• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Hiç bilmiyorum kuzu ben de öyle biliyorum ama bilgi amaçlı fiyatı kapsayan ve kapsamayanların yazılı olduğu bir kağıt vermişlerdi orda fiyata dahil değil yazıyor. Bugün öğreneceğiz bakalım nasılmış🤷🏻‍♀️

Hımm tamam canım
inşallah oğluşu alıp çıkacaksın🙏 Haber ver bizede 🧿

Aynen ya vallahi beklemekten bıktım artık, geri sayım akmıyor, ama bu 30 nisan tarih olarak baştan beri beni hiç sarmadı nedense ,ayın 30 u doğum günü mü olur yahu:KK54:mayıs daha çekici mesela, ama dediğin gibi bir gün duracak mecalim de kalmadı

Ya şaka gibi 3 günün kaldı🙃🙃

Kızlar selamm vina hanım 24.04.2022 de 37+4 de spinal anesteziyle doğmak istedi 2870 gr 47 cm ☺️ 1 günlük taze anneyim 🥹 dilerim herkes zamanında ve sağlıkla kavuşur bebeğine. Gerçekten de görünce her şey unutuluyormuş, nasıl gelmek isterlerse öyle geliyorlar 😍
Canım tebrik ederim 🥰🥰🥰
Sağlıkla huzurla ömürlü olsun inşallah 🎉

Aynen ya vallahi beklemekten bıktım artık, geri sayım akmıyor, ama bu 30 nisan tarih olarak baştan beri beni hiç sarmadı nedense ,ayın 30 u doğum günü mü olur yahu:KK54:mayıs daha çekici mesela, ama dediğin gibi bir gün duracak mecalim de kalmadı
Mayıs ay olarak güzel gerçekten ama son zamanlar günler asla geçmiyor🥲
Kizlar bugun bizimde duyus gunu var. Keske gorus olsa ama kalbini dinleyip gobek olcumu yapmaktan oteye gitmeyen kontroller ama olsun 1 ay sonra en azindan kalp atisini duymakta hic yoktan iyidir. Ama cidden kac kilo boyu nekadar insan merak etmiyor degil. Bende benimle ayni gunlerde olanlarla ortala alip mutlu oluyorum 😂😂
şu an sizinki 3000 flndır diye düşünüyorm😄😄
Yaa bize zaman nası geçecek herkes dağılıyor :KK51::işsiz::işsiz:
Herkesn sorunu sıkıntısı bitip düzenleri oturunca da biz doğurqcağız gibi duruyor😬😬

Ay bir de ben çok halsizim ,cok yorgunum.Nasıl doğuracam ya diyorum ,esim diyor ki sen yatacaksın onlar alacak senlik bir sey yok.Yahu olsun sonucta ona ve sonrasına da bir hal lazım bir güç lazım ,yok hic mecalim ,bekle bekle iyice gerildim de cok gergin ve sinirliyim ,normal galiba ,hormonlar da coşuyormuş bu dönemde

Ah kıyamam ya vallahi ne zor böyle
İyiki orda değilim 🙈Randevuyu zor bekliyoruz
Neyse az kaldı kucağında göreceksin inşallah🥰
Evet erken gelme gibi bir yola cirmezse 16 mayista bizimle 🥰 ozaman gorucez artik kac kilo boyu ne kadar tipi nasil 😂😂
Mayıs ay olarak güzel gerçekten ama son zamanlar günler asla geçmiyor🥲

şu an sizinki 3000 flndır diye düşünüyorm😄😄

Herkesn sorunu sıkıntısı bitip düzenleri oturunca da biz doğurqcağız gibi duruyor😬😬
Olmusmudur ki o kadar bilemedim. En son bildigim 31. haftada 1750 idi ben orda kaldim 😂😂

Evet erken gelme gibi bir yola cirmezse 16 mayista bizimle 🥰 ozaman gorucez artik kac kilo boyu ne kadar tipi nasil 😂😂

Olmusmudur ki o kadar bilemedim. En son bildigim 31. haftada 1750 idi ben orda kaldim 😂😂
28. Haftada 1300
32. Haftada 2000
34. Haftada 2500
36. Haftada 2800 bebeiş ☺️ ordan çıkarım yapablriz.😃

