• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar dün nörolojiye gittik beyin mr’ı eeg ve uyku testi istedi doktor. Ama eşimin işinden bahsettik böyle bir işte çalışmaması gerektiğini çok tehlikeli olduğunu söyledi doktor. Eşimin işi nöbet sistemi ile. Yani ayda 1 hafta 7/24 çalışıyor. Sabah işe gidiyor akşam evde telefon çaldıkça çalışmak zorunda sabaha kadar ertesi gün yine aynı sabah hiç uyumadan işe gidiyor. Bu sistemle çalışamazsın çok tehlikeli dedi. Eşimle konuştuk çık işten dedim napıyım adamın sağlığı elden gidiyor. Bugün istifasını vermeye gitti.
O nasi bisey yahu 7 gun 24 saat hic uyumucakmi adam benin esimde 3 vardiya cLisiyo ona bile zararli diyolar bu heptdn betermis ciksin tabi durulmaz oyle iste

Evin heryerinde bir bebek eşyası var ,bizim oda salon mu ,bebek odası mı belli değil,berjeri taşıdık, su şişesi, bezdir ,diger malzemelerdir. Mutafak tezgahında hoşaflar,çaylar, pompa,biberonlar, mama .Benim düzen takıntım var her sey gozume cok batıyor. Sizin evler de böyle mi acaba

Evin heryerinde bir bebek eşyası var ,bizim oda salon mu ,bebek odası mı belli değil,berjeri taşıdık, su şişesi, bezdir ,diger malzemelerdir. Mutafak tezgahında hoşaflar,çaylar, pompa,biberonlar, mama .Benim düzen takıntım var her sey gozume cok batıyor. Sizin evler de böyle mi acaba
Ben dün attığın fotoda her yer ne kadar düzenli duruyo bizim ev pert dicektim üstüne bunu yazdın 😂 her yerde milyon tane eşya var her yerde

Ben dün attığın fotoda her yer ne kadar düzenli duruyo bizim ev pert dicektim üstüne bunu yazdın 😂 her yerde milyon tane eşya var her yerde
O açı öyle çıkmış canım 😅 benim bir de oğlan ve bitmek tükenmek bilmeyen arabaları, projeleri,legoları var.Sağolsun annem gün boyu dolaşıyor evi ama gene de her sey inanılmaz gözüme batıyor. Aşırı temiz biri değilim ama evde hersey yerinde dursun isterim ,ortalıklarda tezgahta kalabalık sevmem

Emzirme savaşları başlasın😬😬😬
Biberona alışmasın canım. Meme deneye deneye vereceğiz sabır🙏🏻 Uykusuzluk😬😬
Kuzum midesinde gaz varsa , yada altında en ufak bi çiş olsun asla memeyle savasıyo bnm yavrum bu sbh ne ugrastık 2 saat surdu ıkı memeyı emzırmem sonunda yıldım bı kısımda avent bıberojnla ç verdim gozlerınden uykı akıyo yavrumun altı ystu sag 15-20 dk sol 15-20 dk emecek yok ama alıyo memeyı brz emer gbı yapıo atıyo diliyle aglamaya baslıyo tutamıyor.. ne yapsam bılemıyom yandan sırıngayla o emrrkrn bırlac damla verıyorumnkı kapsın vs ne sekıllere gırdık bende şaştım! Sanırım eve hemsıre cagırcam kolay almıyo memeyı kavrayamıuo kesınlıkle sınırlenıyo bunsefer

Kuzum midesinde gaz varsa , yada altında en ufak bi çiş olsun asla memeyle savasıyo bnm yavrum bu sbh ne ugrastık 2 saat surdu ıkı memeyı emzırmem sonunda yıldım bı kısımda avent bıberojnla ç verdim gozlerınden uykı akıyo yavrumun altı ystu sag 15-20 dk sol 15-20 dk emecek yok ama alıyo memeyı brz emer gbı yapıo atıyo diliyle aglamaya baslıyo tutamıyor.. ne yapsam bılemıyom yandan sırıngayla o emrrkrn bırlac damla verıyorumnkı kapsın vs ne sekıllere gırdık bende şaştım! Sanırım eve hemsıre cagırcam kolay almıyo memeyı kavrayamıuo kesınlıkle sınırlenıyo bunsefer
Ela da öyle, üzüldüğüm şu ki sarıliktan önce vantuz gibi yapisiyordu.Annem diyor ki yüzün gözün soldu.Ben uykusuz ,Ela uykusuz.Bu sabah 70 cc çıkardım çeke çeke, onu biberon ile verdim.Simdi uyuyor ,cok derin olmasada.

Kızlar kanamanız devam ediyormu ilk oglumda 1 hafta falan surup kesilmisti 27 gun oldu hala geliyor
Benimde devam ediyor az az geliyor ama devam ediyor doktor 4-6 hafta devam edebilir demisti. Ilkinde bende 1 haftada kesildi diye hatirliyorum cunku hemen bir sonraki ay regli olmustum. Sizinde cok koku oluyormu?

Doula ile görüştüm, yarin gelecek insallah.Sabahtan beri sütü sağıp biberon ile veriyorum Ela ya ,yeminle kizim huzurlu ben huzurlu.Bugun hava bile daha güzel geliyor bana ,balkona çıktım, oh güzel bir hava aldım. Emzirme sondasını da siparis verdim.Allahim yardim et yarabbim ya ,çözeyim şu sorunu.Dün boşuna kuzumu da kendimi de paraladım, bugun sütüm de daha çok ,gene anne sütü veriyorum ne yapayim yani ,varsin biberon ile alsın

Bir çılgınlık yaptım ama bilmem.Süt icin herkes bulgur da bulgur ,soğan da soğan diyor.Birden aklıma geldi canım acayip çekti, bol yeşillikle bir kısır yaptım, icine kimyonu da boca ettim.Bulgursa bulgur ,soğansa soğan ,göreceğiz bakalım.

Bir çılgınlık yaptım ama bilmem.Süt icin herkes bulgur da bulgur ,soğan da soğan diyor.Birden aklıma geldi canım acayip çekti, bol yeşillikle bir kısır yaptım, icine kimyonu da boca ettim.Bulgursa bulgur ,soğansa soğan ,göreceğiz bakalım.
Kısır kesinlikle en çok süt yapan olarak tavsiye ediliyor canım. Ama ben gaz korkusuna cesaret edip deneyemedim😅 inşallah sıfır gaz bol bol süt yapsın elakuşa😍

Canim mecbur kalmislardir hastanede. Simdi sen evde bebek her istediginde emzirebilirsin. Ama hastanede bebegin isigin altinda kalmasi gerekiyo mecburen ve surekli emzirme durumuda olamayacagi icin bebegin isikta durmasi icin mama veriliyor. Ben bebegimin yaninda kaldigim halde bizde mama verdik hastanedeyken cunku isikta ne kadar cok kalirsa o kadar iyi. Oyle saatlerce bebek emsinde doysun diye beklenilmiyor isik tedavisi alirken.

Yanisi biz eve gecince mamayi biraktik. Evde sut yeterliyse mamaya gerek kalmiyor
Kuzum sütüm gayet yeterli ama bebek memeyi almakta cok güçlük cekıyor malesf yarım saat sol memeyı emdı zor tutturdum sag kaldı mesela uyuyakaldı onca aglamadan sonra kıyamıyorumda , emzirme danısmanından yardım alıcam bebek memeyi almakta tutmakta güçlük çekiıyo

Back