- 15 Ocak 2018
- 226
- 359
- 53
mayıs annesi olarak mayısta bi ben kaldım sanırım
36+0 da 2800 gr 49 cm makat geliş bebeğim hayatına devam ediyor. nst sancı yok sakiniz. beklemedeyiz. suyu yeri iyiymiş dönmemesi keyfi dedi doktor. dönmezse 39 da sezo ile dünyaya gelecek bebeğimmm...
Doğumu ayın sonlarına denk gelenlerine zaman geçmiyor ilkinde grupta sondan bir önce ben doğum yapmıştım herkes doğurdukça beklemek zorlaşmıştımayıs annesi olarak mayısta bi ben kaldım sanırım
36+0 da 2800 gr 49 cm makat geliş bebeğim hayatına devam ediyor. nst sancı yok sakiniz. beklemedeyiz. suyu yeri iyiymiş dönmemesi keyfi dedi doktor. dönmezse 39 da sezo ile dünyaya gelecek bebeğimmm...
Ay benden istediler pcr ya. Benden ve refakatciden. Persembe gunu vereceğiz annemle. Eve gelip alan bi lab. Varmis. Aksama kadar cikiyormus sonucu. Hastane istiyormus yani pcr
Prima 1 numara ile sleepy 2 numara aynı canım. Ben arkadaştan birer örnek alıp bakmıştımKizlar ya ben hastane cantasina 2 numara sleepy bionatural bez aldim koydum. 1 numara almadim. Yani 2 numara bile o kadar minnacik ki.
Internette yorumlarda sleepynin kalibi cok dar yaziyordu. O yuzden 2 no aldim bende direkt. Bebis 4 kiloya yakin dogacak muhtemelen.
Bebisi dogan anneler bi yaziverse1 no mu alsam sizce ya hata mi ediyorum acaba icim bi huzursuz
Evet canım valla pcr dan hic bahsetmediler ,dosyalarım hazırlandı, kan verdim ,ya unuttular diyeceğim ama hic bahsi geçmediÇok güzel bari o eksik kalsınsen cumartesi mi gidecektin canım günün yaklaştı heyecan var mıı
Ay ben de pcr isteyecekler diye bekledim ses çıkmadı, cuma tekrar arayıp iş çıkarmazlarsa ama kan testlerim ve dosyalar hazırlandı her şey. Vaka sayısı baya düşmüş aslında eli kulağında pcr kalkacak bence.Gecen sene aynı hastanede operasyon gecirdim refakatcimden bir sey istemediler ,o zaman sadece bana yapılmıştı,sonuçta hic hoş bir sey değil pcr da ,neyden yırtarsak o kârdır gözü ile bakıyorum benAy benden istediler pcr ya. Benden ve refakatciden. Persembe gunu vereceğiz annemle. Eve gelip alan bi lab. Varmis. Aksama kadar cikiyormus sonucu. Hastane istiyormus yani pcr
Dra sorduk pozitif cikarsa nolcak diye. Hastane almak istemiyor o zaman dedi ama biz acil diye aliyoruz zorla dediartik covid grip gibi bi sey oldu napalim yani dedi doktorum
İnşallah canımEvet canım valla pcr dan hic bahsetmediler ,dosyalarım hazırlandı, kan verdim ,ya unuttular diyeceğim ama hic bahsi geçmedi
Çok heyecanlıyım heyecandan daha fazlası gerginim ,inşallah hayırlısıyla sen de ben de atlatırız
Yaaaa senin yarin miydi dogumBizden pcr istediler sabah gidip verdik eşimde bende sağolsun suruntu testini alan kişi de canımı çok acıttı sanki sinirini çıkarır gibisuan evde son temizlik var yarın ben hastanedeyken de kadın gelip son süpür sil yapacak bugün camları sildi.hic eksik bitmiyor sanki hep birseyler yarım
Kızlar meme bağımlılığı başladı bizim kızda. Memede uyumak istiyor. Yatağa yatırınca basıyor çığlığı.
Kızlar selamm vina hanım 24.04.2022 de 37+4 de spinal anesteziyle doğmak istedi 2870 gr 47 cm1 günlük taze anneyim dilerim herkes zamanında ve sağlıkla kavuşur bebeğine. Gerçekten de görünce her şey unutuluyormuş, nasıl gelmek isterlerse öyle geliyorlar
Amin inşallah çok teşekkürler. Solunumun haftayla pek alakası olmuyormuş sebebide bilinmiyor. Düzelmesini bekleyeceğiz.Canım gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat eylesin insallah
Çarçabuk ciğerlerini toparlar yanına gelir annesi.
Haftası erken değildi aslında solunum sıkıntısı neyden kaynaklı oldu acaba?
İnşallah kuzu çok sağolOyyy Yağıztoş da gelmiişş ekip tamamlanıyoor
Çok şükür canım kavuştunuz boyu kilpsu maaşallah zatenhemen toparlanıp gelsin annesinin yanına inşallah kakasını falan yememiş inşallh dimi
İnşallah canım benim çok sağolOy maşallah Yağız paşama, biran önce düzelsin inşallah kuşumun solunumu. Hemen kavuşun sağlıkla annesi.Sen nasılsın iyi misin kuzum ?
Amin inşallah çok teşekkürler. Solunumun haftayla pek alakası olmuyormuş sebebide bilinmiyor. Düzelmesini bekleyeceğiz.
İnşallah kuzu çok sağolBebeklerin ciğerleri amniyotik sıvıyla doluyken doğunca aldıkları nefesle beraber su ve hava yer değiştiriyormuş. Bazen su ile hava geç yer değiştirince sıkıntı oluyormuş
Kızlar kızlar canım kızlar evimize geldik. Tabiki detayları yazacağım biraz toparlanalımtek tek etiketleyeceğimden şüpheniz olmasın dönüşüm muhteşem olacak
Görüp göreceğiniz tek sıkıntı o olsun inşallah canım ne diyor doktor ne zaman çıkarmışAmin inşallah çok teşekkürler. Solunumun haftayla pek alakası olmuyormuş sebebide bilinmiyor. Düzelmesini bekleyeceğiz.
İnşallah kuzu çok sağolBebeklerin ciğerleri amniyotik sıvıyla doluyken doğunca aldıkları nefesle beraber su ve hava yer değiştiriyormuş. Bazen su ile hava geç yer değiştirince sıkıntı oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?