Son düzenleme:
Ayın 30 unu beğenmiyordum bir de ,astrolog bir arkadaşım var ona sordum Ayın 30 u diye ,mükemmel bir gün bütün gezegenler şans saçıyor, boğa burcunda güneş tutulması da var dedi.Meğersem doktorumun varmış bir bildiği :KK54: :KK36:

Ay bir de ben çok halsizim ,cok yorgunum.Nasıl doğuracam ya diyorum ,esim diyor ki sen yatacaksın onlar alacak senlik bir sey yok.Yahu olsun sonucta ona ve sonrasına da bir hal lazım bir güç lazım ,yok hic mecalim ,bekle bekle iyice gerildim de cok gergin ve sinirliyim ,normal galiba ,hormonlar da coşuyormuş bu dönemde
Bende çok gergin ve sinirliyim. Sizin gün belli olmuş en azından. Bizde oda yok, belirtide yok, burnumdan soluyorum dedikleri şu anki halim olsa gerek 😂😂

Bende çok gergin ve sinirliyim. Sizin gün belli olmuş en azından. Bizde oda yok, belirtide yok, burnumdan soluyorum dedikleri şu anki halim olsa gerek 😂😂
Yaaaa ay ben de niye böyleyim diyordum ,gelene geçene kulp buluyorum.Normaldir umarım

Ben bi haftadır acayip sinirliyim. Bağırıp çağırmadğm insan kalmadı. Birisi bişey söyleyince saç diplerm bile kalkıyor😬😬 snrada pişmanlık🙄
Ay sevindim diyeceğim yanlış anlaşılmasın, sabah oğluma bir gerildim hadi onu okula gonderdim, sonra eşim öngörülü davrandı resmen oruç oruç bir saat önceden ise gitti ,buluşacağımı anladi galiba😅 sonra evde saçma saçma dolaşıp anneme sardım, kadın yardim etmeye is yapmaya çalışıyor, istemiyorum dedim .En sonunda baktim olmayacak yatak odasına girdim sessizce ağladım ağladım çıktım, sakinleştim simdi bir tık. Ben de kendimden suç buluyordum.Sanirim korku ,belirsizlik,gerginlik ,heyecan ,biz doğurmayanlar e birde hormonlar ,hepimiz bu hale geldik.Hatta Ela ya bile söylendim sen de ittirip durma ,beğenmiyorsan çık dışarı dedim 🤣🤣🤣

Arkadaşlar bende doğumdan çıktım çok şükür atlattık yalnız bebegi solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakıma aldılar N Neess sizinle aynı sorun sanırım siz kavuşabildiniz mi?
Allah hayırlı uzun ömürler versin ,gözünüz aydın olsun.Allahallah neden böyle oluyor acaba yahu ,daha önce erken doğum olmayınca pek duymazdık böyle şeyler. Bugün tam kaçıncı gününüzdü, doktor sebep söyledi mi acaba?İnşallah ikinizde bir an önce yavrunuza kavuşursunuz

Allah hayırlı uzun ömürler versin ,gözünüz aydın olsun.Allahallah neden böyle oluyor acaba yahu ,daha önce erken doğum olmayınca pek duymazdık böyle şeyler. Bugün tam kaçıncı gününüzdü, doktor sebep söyledi mi acaba?İnşallah ikinizde bir an önce yavrunuza kavuşursunuz
Aslında hic sıkıntıdan bahsetmediler 38+1 de doğum yaptım gelişimi de gayet iyi 3,5 kg 51 cm
Ben hastanenin para icin yaptığını düşünüyorum

Aslında hic sıkıntıdan bahsetmediler 38+1 de doğum yaptım gelişimi de gayet iyi 3,5 kg 51 cm
Ben hastanenin para icin yaptığını düşünüyorum
Eğer öyle bir sey ise vebali onlara ,bu mübarek günde yavruyu annesinin kokusundan mahrum bırakıyorlar. Doğunca güzel ağladı mı acaba

Back
X