2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Doğumu ayın sonlarına denk gelenlerine zaman geçmiyor ilkinde grupta sondan bir önce ben doğum yapmıştım herkes doğurdukça beklemek zorlaşmıştı şimdi ikinci olunca bekle çocuğum diyorum. Benim ilki sezeryandı bu sefer normal deneyeceğiz ama hafif sancılar dışında pek bi belirtim de yok.

Selam kızlar, doğuranlar köşesine çekiliyor haklı olarak doğurmayanlar bari iki lafın belini kıralım ayol. Z Zynpada güzel bir haberim var covid testinden bahsetmediler bana
Ay benden istediler pcr ya. Benden ve refakatciden. Persembe gunu vereceğiz annemle. Eve gelip alan bi lab. Varmis. Aksama kadar cikiyormus sonucu. Hastane istiyormus yani pcr

Dra sorduk pozitif cikarsa nolcak diye. Hastane almak istemiyor o zaman dedi ama biz acil diye aliyoruz zorla dedi artik covid grip gibi bi sey oldu napalim yani dedi doktorum

Prima 1 numara ile sleepy 2 numara aynı canım. Ben arkadaştan birer örnek alıp bakmıştım yanlış yaptığını sanmam zayıf bi bebek değilse

Çok güzel bari o eksik kalsın sen cumartesi mi gidecektin canım günün yaklaştı heyecan var mıı
Evet canım valla pcr dan hic bahsetmediler ,dosyalarım hazırlandı, kan verdim ,ya unuttular diyeceğim ama hic bahsi geçmedi
Çok heyecanlıyım heyecandan daha fazlası gerginim ,inşallah hayırlısıyla sen de ben de atlatırız

Ay ben de pcr isteyecekler diye bekledim ses çıkmadı, cuma tekrar arayıp iş çıkarmazlarsa ama kan testlerim ve dosyalar hazırlandı her şey. Vaka sayısı baya düşmüş aslında eli kulağında pcr kalkacak bence.Gecen sene aynı hastanede operasyon gecirdim refakatcimden bir sey istemediler ,o zaman sadece bana yapılmıştı,sonuçta hic hoş bir sey değil pcr da ,neyden yırtarsak o kârdır gözü ile bakıyorum ben

İnşallah canım benim de randevum cuma günü bakalım bana ne diyecekler

Bizden pcr istediler sabah gidip verdik eşimde bende sağolsun suruntu testini alan kişi de canımı çok acıttı sanki sinirini çıkarır gibi suan evde son temizlik var yarın ben hastanedeyken de kadın gelip son süpür sil yapacak bugün camları sildi.hic eksik bitmiyor sanki hep birseyler yarım

Yaaaa senin yarin miydi dogum cok guzel telaslar degil mi amaa

Benimde cuma olacak. Bugun evi toparladim evdeki camasirlari yikiyorum utuleri fln yapacagim. Yarin kuafor islerimi halledecegim. Persembe temizlik olacak evde, bebisin besigi kurariz odamiza, pcr verecegiz fln. Cuma sabahta doguuum

Bugun emzikle gumus kapak vardi onlari hazirladim. Bebisin odasina perde yaptirmistik onu takti esim.

Ayy cok heycanli valla ama ilk dogumuma gore daha sakinim bunda. Ilkinde daha heycanliydim bir bilinmezlik oldugu icin

Kızlar meme bağımlılığı başladı bizim kızda. Memede uyumak istiyor. Yatağa yatırınca basıyor çığlığı.

Bence Laçin yalnız kalmak istiyor.

Ayyy minik hosgelmis anca girebildim sağlıkla büyüsün inşallah

Amin inşallah çok teşekkürler. Solunumun haftayla pek alakası olmuyormuş sebebide bilinmiyor. Düzelmesini bekleyeceğiz.
Oyyy Yağıztoş da gelmiişş ekip tamamlanıyoor
Çok şükür canım kavuştunuz boyu kilpsu maaşallah zaten hemen toparlanıp gelsin annesinin yanına inşallah kakasını falan yememiş inşallh dimi
İnşallah kuzu çok sağol Bebeklerin ciğerleri amniyotik sıvıyla doluyken doğunca aldıkları nefesle beraber su ve hava yer değiştiriyormuş. Bazen su ile hava geç yer değiştirince sıkıntı oluyormuş

Ay yerim ben onları nasıl afallıyorlar kimbilir kolaymı sen 9 ay suda yüz yüzzz, sonra caart diye adamın biri oksijene çıkarsın seni toparlar bikaç güne annesi

Kızlar kızlar canım kızlar evimize geldik. Tabiki detayları yazacağım biraz toparlanalım tek tek etiketleyeceğimden şüpheniz olmasın dönüşüm muhteşem olacak

Gidişin suskun oldu zaten dönüşünün muhtişim olmalı bebişim
Tümm deneyimlerinizi detaylı istiyoruz arkadaşlarr
Bizi de aydınlatın

Oyyyy bir yağmur ve fırtına gitti camlarım ,sinirim bozulduuu

Görüp göreceğiniz tek sıkıntı o olsun inşallah canım ne diyor doktor ne zaman çıkarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…