Ben önce sağıyorum canım çıkan süte göre takviye mama yapıyorum. Ya da emerse ve doymazsa yine mama yapıyorum sonra sağıyorum. Emmediğinde sağdığım sütü veriyorum ilk. Önceliğim hep anne sütü yani. Biberonla veriyorum ama bi meme bi biberon ne kadar başarılı olunur bilemiyorumCanim bugun hic mama vermemeyi planlıyorum.Sen mamayi nasil veriyorsun bu arada
Ah kuzum şimdilik iyiyiz çok şükür emzirme savaşlarındayım
Canım birden kesmek olmayacak gibi gözüküyor. Ben de bugün vermemeyi denedim 7 saat sürdü. Sonra mecbur verdim. Her beslenmede mutlaka verirken o kadar saat vermemiş olmak bile çok iyiydi bence. Biraz zamana ihtiyacımız var başaracağız inşallahEsim ve annem 2.5 saat uyuttular beni, gene yok gene yok, bugün süt yok. Ela binayı inletiyor ,gene biberon verdim ,ben uğraştıkça ters tepiyor sanki .Bakıyım inatlasmiycam bu gece ,mama vereceğim,yarin inşallah düzelmiş olur
Ben ediyorum canım gerçekten merak ettiğim soruların cevabı oradaKizlar instagram emzirenanne yi takip etsenize. O bu emzirme olaylarini cok guzel anlatiyor postlariyla vs. Ve emzirme danismanligida veriyor. Genelde burda sorulan seylerin cogunun cevabi var onun sayfasindA
Canım sen mama verdikçe beyin süt üretimini azaltıyor.Bebeğin süte az ihtiyaçı var diye daha az süt üretiyor.Daha çok emzirmeye çalış emdikçe gelecek.Benim de öyle oldu çok uğraştık sonunda olduEsim ve annem 2.5 saat uyuttular beni, gene yok gene yok, bugün süt yok. Ela binayı inletiyor ,gene biberon verdim ,ben uğraştıkça ters tepiyor sanki .Bakıyım inatlasmiycam bu gece ,mama vereceğim,yarin inşallah düzelmiş olur
Ben danışmanlık aldım ondan canım çok memnunumKizlar instagram emzirenanne yi takip etsenize. O bu emzirme olaylarini cok guzel anlatiyor postlariyla vs. Ve emzirme danismanligida veriyor. Genelde burda sorulan seylerin cogunun cevabi var onun sayfasindA
Ücreti ne canım?ve neden almıştın? Sorun neydi?Ben danışmanlık aldım ondan canım çok memnunum
Ne yaptınız emzirme sürecinde emen bir bebeğim var ama bazen iki saate bir kendim uyandırıyorm bazende iki saat kendisi emiyor bırakmıyor aç mı tokmu kaygılanıyorum.Canım sen mama verdikçe beyin süt üretimini azaltıyor.Bebeğin süte az ihtiyaçı var diye daha az süt üretiyor.Daha çok emzirmeye çalış emdikçe gelecek.Benim de öyle oldu çok uğraştık sonunda oldu
Canım benim bebeğim de hiç emmiyordu erken doğdu ondan sanırım.uğraşa uğraşa tuttu.İlk zamanlar sütüm yok denecek kadar azdı.Sarılık oldu mama veriyordum. Ama sütüm o kadar her şeyi yememe içmeme rağmen artmıyordu.Biz mama verdikçe, beyin süt bebeğe bu kadar yetiyormuş diye az üretiyormuş.Makineyle sağım yapıyordum orda da az çıkıyordu.Ağrım sızım emzirme derken artık çok yorulmuştum.Hiç mama vermemeye karar verdim.Bebeğim acıkınca mecbur emmeye başladı.O emdikçe sütümde arttı.Ben emdiğini ağzında süt çıkartıyor emerken ordan anlıyorum.Bir de diğer göğsümden süt akıyor o emdikçe .Mochi takıyorum.Oraya sütler toplanıyor.Ne kadar kendisi süt emerse o kadar diğer göğüsten çıkıyor.Bu şekilde anlıyorum .İki haftadır öğrendi bebeğim emmeyi.Gerçekten sütü artıran su içmek ve bebeğin emmesi.Emerken diğer göğsüme mochi takıyorum 50 cc süt toplanıyor.İlk zamanlar yok denecek kadar azdı.Benim sürecim böyle ilerlerdi.Umarım hepimizin bebeği emerNe yaptınız emzirme sürecinde emen bir bebeğim var ama bazen iki saate bir kendim uyandırıyorm bazende iki saat kendisi emiyor bırakmıyor aç mı tokmu kaygılanıyorum.
