2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
İnşallah canım benim çok sağol Ben iyiyim çok şükür oğlumla kavuşunca daha da iyi olacağım inşallah
Oy minik paşam benim biran önce sağlıkla kavuşun inşallah. Doktor ne diyor ne kadar tutacaklarmış Yağız paşayı?

Görüp göreceğiniz tek sıkıntı o olsun inşallah canım ne diyor doktor ne zaman çıkarmış
Amin canım inşallah Henüz belli değil bugün sadece oksijenle duruyor. Eğer sorun olmazsa kendi kendine soluk alıp vermesine bakılacak. Her an çıkabilir de birkaç gün daha kalabilir de bakalım ne zaman kavuşacağız

Oy minik paşam benim biran önce sağlıkla kavuşun inşallah. Doktor ne diyor ne kadar tutacaklarmış Yağız paşayı?
Süre veremiyorlar kuzum her an her şey olabilirmiş şimdilik iyi gidiyor çok şükür bu arada doktorumuz berkun hoca ilgi ve alakası çok güzel.

Minicik kuzuları nasıl anlıyorlarsa soluğunu bile ,hos benimki de laf,anne karnında bile neler görüyorlar.

Süre veremiyorlar kuzum her an her şey olabilirmiş şimdilik iyi gidiyor çok şükür bu arada doktorumuz berkun hoca ilgi ve alakası çok güzel.
Aman aman maşallah hemencecik toparlansın inşallah. Bakalım bizde de Berkun hoca mı olacak. Güzel haberlerinizi bekliyorum anne oğul sizi kocaman öpüyorum

Kizlaar uzaninca fln belim zonk zonk zonkluyor.. agirlastik artik ondan heralde degil mi? Var midir boyle olan ??

Kizlaar uzaninca fln belim zonk zonk zonkluyor.. agirlastik artik ondan heralde degil mi? Var midir boyle olan ??
Benim doğum tarihim sizle aynı neredeyse ,, benımde belim cok ayakta kalınca zonkluyo yatmam gerek en büyük problemim suanda ayaklarımdaki aşırı şişkinlik ve gözle görülür ödem acıkcası ayakları hep tepeye dikmem gerekıyo asagı ındırdıgım an sıskınlık hat safhada ayakkabılarımın en bol hali bile skıyo suan ! Umarım doğuma terlikle gitmem ..

Odem oluyor ya. Normal bence artik son zamanlarda. Benimde var elimde ayagimda ama rahatsiz etmiyor suan icin beni.

Terlikle gideceksek gideriz ay havalar isindi nasilsa

Bende Atakent Acıbadem de yapacağım benim de dr dışarıdan geliyor merak ettim demek ki gerçekten semte göre değişiyor fiyatlar biz 12000 ödeyeceğiz
Biraz semte göre birazda doktorun aldığı ücrete göre değişiyor. Bizim fiyatımız kampanyalı ve doktor hastaneden çok alıyor öyle bir durum

Bende firsat bulup yazamadim hic dün bebisimin 6 gunluk kontrolu vardi 150 gr kaybetnsti dogumdan sonra 3 gunde onu geri almis mama hic vermedik henuz yetiyormus sütüm cok sevindim dogdugunda üfürüm duyulmustu ama neredeyse hepsinde duyuluyormus söylerlerse korkmayin oda baya gerilemis ama biz garanti olsun diye cocuk kardiyologuna gosterecgiz 2 haftalik kontrolunde esim annem ben herkes pert durumda onlar nobetlese uyuyor ben herkesle nobetteyim gelen kalk giden kalk diyor gaz priblemim hala gecmedi inanin ameliyat acisindan beter aglatiyor insani 6 gunde 12 kilo gitti acliktan bizde durumlar boyle

Ya ben de 1 gün ile Mayıs ı kaçırıyorum yahu
Az daha dayanamazdın artık snnki yeter
herkes doğurunca hamilelik motivasyonum yerini annelik motivasyonuna bıraktı gerçekten günler geçmez artık bana ssvd mi deneyeceksiniz? Hadi bakalımmm. Umarm herşey güzel olur Bende aşırı normal doğum istiyorum kızımı ikna edemiyorm

Aynen ya vallahi beklemekten bıktım artık, geri sayım akmıyor, ama bu 30 nisan tarih olarak baştan beri beni hiç sarmadı nedense ,ayın 30 u doğum günü mü olur yahumayıs daha çekici mesela, ama dediğin gibi bir gün duracak mecalim de kalmadı

Kizlar bugun bizimde duyus gunu var. Keske gorus olsa ama kalbini dinleyip gobek olcumu yapmaktan oteye gitmeyen kontroller ama olsun 1 ay sonra en azindan kalp atisini duymakta hic yoktan iyidir. Ama cidden kac kilo boyu nekadar insan merak etmiyor degil. Bende benimle ayni gunlerde olanlarla ortala alip mutlu oluyorum

Biraz semte göre birazda doktorun aldığı ücrete göre değişiyor. Bizim fiyatımız kampanyalı ve doktor hastaneden çok alıyor öyle bir durum

Canım yenidoğan yoğun bakımdan ücret alıyorlarmı? Bende acıbadem de yapıcam merak ettim yenidoğanda henüz taburcu olmadan yatış olduğunda bu devlet güvencesinde diyorlar bu ne kadar doğru?

Yaa bize zaman nası geçecek herkes dağılıyor

Canım yenidoğan yoğun bakımdan ücret alıyorlarmı? Bende acıbadem de yapıcam merak ettim yenidoğanda henüz taburcu olmadan yatış olduğunda bu devlet güvencesinde diyorlar bu ne kadar doğru?
Hiç bilmiyorum kuzu ben de öyle biliyorum ama bilgi amaçlı fiyatı kapsayan ve kapsamayanların yazılı olduğu bir kağıt vermişlerdi orda fiyata dahil değil yazıyor. Bugün öğreneceğiz bakalım nasılmış

Ah kıyamam ya vallahi ne zor böyle
İyiki orda değilim Randevuyu zor bekliyoruz
Neyse az kaldı kucağında göreceksin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…