Yaaaaaa benim erkek kardeşlerim vardi ,ev kalabalık olunca pek umrunda olmadi.Birisi 2 gun once gitti ama birisi de bugün gitti.Simdi bugünden sonra daha dikkatli olmam lazım.Acikcasi kafamda ilk cocugum cok geri planda kaldi.Normalde evimizde bir düzen ve kural vardi bu süreçte hicbir kural kalmadi.Dun ben de birden yükseldim ve kızdım.Cunku cocuklar ilgi konusunda suistimale hazırlar.Evdeki kaosu hemen tablet vs konusunda suistimale çevirmek istiyor.Ben de basta müsamaha gösterdim benim sancimdan, ağlamamdan etkilenmesindense tablete baksin dedim.Simdi sabah okula başlayacak evde de sadece annem olacak daha duzenli ve daha dikkatli olmam gereken donem başladı. Iyi en azindan esin ilgilenmiş.Biz de esim ancak benimle ve Ela ile ilgilenebiliyor. Ben fazla tripcan ve nazliyim galiba.Yataktan kalkarken falan destek istiyorum ya da Elanin kişisel bakımında falan da aynen.O yuzden esimin de cocukla hic ilgisi olmadi ,simdi yarından sonra insallah her sey daha duzenli olacak.Icimin rahat olmasının tek sebebi ,oğlum dayilarina cok düşkün olduğu icin keyfi yerindeydiBuyuk cocugunuzla isler nasil gidiyor peki? Sizin 8 yasinda cocugunuz vardi yanlis hatirlamiyorsam.
Bende kizima kiziyorum bazen ona cok uzuluyorum. Beni cok zorluyo bazen sabredemiyorum bagiriyorum.
Gorsen hergun bi yerim agriyo diyo bi gun ayagi agriyo bi gun kolu bugun parmağı. Dikkat cekmeye calisiyor. Surekli seviyorum opuyorum onu. Onun yaninda bebegi sevmiyorum hep onu opuyorum.Elimizden geldigince ilgilenmeye calisiyoruz onunla. Temel ihtiyaclarini karsilamaya calisiyorum eskisi gibi. Ama bebegi emzir bez degistir gaz cikar bi uyandi mi yanindan ayrilmam 2 saat suruyor. Agrilarim hala gecmedi.
Evde de cok yalnizim esim genelde kizimla ilgileniyo ben cogu zaman odada yatiyorum bebek bakiyorum iletisimsiz kaldim..
Ama butun bunlarin yaninda tabiki bebegi kucagima alinca hepsi geciyor. Butun bu olanlar o uyurken oluyo zaten
Ben de vermeye çalışıyorum ama keyfi nasil isterse öyle tutuyor.Benim de canim cok yanmaya başladı, genede şükürler olsun emiyor.Kilosu düşük olmasına rağmen doktor mamaya gerek yok dedi.Ilk bebeğim de emzirme şükrünü yaşayamamistim o yuzden acısa da ağrısa da şükürler olsunCanım emzirirken memenin ucunu değil komple kahverengi kısmını vermen gerekiyor.
Yaa oda guzel olmus sizin acinizdan bundan sonrada okula gidince zaten eski duzenine girer buyuk ihtimalle.Yaaaaaa benim erkek kardeşlerim vardi ,ev kalabalık olunca pek umrunda olmadi.Birisi 2 gun once gitti ama birisi de bugün gitti.Simdi bugünden sonra daha dikkatli olmam lazım.Acikcasi kafamda ilk cocugum cok geri planda kaldi.Normalde evimizde bir düzen ve kural vardi bu süreçte hicbir kural kalmadi.Dun ben de birden yükseldim ve kızdım.Cunku cocuklar ilgi konusunda suistimale hazırlar.Evdeki kaosu hemen tablet vs konusunda suistimale çevirmek istiyor.Ben de basta müsamaha gösterdim benim sancimdan, ağlamamdan etkilenmesindense tablete baksin dedim.Simdi sabah okula başlayacak evde de sadece annem olacak daha duzenli ve daha dikkatli olmam gereken donem başladı. Iyi en azindan esin ilgilenmiş.Biz de esim ancak benimle ve Ela ile ilgilenebiliyor. Ben fazla tripcan ve nazliyim galiba.Yataktan kalkarken falan destek istiyorum ya da Elanin kişisel bakımında falan da aynen.O yuzden esimin de cocukla hic ilgisi olmadi ,simdi yarından sonra insallah her sey daha duzenli olacak.Icimin rahat olmasının tek sebebi ,oğlum dayilarina cok düşkün olduğu icin keyfi yerindeydi
Sorma aslinda tablet gene vermeyecektim dayisiyla koşup, bağırmaktan sesi kısılmıştı ,eşim cok yaklastirmayalim dedi.Simdi kardeşine yaklaşma desek olmayacak.Enn iyisi dedik boyle dogal uzak kalsın. Hastaliktan korkuyorum.Ay yok ya ben galiba sadece emziriyorum.Yaa oda guzel olmus sizin acinizdan bundan sonrada okula gidince zaten eski duzenine girer buyuk ihtimalle.