Kuzum selam size yazcaktım şimdi msjnı gördüm, bebeişim bugün cktı hastaneden cok cok şükürler olsun
Geçmiş olsunnnnn. Sarılık herkesn belası çabucak kurtulmuş miray bebişKuzum selam size yazcaktım şimdi msjnı gördüm, bebeişim bugün cktı hastaneden cok cok şükürler olsunancak yenidogan yogun bakım derki sızın getirdıklerınız dsımda 60 ml mama takvıyesı vermısler ve hep en az 60 cc beslenmiş 8 kere,bnm goturdugum sutler hep genelde 40-50 cc ıdı yanı bnada tavsıye ettılet 3 gunde bı mama takviyesi alınız..
Zaten aniden yükseldi değeri bizde anlamayıverdik, ctesi rutin dogum sonrası kontrole gittik cuma gecesını cok zor gecırdık yanlız gece cok agladı ılk kez bu kdr cok agladı megerse ac kalmıs yavrum yeterli olmamıs, ben ılk gunler sagım yaptıgımda ztn o kdr sütüm yoktu ki kımsede bıze demedı 5. Gunden ıtıbaren 40-60 cc alır rahatlıkla.. sımdı az once emzırmeye calıstım cok zorladımnyok memede kalıyo ıttırıyo mecbur kasık bıberonla sagdıgımı verdım alısaında ıstemıuorm bıberona gunduz ıkı memeyıde emıyo gece asla dıretıyo memeyı almamak ıcın napcam ben yaGeçmiş olsunnnnn. Sarılık herkesn belası çabucak kurtulmuş miray bebiş
Evet sakinleştiGazıda vuruyor olabilirmi ki mama yiyince sakinlesiyormu
Önceki gündüz hic vermemiştim geceden ve dünden koptuk.Bu gece de mama verdim simdi aç,kucağımda uyuyor,memeyi ağzında bekletiyorCanım birden kesmek olmayacak gibi gözüküyor. Ben de bugün vermemeyi denedim 7 saat sürdü. Sonra mecbur verdim. Her beslenmede mutlaka verirken o kadar saat vermemiş olmak bile çok iyiydi bence. Biraz zamana ihtiyacımız var başaracağız inşallah
Emzirme savaşları başlasınZaten aniden yükseldi değeri bizde anlamayıverdik, ctesi rutin dogum sonrası kontrole gittik cuma gecesını cok zor gecırdık yanlız gece cok agladı ılk kez bu kdr cok agladı megerse ac kalmıs yavrum yeterli olmamıs, ben ılk gunler sagım yaptıgımda ztn o kdr sütüm yoktu ki kımsede bıze demedı 5. Gunden ıtıbaren 40-60 cc alır rahatlıkla.. sımdı az once emzırmeye calıstım cok zorladımnyok memede kalıyo ıttırıyo mecbur kasık bıberonla sagdıgımı verdım alısaında ıstemıuorm bıberona gunduz ıkı memeyıde emıyo gece asla dıretıyo memeyı almamak ıcın napcam ben ya
Canim mecbur kalmislardir hastanede. Simdi sen evde bebek her istediginde emzirebilirsin. Ama hastanede bebegin isigin altinda kalmasi gerekiyo mecburen ve surekli emzirme durumuda olamayacagi icin bebegin isikta durmasi icin mama veriliyor. Ben bebegimin yaninda kaldigim halde bizde mama verdik hastanedeyken cunku isikta ne kadar cok kalirsa o kadar iyi. Oyle saatlerce bebek emsinde doysun diye beklenilmiyor isik tedavisi alirken.Kuzum selam size yazcaktım şimdi msjnı gördüm, bebeişim bugün cktı hastaneden cok cok şükürler olsunancak yenidogan yogun bakım derki sızın getirdıklerınız dsımda 60 ml mama takvıyesı vermısler ve hep en az 60 cc beslenmiş 8 kere,bnm goturdugum sutler hep genelde 40-50 cc ıdı yanı bnada tavsıye ettılet 3 gunde bı mama takviyesi alınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?