2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Hosgelmis minnos gözünüz aydın bir an önce yanınıza gelsin inşallah

Oy maşallah Yağız paşama, biran önce düzelsin inşallah kuşumun solunumu. Hemen kavuşun sağlıkla annesi. Sen nasılsın iyi misin kuzum ?

talena ağrıların vardı. Sen ne durumdasın
Kuzum ben bgün sbhtan beri kasılmalar ciddi karın sertleşmeleriyle geçiyo günüm korkmadım degıl , cok sık sertleşmeler yaşıyorum ama bu dinlenincede aman aman gecmıyo bebiş bi yerde toplanıyo sırtını semsert yapıyo kasılıyo yani bariz nst ye gırcem cuma günü ztn de belki yarın doktora göre erken gıderım bıkacgün

Canım Allah analı babalı büyütsünn Yağıztoşşş maşallah ne güzel bi kiloda doğmuş , biran evvel kavuşursunuz merak etme güçlü bir bebek o yanına gelir annesinin canm , tekrar geçmiş olsun

Dinlenince geçmiyorsa bence bekletme hiç gir bi görün kontrol etsinler canım riske girmeye gerek yok son haftalarda. Inşallah iyidir bebiş zaten ama sen git yine de

L Larissa aaay canımm sende süpriz yaptın bizee hoşgelmişş vina maşallah ona cokta güzel kilosu vs,. Nisan bebesi olmuş annesi

Çok şükür sen de kavuştun, bir an önce toparlayıp gelsin inşallah yanına solunum sıkıntısı neyden kaynaklı olmuş acaba. Müsait olduğunda detayları da anlatırsan güzel olur. Kilosu çok iyi maşallah hemen toparlar eminim

Hoş gelmiş, sefa gelmiş.Allah kavuştursun inşallah bir an önce

Maşallah sağlıkla büyüt inşallah

gözünüz aydın

gözünüz aydın

Selam kızlar, doğuranlar köşesine çekiliyor haklı olarak doğurmayanlar bari iki lafın belini kıralım ayol. Z Zynpada güzel bir haberim var covid testinden bahsetmediler bana

Kızımın bugün kimliği gelecek. Korse sipariş etmiştim bedensiz olanlarından o geldi. Wi-Fi özellikli kamera eggbaby wrap sling koltukaltı ateş ölçer banyotermometresi oda termometresi aldım. Gelecek inşallah.

Ya ben de 1 gün ile Mayıs ı kaçırıyorum yahu

Kizlar ya ben hastane cantasina 2 numara sleepy bionatural bez aldim koydum. 1 numara almadim. Yani 2 numara bile o kadar minnacik ki.

Internette yorumlarda sleepynin kalibi cok dar yaziyordu. O yuzden 2 no aldim bende direkt. Bebis 4 kiloya yakin dogacak muhtemelen.

Bebisi dogan anneler bi yaziverse 1 no mu alsam sizce ya hata mi ediyorum acaba icim bi huzursuz

Sleepy nin iki numarası primanın 1 i gibi diyolar
Senin bebeye 3 gerekebilir bacım sleepy de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…