• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Dün herkesin bebesi çıldırdı heralde. Sıcaktan mı bunaldılar noldu bunlara ya
Gaz ya çocuk kıvranıyor gazdan kıvrandıkça uyumuyor uyumadıkça uyutmuyor uyku atın üstüme 😂
Altı açılınca hepsi ağlıyor. Dipnot ,kiz pipisi temizlemek cok zormus,oğlan cok kolaydi😁😁😁🤣
Labirent aşmak gibi bacağını kaldırıyorum hafif bir çığlık bezi çekiyorum feryat figan şurayı da alayım diyorum bir tekme en sonunda bezi kapatana kadar beze veya üzerime tekrar yapıyor sürpriz 🤦🏻‍♀️😂😂her şey sil baştan daha zoru nasıldır bilmiyorum 😳

Gaz ya çocuk kıvranıyor gazdan kıvrandıkça uyumuyor uyumadıkça uyutmuyor uyku atın üstüme 😂

Labirent aşmak gibi bacağını kaldırıyorum hafif bir çığlık bezi çekiyorum feryat figan şurayı da alayım diyorum bir tekme en sonunda bezi kapatana kadar beze veya üzerime tekrar yapıyor sürpriz 🤦🏻‍♀️😂😂her şey sil baştan daha zoru nasıldır bilmiyorum 😳
Erkek cok kolay vallahi ay kızın temizliği cok zormus

Oooo en sevdiğim döngü alırım bi dal 😂😂
Bu bizde de böyleydi şimdi buna o kriz anlarında sinirden emmeme de eklendi. Şöyle oluyor gazdan uyuyamıyor acıkıyor ememiyor mama da versen sadece bir basamağı tamamlamış oluyosun gaz ve uyuyamama kısmı stabil kalıyor 😅 hunim nerde diye geziyorum evde.

Sütün de var,doymuyor desem,emzik alistirmaya çalış bence
Canım yok ben 3 yaşıma kadar emzik emmişim o kötülüğü çocuğuma yapmam asla. Yapana karışmam ama ben asla emzik vermem. Allah şaşırtmasın.

Canım yok ben 3 yaşıma kadar emzik emmişim o kötülüğü çocuğuma yapmam asla. Yapana karışmam ama ben asla emzik vermem. Allah şaşırtmasın.
Aaaa neden oyle düşünüyorsun, merak ettim.Oglum iki yaşına kadar emdi ,hic zararı olmadı

Hepimiz aynıyız 😄ben normalde sütyen giymesem rahatsız olurum öyle geziyorum şimdi ortada çünkü önemli olan çocuk ağlamaya başladığında onu memeye ulaştırmam 😂ben önemli değilim bu noktada hiç bu kadar salmamıştım kendimi kırkı çıksa da ben de bir toplasam bir de altının açılmasını hiç sevmiyor ya ne zaman altını açsam kıyamet kopuyor annem de pipisi mi kapalı acaba çocuğun diyor sizlerde de var mı ya böyle bir durum gerçi sizinki kız bebek de bunu erkek analarına sormuş olayım ☺️
Benimki kiz ama aynı sıkıntı bizde de var. Çığlık kıyamet bez değiştiriyorum hele banyo, masaj falan hiç anlatmayayim😐

Kızlar 16.00dan beri emiyor memede uyuyor yatırıyorum ağlıyor altını alıyorum sil baştan artık yangın var diye çığlık atıcam ben de ağlıcam. Karşılıklı ağlayalım ya. Emzirmekten bir insan bıkar mı ya bir anne. Vallahi emzirmek istemedim en son pışpışladım ama yok yani ağzıyla aranıyor. Çocuğun cidden atak dönemi midir nedir?
Emzik ver emzik 😂

Anaa banada kız daha kolay geldi takım taklavat sil kremle derdi yok diye 😂😂😂
Kiz girinti çıkıntı cok ayol😀 ayri ayri silmen lazim ,korkuyorsunda bir sey yaparim diye.Erkegin ki rahattı, hepsi meydanda😃 korkmuyorsun da

Kizlar benim bebis de sabahtan beri anami aglatiyor mama veriyorum hemen arkasindan meme istiyor memede uyuyor sonra yatagina koyunca basiyor aglamayi memede susuyor cildircam gercekten yenidoganlarin atak donemleri falan var mi ya? Bi de dun doktora gittik 3 4 yere gonderdi her yerde ustunu basini soydular klima falan calisiyordu hep usuttu mu diye dusunuyorum insallah bi de o sorunla ugrasmayiz

Kizlar benim bebis de sabahtan beri anami aglatiyor mama veriyorum hemen arkasindan meme istiyor memede uyuyor sonra yatagina koyunca basiyor aglamayi memede susuyor cildircam gercekten yenidoganlarin atak donemleri falan var mi ya? Bi de dun doktora gittik 3 4 yere gonderdi her yerde ustunu basini soydular klima falan calisiyordu hep usuttu mu diye dusunuyorum insallah bi de o sorunla ugrasmayiz
Benimkinin her zamanki hali olduğu icin bilemiyorum arkadaşım, umarım geçicidir

Aaaa neden oyle düşünüyorsun, merak ettim.Oglum iki yaşına kadar emdi ,hic zararı olmadı
Canım benim diş yapım bu sebeple berbat pelteğim aynı zamanda. Pek anlaşılmıyor ama dikkatli bakarsan ben konuşurken s ve r leri söyleyiş biçimim aşırı garip.

Kiz girinti çıkıntı cok ayol😀 ayri ayri silmen lazim ,korkuyorsunda bir sey yaparim diye.Erkegin ki rahattı, hepsi meydanda😃 korkmuyorsun da
Canım ben doktordan süper bir yöntem öğrendim boş bir kova ve bir maşrapaya ılık su al. Bebeğin poposunu her çişte kakada yıka müslinle kurula pişik kremi sür kapat. Hem pişik olmuyor hem de kaka kaldı mı silebildim mi derdi yok. En temizinden mis gibi.

Böyle çok kriz anlarında beni özlediğini düşünüyorum bir memeyi emdikten sonra uyuyakalmışsa diğer meme için uyandırmıyorum uyanıp emene kadar göğsümde uyutuyorum 👩🏻‍🍼sonra diğer memeye geçiyoruz sakinliyor. Bazen de hiçbiri çözüm olmuyor 😅 Allah hepimize kolaylık versin 🧟‍♀️

Böyle çok kriz anlarında beni özlediğini düşünüyorum bir memeyi emdikten sonra uyuyakalmışsa diğer meme için uyandırmıyorum uyanıp emene kadar göğsümde uyutuyorum 👩🏻‍🍼sonra diğer memeye geçiyoruz sakinliyor. Bazen de hiçbiri çözüm olmuyor 😅 Allah hepimize kolaylık versin 🧟‍♀️
Canim o uyurken benim gozler de gidiyor korkuyorum uyuyup kalicam diye yatagina yatiriyorum artik ama hemen cin gibi oluyor🤦‍♀️ aminn Allah kolaylik versin hepimize cok zormus gercekten🤐

Kızlar dün harika haftalar diye bir kitap var onu okudum laçini emzirirken 4-6. Haftalar arası atak dönemiymiş sanırım bizimki atak döneminde. İlk atağımız hayırlı olsun. 😬

Back