Hosgelmis minnos gözünüz aydınMerhaba teyzeler oğluşum bugün 12de 3635 gr. 52 cm doğdu. Solunumla ilgili sıkıntısı olduğu için yenidoğan yoğun bakımında kalıyor. İnşallah solunumu düzelince kavuşacağız. Bu duygunun tarifi yok rabbim sizlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Oy maşallah Yağız paşama, biran önce düzelsin inşallah kuşumun solunumu. Hemen kavuşun sağlıkla annesi.Merhaba teyzeler oğluşum bugün 12de 3635 gr. 52 cm doğdu. Solunumla ilgili sıkıntısı olduğu için yenidoğan yoğun bakımında kalıyor. İnşallah solunumu düzelince kavuşacağız. Bu duygunun tarifi yok rabbim sizlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Kuzum ben bgün sbhtan beri kasılmalar ciddi karın sertleşmeleriyle geçiyo günüm korkmadım degıl , cok sık sertleşmeler yaşıyorum ama bu dinlenincede aman aman gecmıyo bebiş bi yerde toplanıyo sırtını semsert yapıyo kasılıyo yani bariz nst ye gırcem cuma günü ztn de belki yarın doktora göre erken gıderım bıkacgüntalena ağrıların vardı. Sen ne durumdasın
Canım Allah analı babalı büyütsünnMerhaba teyzeler oğluşum bugün 12de 3635 gr. 52 cm doğdu. Solunumla ilgili sıkıntısı olduğu için yenidoğan yoğun bakımında kalıyor. İnşallah solunumu düzelince kavuşacağız. Bu duygunun tarifi yok rabbim sizlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Dinlenince geçmiyorsa bence bekletme hiç gir bi görün kontrol etsinler canım riske girmeye gerek yok son haftalarda. Inşallah iyidir bebiş zaten ama sen git yine deKuzum ben bgün sbhtan beri kasılmalar ciddi karın sertleşmeleriyle geçiyo günüm korkmadım degıl , cok sık sertleşmeler yaşıyorum ama bu dinlenincede aman aman gecmıyo bebiş bi yerde toplanıyo sırtını semsert yapıyo kasılıyo yani bariz nst ye gırcem cuma günü ztn de belki yarın doktora göre erken gıderım bıkacgün
L Larissa aaay canımm sende süpriz yaptın bizeeKızlar selamm vina hanım 24.04.2022 de 37+4 de spinal anesteziyle doğmak istedi 2870 gr 47 cm1 günlük taze anneyim dilerim herkes zamanında ve sağlıkla kavuşur bebeğine. Gerçekten de görünce her şey unutuluyormuş, nasıl gelmek isterlerse öyle geliyorlar
Çok şükür sen de kavuştun, bir an önce toparlayıp gelsin inşallah yanınaMerhaba teyzeler oğluşum bugün 12de 3635 gr. 52 cm doğdu. Solunumla ilgili sıkıntısı olduğu için yenidoğan yoğun bakımında kalıyor. İnşallah solunumu düzelince kavuşacağız. Bu duygunun tarifi yok rabbim sizlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Hoş gelmiş, sefa gelmiş.Allah kavuştursun inşallah bir an önceMerhaba teyzeler oğluşum bugün 12de 3635 gr. 52 cm doğdu. Solunumla ilgili sıkıntısı olduğu için yenidoğan yoğun bakımında kalıyor. İnşallah solunumu düzelince kavuşacağız. Bu duygunun tarifi yok rabbim sizlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
MaşallahMerhaba teyzeler oğluşum bugün 12de 3635 gr. 52 cm doğdu. Solunumla ilgili sıkıntısı olduğu için yenidoğan yoğun bakımında kalıyor. İnşallah solunumu düzelince kavuşacağız. Bu duygunun tarifi yok rabbim sizlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Merhaba teyzeler oğluşum bugün 12de 3635 gr. 52 cm doğdu. Solunumla ilgili sıkıntısı olduğu için yenidoğan yoğun bakımında kalıyor. İnşallah solunumu düzelince kavuşacağız. Bu duygunun tarifi yok rabbim sizlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Kızlar selamm vina hanım 24.04.2022 de 37+4 de spinal anesteziyle doğmak istedi 2870 gr 47 cm1 günlük taze anneyim dilerim herkes zamanında ve sağlıkla kavuşur bebeğine. Gerçekten de görünce her şey unutuluyormuş, nasıl gelmek isterlerse öyle geliyorlar
GunaydinGünaydın
Bugün grup pek sessiz.nasılsınız bebisler nasıl?bizde yarın kavuşuyoruz insallah oglusumuza cok heyecanlı ve meraktayız bizi ne bekliyor diye
Ya ben de 1 gün ile Mayıs ı kaçırıyorum yahumayıs annesi olarak mayısta bi ben kaldım sanırım
36+0 da 2800 gr 49 cm makat geliş bebeğim hayatına devam ediyor. nst sancı yok sakiniz. beklemedeyiz. suyu yeri iyiymiş dönmemesi keyfi dedi doktor. dönmezse 39 da sezo ile dünyaya gelecek bebeğimmm...
Kizlar ya ben hastane cantasina 2 numara sleepy bionatural bez aldim koydum. 1 numara almadim. Yani 2 numara bile o kadar minnacik ki.
Internette yorumlarda sleepynin kalibi cok dar yaziyordu. O yuzden 2 no aldim bende direkt. Bebis 4 kiloya yakin dogacak muhtemelen.
Bebisi dogan anneler bi yaziverse1 no mu alsam sizce ya hata mi ediyorum acaba icim bi huzursuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?