Ya ben naz yapmiyorum galibaher isimi kendim hallediyorum artik bebegede tamamen ben bakiyorum. Bi bugun annemle esim bebegi yikadi. Onun disinda bebegin her seyi bende. Kendimin de bi bakima ihtiyaci kalmadi biri yemek pisirse yeter.
Bizde de ev kalabalik olsa o zaman daha rahat edermistim buyuk ihtimal. Benim sansima ablamgil hasta oldu. Hasta olmasalar buyuk kizimda kuzenleriylr oynardi.. ahh ahh neyse yarin okullar aciliyo sukurkrese gidecek kizim. İnşallah kreste hasta olup gelmez. Yeni fobim..
Doktorunuza yazın bence çünkü nişan dedikleri gelen pembemsi leke olması lazım.talena
[/QUOTE]Cuma kontrolüm vardı zaten ,olmazsa yarın giderim devamı gelecek mi dye merak ettim ..nişan geldikten hemen sonra mı bişy olur ki? Devamı gelmezse?
[/QUOTE]Cuma kontrolüm vardı zaten ,olmazsa yarın giderim devamı gelecek mi dye merak ettim ..nişan geldikten hemen sonra mı bişy olur ki? Devamı gelmezse?
Çok şükür canım ben de sabırsızlıkla emzireceğim günü bekliyorumBen de vermeye çalışıyorum ama keyfi nasil isterse öyle tutuyor.Benim de canim cok yanmaya başladı, genede şükürler olsun emiyor.Kilosu düşük olmasına rağmen doktor mamaya gerek yok dedi.Ilk bebeğim de emzirme şükrünü yaşayamamistim o yuzden acısa da ağrısa da şükürler olsun
Şey nişan dedikleri bayağ yogun bi kanama mı benimli varşa yok arası pembemsi bir leke sadece. Devamı gelse de gelmesede doktora gıtmelı mi yim yoksa cuma yı beklıyım mı suyum gelmedı yanı ..Yok nisandan sonra da bekleniyor zaten ,bence yani gerek yok.
Evet planlı sezeryan 10 mayıs tarihimi beklıyorum acıkcası .. yarın mı gıtsem doktora , cumaydı kontrolum lekenin devamı gelmezsse ne yapsam yarın yazcam doktoruma da böyle durumda ne yapılır onu blmıyorum?Yani ben de tam olarak bilemiyorum ama nişanı başlangıç kabul ediyorlar sanırım. Sonrasında sancı veya suyun gelmesi ile devam edebiliyor diye biliyorum. Biraz takip edin kendinizi isterseniz ona göre hareket edersiniz. Yani benim doktorum leke gelirse, suyun gelirse, dinlenince geçmeyen sancı olursa mutlaka beni haberdar et dedi. Sezaryen mi olacaktı sizin?
Al benden de o kadar 2.çocuk şu an bir hayal dedim eşimeSiz 2 çocuklulara Allah daha çok kolaylık versin ben şuan evde bi tane daha çocuk olduğunu düşünemiyorum
Hep 2 çocuk diye düşünürdüm sanırım tek kalcak benim kız her şey çok zorrrrM Mvikdn A Atalanteda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?