2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Maşallah maşallah benim bebeğim küvözde ben pompa ile sağıyorum dediğin gibi birini sagarken diğerinden damlıyor inşallah benim oğlumda güzel güzel emer geldiğinde hepimizin bol bol sütü olsun inşallah

Kızlar korse kullanacak mısınızz? Ne zaman başlayacaksınız ve öneriniz var mı? Hâlâ hamile gibi bi göbeğim var da
Ben hastaneden çıkar çıkmaz kuşak bağlamaya başladım bir hafta oldu doğum yapalı -8 kg.korse yine göbek bırakıyor gibi geliyor bana doktorum da kuşak önerdi ilk doğumumda da kullanmıştım bunda da kullanıyorum

Amin insallah hepimizinkini cok tesekkur ederim bugun aldirayim kuru dut kuru incir olumlu dusunmeye çalışıyorum ama bi yandan cok moralim bozuluyo insallah dedigin gibi olur 2 gune gelir sutum cok tesekkur ederim

Danismanligi kimden aldiniz acaba online miydi

Amin insallah hepimizinkini cok tesekkur ederim bugun aldirayim kuru dut kuru incir olumlu dusunmeye çalışıyorum ama bi yandan cok moralim bozuluyo insallah dedigin gibi olur 2 gune gelir sutum cok tesekkur ederim
Kesinlikle moral önemli hep olumlu düşün pompan varsa arada sagmaya çalış yada elinle dene stres yapma sakın arada mama takviyesi verirsin doktorunla konuşursun

Canim basta sut hemen gelmeyebilir. Sen emzir sut gelmesede. Emdikce gelecek. Ki basta gelen kolostrum 1 2 damla bile gitse cocuga faydali ve meme uyarildikca sut gelecek. Sadece mama verme. Emzir sonrasinda mama ver. Oyle oyle yavas yavas sutun artacaktir insallah

Masallah ne ebeymiş, senin bize tavsiyen olur mu arkadaşım acaba?

Mochi süt toplama konusunda gerçekten çok başarılı ben de çok memnunum o olmasa ziyan olcaktı sütler

Insallah canim bol bol vermeye calisiyorum memeyi, ben bi seyler gidiyor saniyordum pompa bos olunca moralim bozuldu insallah kolostrumu bari almistir. Umarim gelir yakinda sutum tesekkud ederim

Masallah ne ebeymiş, senin bize tavsiyen olur mu arkadaşım acaba?
Valla ben ebeden öğrendiğim memeye bebek emerken dairesel hareketlerle geriden öne doğru masaj yapmak. Eğer tıkanıklık yoksa sıcak suyla duşta da masaj yapabilirsiniz. Bebeğin ağzına memeyi direkt vermeyin o zaman bir kere emip atabiliyor. Memeyi burnuna yakın üst dudağa doğru tutun o yukarı doğru hamle yaptığında başını memeye itin. Memeyi ağzına itmeyin. Bebek memeye yönelmeli dedi bana ebe. Bebeği memeye iterken memeyi kahverengi kısmında baş ve işaret parmağınızla sıkıştırın. Makas hareketiyle sıkıştırmayın meme ucunu o zaman tutamıyor. Başını memeye iterken kulaklarından baş parmağınız ve işaret parmağınızdan boynunu kavrayıp itin. O şekilde bebeğin başını daha rahat kontrol edebilirsiniz. Çünkü yenidoğanda yer yön duygusu yok. Bebek memeyi aranırken bazen ağzını kocaman açıp ters yöne hamle yapabiliyor. Yatarak emzirmeyi önerebilirim bir de ben pek yapamıyorum ama çok rahat oluyor.

Masallah ne cok sey varmış, teşekkürler canım. Ama bunlar ancak pratikte öğrenilebilir

Masallah ne cok sey varmış, teşekkürler canım. Ama bunlar ancak pratikte öğrenilebilir
Aynen canım bana da böyle birisi yazarak anlatsa anlamazdım. Hatta ebe gittikten sonra 2-3 gün pratik yapa yapa anladım nasıl emzirmem gerektiğini. Bence bütçe el veriyorsa emzirme danışmanlığı süper bişey. Eğer el vermiyorsa online ücretsiz eğitimleri takip etmek gerek.

Ben de düşünüyorum araştıracağım, gerci simdilik emzirme konusunda çok sorunlu değiliz, çok şükür

Şuan fobim patlamaz tabi ama o his çok fena
Yok ya daha yüzüstü olmaz zaten
Bi yan dönülsün de o da bi nimet bence
bi 15 günden sonra falan ceylan gibi sekersin kuzum inş
Kuzum iyiyim şükür ya beni zorlayan bizim kızın gazı var valla uykusuzluk ve onun yorgunluğu var
Hapşırma isteği gelince başka şeyler düşünüyorum ne zaman tam anlamıyla bu korku geçer acaba
Ohh tam benlik ordan bi dal da sigara versinler değmeyin keyfime
Hahahahaha kullanmadığım için canım çekmedi ama kullanan için tam bir keyif anı
Maşallah kuzucum Benim sırt ağrım çok fena ayakta durmakta çok zor, koltukta oturmakta sırt üstü uzanınca rahat ediyorum ancak oda sürekli mümkün olmuyor kalkınca yine aynı
Ay kıyamam neden öyle oldu yağıztoşum mu ağır geliyo yoksa
ben öksürüyorum ve inanılmaz ağrım oluyor. Dikişlerim.ne durumda anlamıyorum da ama korkuyorum patlamıştır belki diye
Doktorum Çooooooook zor bi olay demişti dikiş patlaması için ama korkularrr korkularımız

Biz oglusumuza kavuştuk çok şükür artık evimizdeyiz.ama sarılık sınırdaymış bol emzir dedi doktor cuma kontrol var bakalım ne yapacağız
Çok şükür canım gözünaydın. Sen emzirebiliyorsun ne güzel bol bol emzir evine de geldi ya her şey daha iyi olur artık
Bizim sarılık cuma günü çıkarken 10.3müş bugün kontrol vardı 10.7 çıktı Cuma yeniden gideceğiz inşallah birlikte düşüşe geçeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…