıyor gazdan kıvrandıkça uyumuyor uyumadıkça uyutmuyor uyku atın üstüme
Labirent aşmak gibi bacağını kaldırıyorum hafif bir çığlık bezi çekiyorum feryat figan şurayı da alayım diyorum bir tekme en sonunda bezi kapatana kadar beze veya üzerime tekrar yapıyor sürprizher şey sil baştan daha zoru nasıldır bilmiyorum
Canım yok ben 3 yaşıma kadar emzik emmişim o kötülüğü çocuğuma yapmam asla. Yapana karışmam ama ben asla emzik vermem. Allah şaşırtmasın.Sütün de var,doymuyor desem,emzik alistirmaya çalış bence
Aaaa neden oyle düşünüyorsun, merak ettim.Oglum iki yaşına kadar emdi ,hic zararı olmadıCanım yok ben 3 yaşıma kadar emzik emmişim o kötülüğü çocuğuma yapmam asla. Yapana karışmam ama ben asla emzik vermem. Allah şaşırtmasın.
Anaa banada kız daha kolay geldi takım taklavat sil kremle derdi yok diyeAltı açılınca hepsi ağlıyor. Dipnot ,kiz pipisi temizlemek cok zormus,oğlan cok kolaydi
Benimki kiz ama aynı sıkıntı bizde de var. Çığlık kıyamet bez değiştiriyorum hele banyo, masaj falan hiç anlatmayayimHepimiz aynıyızben normalde sütyen giymesem rahatsız olurum öyle geziyorum şimdi ortada çünkü önemli olan çocuk ağlamaya başladığında onu memeye ulaştırmam ben önemli değilim bu noktada hiç bu kadar salmamıştım kendimi kırkı çıksa da ben de bir toplasam bir de altının açılmasını hiç sevmiyor ya ne zaman altını açsam kıyamet kopuyor annem de pipisi mi kapalı acaba çocuğun diyor sizlerde de var mı ya böyle bir durum gerçi sizinki kız bebek de bunu erkek analarına sormuş olayım
Emzik ver emzikKızlar 16.00dan beri emiyor memede uyuyor yatırıyorum ağlıyor altını alıyorum sil baştan artık yangın var diye çığlık atıcam ben de ağlıcam. Karşılıklı ağlayalım ya. Emzirmekten bir insan bıkar mı ya bir anne. Vallahi emzirmek istemedim en son pışpışladım ama yok yani ağzıyla aranıyor. Çocuğun cidden atak dönemi midir nedir?
Kiz girinti çıkıntı cok ayolAnaa banada kız daha kolay geldi takım taklavat sil kremle derdi yok diye
Benimkinin her zamanki hali olduğu icin bilemiyorum arkadaşım, umarım geçicidirKizlar benim bebis de sabahtan beri anami aglatiyor mama veriyorum hemen arkasindan meme istiyor memede uyuyor sonra yatagina koyunca basiyor aglamayi memede susuyor cildircam gercekten yenidoganlarin atak donemleri falan var mi ya? Bi de dun doktora gittik 3 4 yere gonderdi her yerde ustunu basini soydular klima falan calisiyordu hep usuttu mu diye dusunuyorum insallah bi de o sorunla ugrasmayiz
Umarim geçicidir hepimizin bebişleri bi sakinlessin yaBenimkinin her zamanki hali olduğu icin bilemiyorum arkadaşım, umarım geçicidir
Canım benim diş yapım bu sebeple berbat pelteğim aynı zamanda. Pek anlaşılmıyor ama dikkatli bakarsan ben konuşurken s ve r leri söyleyiş biçimim aşırı garip.Aaaa neden oyle düşünüyorsun, merak ettim.Oglum iki yaşına kadar emdi ,hic zararı olmadı
Yok anacım vermem gerekirse memelerimi kesip bebenin ağzına yapıştırırım yine de o lastiği bebemin ağzına vermem. Gerekirse bana yapışık gezsin yok yani.Emzik ver emzik
Canım ben doktordan süper bir yöntem öğrendim boş bir kova ve bir maşrapaya ılık su al. Bebeğin poposunu her çişte kakada yıka müslinle kurula pişik kremi sür kapat. Hem pişik olmuyor hem de kaka kaldı mı silebildim mi derdi yok. En temizinden mis gibi.Kiz girinti çıkıntı cok ayolayri ayri silmen lazim ,korkuyorsunda bir sey yaparim diye.Erkegin ki rahattı, hepsi meydanda korkmuyorsun da
Böyle çok kriz anlarında beni özlediğini düşünüyorum bir memeyi emdikten sonra uyuyakalmışsa diğer meme için uyandırmıyorum uyanıp emene kadar göğsümde uyutuyorumKizlar benim bebis de sabahtan beri anami aglatiyor mama veriyorum hemen arkasindan meme istiyor memede uyuyor sonra yatagina koyunca basiyor aglamayi memede susuyor cildircam gercekten yenidoganlarin atak donemleri falan var mi ya? Bi de dun doktora gittik 3 4 yere gonderdi her yerde ustunu basini soydular klima falan calisiyordu hep usuttu mu diye dusunuyorum insallah bi de o sorunla ugrasmayiz
Canim o uyurken benim gozler de gidiyor korkuyorum uyuyup kalicam diye yatagina yatiriyorum artik ama hemen cin gibi oluyorBöyle çok kriz anlarında beni özlediğini düşünüyorum bir memeyi emdikten sonra uyuyakalmışsa diğer meme için uyandırmıyorum uyanıp emene kadar göğsümde uyutuyorumsonra diğer memeye geçiyoruz sakinliyor. Bazen de hiçbiri çözüm olmuyor Allah hepimize kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?