Oy minik paşam benim biran önce sağlıkla kavuşun inşallah. Doktor ne diyor ne kadar tutacaklarmış Yağız paşayı?İnşallah canım benim çok sağolBen iyiyim çok şükür oğlumla kavuşunca daha da iyi olacağım inşallah
Amin canım inşallahGörüp göreceğiniz tek sıkıntı o olsun inşallah canım ne diyor doktor ne zaman çıkarmış
Süre veremiyorlar kuzum her an her şey olabilirmiş şimdilik iyi gidiyor çok şükürOy minik paşam benim biran önce sağlıkla kavuşun inşallah. Doktor ne diyor ne kadar tutacaklarmış Yağız paşayı?
Minicik kuzuları nasıl anlıyorlarsa soluğunu bile ,hos benimki de laf,anne karnında bile neler görüyorlar.Amin canım inşallahHenüz belli değil bugün sadece oksijenle duruyor. Eğer sorun olmazsa kendi kendine soluk alıp vermesine bakılacak. Her an çıkabilir de birkaç gün daha kalabilir de bakalım ne zaman kavuşacağız
Aman aman maşallah hemencecik toparlansın inşallah. Bakalım bizde de Berkun hoca mı olacak. Güzel haberlerinizi bekliyorum anne oğul sizi kocaman öpüyorumSüre veremiyorlar kuzum her an her şey olabilirmiş şimdilik iyi gidiyor çok şükürbu arada doktorumuz berkun hoca ilgi ve alakası çok güzel.
Dogum ücreti ne kadar acaba?Amin canım inşallahHenüz belli değil bugün sadece oksijenle duruyor. Eğer sorun olmazsa kendi kendine soluk alıp vermesine bakılacak. Her an çıkabilir de birkaç gün daha kalabilir de bakalım ne zaman kavuşacağız
Benim doğum tarihim sizle aynı neredeyse ,, benımde belim cok ayakta kalınca zonkluyo yatmam gerek en büyük problemim suanda ayaklarımdaki aşırı şişkinlik ve gözle görülür ödem acıkcası ayakları hep tepeye dikmem gerekıyo asagı ındırdıgım an sıskınlık hat safhada ayakkabılarımın en bol hali bile skıyo suan ! Umarım doğuma terlikle gitmem ..Kizlaar uzaninca fln belim zonk zonk zonkluyor.. agirlastik artik ondan heralde degil mi? Var midir boyle olan ??
17.000₺ ama benim doktorum dışardan geliyor.Dogum ücreti ne kadar acaba?
Odem oluyor ya. Normal bence artik son zamanlarda. Benimde var elimde ayagimda ama rahatsiz etmiyor suan icin beni.Benim doğum tarihim sizle aynı neredeyse ,, benımde belim cok ayakta kalınca zonkluyo yatmam gerek en büyük problemim suanda ayaklarımdaki aşırı şişkinlik ve gözle görülür ödem acıkcası ayakları hep tepeye dikmem gerekıyo asagı ındırdıgım an sıskınlık hat safhada ayakkabılarımın en bol hali bile skıyo suan ! Umarım doğuma terlikle gitmem ..
Bende Atakent Acıbadem de yapacağım benim de dr dışarıdan geliyor merak ettim demek ki gerçekten semte göre değişiyor fiyatlar biz 12000 ödeyeceğiz17.000₺ ama benim doktorum dışardan geliyor.
Biraz semte göre birazda doktorun aldığı ücrete göre değişiyor. Bizim fiyatımız kampanyalı ve doktor hastaneden çok alıyor öyle bir durumBende Atakent Acıbadem de yapacağım benim de dr dışarıdan geliyor merak ettim demek ki gerçekten semte göre değişiyor fiyatlar biz 12000 ödeyeceğiz
Az daha dayanamazdın artık snnki yeterYa ben de 1 gün ile Mayıs ı kaçırıyorum yahu
herkes doğurunca hamilelik motivasyonum yerini annelik motivasyonuna bıraktı gerçekten günler geçmez artık banaDoğumu ayın sonlarına denk gelenlerine zaman geçmiyor ilkinde grupta sondan bir önce ben doğum yapmıştım herkes doğurdukça beklemek zorlaşmıştışimdi ikinci olunca bekle çocuğum diyorum. Benim ilki sezeryandı bu sefer normal deneyeceğiz ama hafif sancılar dışında pek bi belirtim de yok.
Aynen ya vallahi beklemekten bıktım artık, geri sayım akmıyor, ama bu 30 nisan tarih olarak baştan beri beni hiç sarmadı nedense ,ayın 30 u doğum günü mü olur yahuAz daha dayanamazdın artık snnki yeter
herkes doğurunca hamilelik motivasyonum yerini annelik motivasyonuna bıraktı gerçekten günler geçmez artık banassvd mi deneyeceksiniz? Hadi bakalımmm. Umarm herşey güzel olur Bende aşırı normal doğum istiyorum kızımı ikna edemiyorm
Biraz semte göre birazda doktorun aldığı ücrete göre değişiyor. Bizim fiyatımız kampanyalı ve doktor hastaneden çok alıyor öyle bir durum
Az daha dayanamazdın artık snnki yeter
herkes doğurunca hamilelik motivasyonum yerini annelik motivasyonuna bıraktı gerçekten günler geçmez artık banassvd mi deneyeceksiniz? Hadi bakalımmm. Umarm herşey güzel olur Bende aşırı normal doğum istiyorum kızımı ikna edemiyorm
Hiç bilmiyorum kuzu ben de öyle biliyorum ama bilgi amaçlı fiyatı kapsayan ve kapsamayanların yazılı olduğu bir kağıt vermişlerdi orda fiyata dahil değil yazıyor. Bugün öğreneceğiz bakalım nasılmışCanım yenidoğan yoğun bakımdan ücret alıyorlarmı? Bende acıbadem de yapıcam merak ettim yenidoğanda henüz taburcu olmadan yatış olduğunda bu devlet güvencesinde diyorlar bu ne kadar doğru?
Kizlar bugun bizimde duyus gunu var. Keske gorus olsa ama kalbini dinleyip gobek olcumu yapmaktan oteye gitmeyen kontroller ama olsun 1 ay sonra en azindan kalp atisini duymakta hic yoktan iyidir. Ama cidden kac kilo boyu nekadar insan merak etmiyor degil. Bende benimle ayni gunlerde olanlarla ortala alip mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?