- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Ayyyy çok heyecannn çokkkkkkŞafak doğan güneş arkadaşlarrr
bende bir heyecan var aman allahım yerimde duramıyorum
Yoknaz az az geliyor koku yokBenimde devam ediyor az az geliyor ama devam ediyor doktor 4-6 hafta devam edebilir demisti. Ilkinde bende 1 haftada kesildi diye hatirliyorum cunku hemen bir sonraki ay regli olmustum. Sizinde cok koku oluyormu?
Oyle yap canim emmeden olduk ama ne zaman duzenli biberon verdim o zaman kurtulduk bu zıkkımdan.Insallah diger testlerde temiz çıkar.Bizde bugün kontrole gittik sariligimiz 14ten 15.3e yukselmis. Kan tahlilleri yapildi anne sutu sariligi gibi gozukuyor dediler. Bazi cikmamis sonuclarimiz kalmis eger onlarda temiz cikarsa anne sutu sariligi zamanla gececek dediler. Artik bebek buyudugu icin beyin bariyeri olusmaya başlıyormus ve sarilik bebege zarar vermezmis.
Cuma ya da p.tsi bi daha bakalim dediler. O zamana kadarda bolca beslicez kakayla atacakmis mamada verecegim artik valla madem anne sutu sariligiymis anne sutu+mama bol bol beslensinde atsin su sariligi artik cocuuum
Benimki de uyumuyor uyuduğunda da arkamı dönebilecek gibi uyumuyor.Devamlı bir kıpraşma, kızma, debelenme hali.Resmen yüzüm gözüm çöktü. Ben de kilo da gitmediBenim bebek uyumuyor ya yenidoğan bu kadar uyanık kalır mı her yerde günde birkaç saat uyanık kalır yazıyor benimki bazı günler tüm gün uyanık gece uyuyor bu sefer gece uyuyor sabah beşte kalkıp bir daha yatmıyor sizin bebişlerin uykusu nasıl bittim resmen yorgunluktan uykusuzluktan olsun bugünüme şükür diyorumHamilelikte toplamda 13 kilo almıştım bu tempoya 9’u gitti 4’ü kaldı biriniz hep böyle gitmeyecek düzelecek desin böyle giderse işe başlayınca yanarım
Zaten diyolar ya bebekler gibi uyumak istemiyorum, kocam gibi uyusam yeterBenimki de uyumuyor uyuduğunda da arkamı dönebilecek gibi uyumuyor.Devamlı bir kıpraşma, kızma, debelenme hali.Resmen yüzüm gözüm çöktü. Ben de kilo da gitmedibir de tam doymuyor olabilir .Uyumayan bebek yenidoğankende uyumuyor valla ,mizaç meselesi, kimi bebekler uykucu kimileri hacıyatmaz, benim ilk çocukta uyumaz hiç ,ikiside bana çekmiş. Babalarına çekselerdi mis gibi uyurlardı
Ay benim kocanın yarisi kadar uyusam bana bir ay yeter vallaZaten diyolar ya bebekler gibi uyumak istemiyorum, kocam gibi uyusam yeter
Yaa uyusun biraz bende uyuyayımBenimki de uyumuyor uyuduğunda da arkamı dönebilecek gibi uyumuyor.Devamlı bir kıpraşma, kızma, debelenme hali.Resmen yüzüm gözüm çöktü. Ben de kilo da gitmedibir de tam doymuyor olabilir .Uyumayan bebek yenidoğankende uyumuyor valla ,mizaç meselesi, kimi bebekler uykucu kimileri hacıyatmaz, benim ilk çocukta uyumaz hiç ,ikiside bana çekmiş. Babalarına çekselerdi mis gibi uyurlardı
O zamana alışırsın, ben gecede 10 kere kalkardım o halde okula giderdim, sorun olmadı, yani derste uyumadım en azindanYaa uyusun biraz bende uyuyayımAcaba doymuyor mu ya of onu da hiç anlamıyorum zaten 3 kilo doğdu 2860’a düştü sonra biraz böyle ele avuca gelsin istiyorum bakalım bir ay dolunca doktora gideceğiz ne diyecek of tüm bebekliği böyle mi gidecek ya yandım ben okullar açılınca artık derste uyurum çocuklar da beni topa koyarlar heralde
Mastit için almıştım ben yıllık aldım işe başladığımda da ek gıdaya geçtiğim süreçte de yardımcı olsun diye bu süt işi çok hassas bana göre aylık alırsan 350 yıllık alırsan 1100tlÜcreti ne canım?ve neden almıştın? Sorun neydi?
Hepimiz aynıyızO zamana alışırsın, ben gecede 10 kere kalkardım o halde okula giderdim, sorun olmadı, yani derste uyumadım en azindanama uyusalar tabiki daha iyi. Hem artik yaşlandım o zaman 27 yaşındaydım Artık yapamıyorum, elimde pompa ,göğüsler ortada ,gözümden uyku akıyor. Hakkımızda hayırlısı, hem belki bebişin zamanla vazgeçer, uykucu olur
Canım benim 40ıma yakın bir güne kadar devam etti ama arada hiç gelmediği zamanlar da oldu mesela bir de dün de adet oldum hemen hamileliğin adet olmama kısmını çok özleyeceğimKızlar kanamanız devam ediyormu ilk oglumda 1 hafta falan surup kesilmisti 27 gun oldu hala geliyor
Gelecekten güzel bilgilerle gel bizeGünaydınlaaaarrr neler oluyor böyle hastalıklar uçuklar sarılıklarr Allahım gruba nazar değdikızlar dobarlanın bırakmayın kendinizi biz de düzlüğe çıkıcaz elbet
Burası çok karanlık gelme gelmeGelecekten güzel bilgilerle gel bize
Altı açılınca hepsi ağlıyor. Dipnot ,kiz pipisi temizlemek cok zormus,oğlan cok kolaydiHepimiz aynıyızben normalde sütyen giymesem rahatsız olurum öyle geziyorum şimdi ortada çünkü önemli olan çocuk ağlamaya başladığında onu memeye ulaştırmam ben önemli değilim bu noktada hiç bu kadar salmamıştım kendimi kırkı çıksa da ben de bir toplasam bir de altının açılmasını hiç sevmiyor ya ne zaman altını açsam kıyamet kopuyor annem de pipisi mi kapalı acaba çocuğun diyor sizlerde de var mı ya böyle bir durum gerçi sizinki kız bebek de bunu erkek analarına sormuş olayım
Sütün de var,doymuyor desem,emzik alistirmaya çalış benceKızlar 16.00dan beri emiyor memede uyuyor yatırıyorum ağlıyor altını alıyorum sil baştan artık yangın var diye çığlık atıcam ben de ağlıcam. Karşılıklı ağlayalım ya. Emzirmekten bir insan bıkar mı ya bir anne. Vallahi emzirmek istemedim en son pışpışladım ama yok yani ağzıyla aranıyor. Çocuğun cidden atak dönemi midir nedir?
Çok normal canım doymak için değil snn yanında olmak için emiyordur.Kızlar 16.00dan beri emiyor memede uyuyor yatırıyorum ağlıyor altını alıyorum sil baştan artık yangın var diye çığlık atıcam ben de ağlıcam. Karşılıklı ağlayalım ya. Emzirmekten bir insan bıkar mı ya bir anne. Vallahi emzirmek istemedim en son pışpışladım ama yok yani ağzıyla aranıyor. Çocuğun cidden atak dönemi midir nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?