2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ben toplamda 20 kilo aldım canım. Eve geldiğimde tartıldım 8 kilo gitmiş. Ertesi gün 1 kilosunu geri almışım. Sen çok da kilo almadin ya ondan mi gitmedi acaba.

Benim findik kiziminda burnu boyle.
Baska yerlerinede bakmadim henuz hiphizli giydiriyorum hep usur diye.

Ben gecer diye dusunmustum direk ya sonucta sudan cikiyo bebisler tenleri hemen kendine gelmiyor. Ilk kizimda butun vucudu dokmustu 1 hafta icindeyken dra gitmistik hemen kosa kosa. Doktor bize bebek sudan cikti simdi cildi hassas normal diyip eve yollamisti ki kendi kendine gecmisti.

Canim hic uzulme arkadasikin oglunun orta parmaginda vardi neredeyse komple kizarmisti orta parmagi 2 yasindan snra azalmaya basladi simdi 5 yasinda hic kalmadi geciyor

Yok doktor muayenede söyledi. Çok sinirim bozuldu.

Canim hic uzulme arkadasikin oglunun orta parmaginda vardi neredeyse komple kizarmisti orta parmagi 2 yasindan snra azalmaya basladi simdi 5 yasinda hic kalmadi geciyor
Canım benim üzüldüğüm çocuk kendini bilmeye başladığında böyle bir izinin olacak olması.

Canım 10.7 için ne dedi doktorunuz.benimkinin 5. Gün kontrole gttğimzde tedbiren bakıldı 12.8 çıktı,bidaha baktrmanıza gerek yok skntı yok dedi merak ettim size ne dedi diye

Canım 10.7 için ne dedi doktorunuz.benimkinin 5. Gün kontrole gttğimzde tedbiren bakıldı 12.8 çıktı,bidaha baktrmanıza gerek yok skntı yok dedi merak ettim size ne dedi diye
Bizde dün yoğun bakımdan çıktık çıkmadan yaptıkları testte 13 çıkmış sınırda cuma kontrole getirin dediler bol bol emzirin dediler

Kuzu bizim de 5. Gün 15 di 2 gün sonra bi daha bakalım dedi gittik rengi düzelmeye başlamış bu günden sonra artmaz zaten, boşuna canını yakmayalım dedi ve baktırmadı. Ben de gözlerine bakıyorum baya normal beyazlığına döndü sanki

Kızlar bizim gibi erkenden gaz sorunu yaşayan var mı çok üzülüyorum kızım kıvrım kıvrım kıvranıyo. Kendim rezene çayı içmeye başladım dünden beri gaz yapıcak şeyler tüketmiyorum. Doktor da bio gaiga probiyotik ve sap simplex damla verdi. Probiyotiği her gün düzenli kullanıyoruz diğerini ağrısı oldukça 6 saatte 1. Ama yine de uykusunda bile sancısı oluyo, uyku düzeni bile bozulmaya başladı. var mı önerisi olan

Çok şükür canım,evet 7. Günğ atlattktan sonra risk kalmyo sarlkla ilgili zaten dedi bana da .yüzünde vardı bzmknnde bacaklara falan inmemiş dedi,bu kadar her yeni doğanda olur dedi,ben de yüzünün normale döndüğünü farkettim çok şükür

Ay benim doğumdan bugune iki gğn geçtş yazyo hamlrlik gğnlüğümde onu değiştreblyomuyum canım

Canım bizim doktor ilk ay bebekte gaz olmaz yanlış biliyorsunuz farklı bir derdi vardır dedi. Doğruluğunu bilemem ama haberiniz olsun

Canım bizim doktor ilk ay bebekte gaz olmaz yanlış biliyorsunuz farklı bir derdi vardır dedi. Doğruluğunu bilemem ama haberiniz olsun
Sizinde mi sıkıntınız var canım? Ne bileyim karnını muayene etti şiş dedi. Başka bi doktora mı götürsem acaba

Kızlar günaydın biz geceden beri memedeyiz. Memede uyumak istiyor. Yapışık ikiz gibiyiz. Sling almıştım bir türlü düzgün bağlayamadım

Sizinde mi sıkıntınız var canım? Ne bileyim karnını muayene etti şiş dedi. Başka bi doktora mı götürsem acaba
Benim ilk gün vardı doktor dedi bunu gaz diye düşünme. Ilk 1 ay bebeklerde gaz olmuyor . Her mamadan sonra gazını tabi çıkar ama yediğin içtiğin gaz yapmaz kolik diye bir durum ilk ay olmaz de. 4 5 Ay önce arkadaşımın bebeği oldu ilk hafta sürekli gaz sancısı çekti ağladı yani biz öyle biliyorduk. O da başka bir doktor a götürdü. O doktor da aynısını dedi ilk ay gazdan olmaz diye açlıktan dedi o bebeğe. Sonra mamaya başlamışlardı geçmişti. Ama her doktor farklı görüş sunduğu için net bir şey olmuyor işte

Kızlar günaydın biz geceden beri memedeyiz. Memede uyumak istiyor. Yapışık ikiz gibiyiz. Sling almıştım bir türlü düzgün bağlayamadım
Ela da öyle, aslında hoşuma gidiyor ama cok küçük olduğu için nefesini kapatırsam diye de korkuyorum .Normal bir süreç bize ihtiyaçları var.Bebekler doğduklarında kendilerini kaybolmuş ve düşüyormuş gibi hissederlermiş.Anneden ayrılış bu şekilde tasvir ediliyor.Kıyamam kuzularıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…