- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Ooo masallah ensesinden sarkacak kadar sacli demeekBizim de saçlarımız çokmuş, hem ensesinden sarkıyordu gördük hem de dik dik tepeden gözüküyordudoktor çok saçlı demişti. İnsan çok merak ediyor gerçekten
Canım bebeğin yanında sadece annesi refakatçi kalabiliyor. Başka kimse kalamıyor.Canim annen dinlenmeye gitti galiba, şimdi yalnız mısın
Oğlum kel doğmuştu, bunun saçı var mı, varsa ne renk ben de çok merak ediyorum
Doktorumuzun söylediğine ve gösterdiğine göre öyleOoo masallah ensesinden sarkacak kadar sacli demeekbiz o kadar goremiyoruz valla kafasinin tepesinde vardi biraz onlari gorduk sadece benim bebisin suratinin onunde plesanta var yuzu sıkışık sıkışık duruyor yavrumun
E belki senin beben 2 saatten daha cabuk acikiyor ne sacma ya. Daha erken alip emzirip koyamiyor musun? Agladikca emzirsen sakinlesmez mi acaba izin vermiyorlar miSinirlerim bozuldu çocuk fototerapide suratını çiziyor saçını çekiyor ağlamaktan helak oluyor bana 2 saatte bir al emzir gazını çıkar altını değiştir koy diyorlar. Allah kimsenin bebesini sarılık etmesin hem sezeryanlıyım hem de refakatçıyım bebeğime bakcam derken düşüp bayılacağım 3 gecedir gözüme uyku bir dirhem girmedi. Yanımdaki odada kürtaj olan hastayı duydum bebeğimin ağlamasından etkilenmiş
Hayır canım nasıl bir hastanedeyim özel mi devlet mi ben anlamadım. Sözde özel hastane olacak ben daha dün sezaryen oldum benim yanımda ne annem ne kocam kimsenin kalmasına izin vermediler tek başıma çabalıyorum eğer hastaları gelse yanımdaki yatağı başka hastaya verecekler. Allahtan kimse gelmedi de o yatağı da kullanabiliyorum. Bebeğimi makine bozuk olduğu için 3 saat dışarda tuttular yani 24 saat fototerapi alamayacak ekstra zaman verirler mi bilmem. Benim emzirmem sorun oluyor. Hayır benim anlamadığım benim bebemi emzirmem çok önemli sarılık değerinin düşmesi için. Aynı zamanda mama alması iyi değil çünkü mememi seviyor ve emiyor şu an.E belki senin beben 2 saatten daha cabuk acikiyor ne sacma ya. Daha erken alip emzirip koyamiyor musun? Agladikca emzirsen sakinlesmez mi acaba izin vermiyorlar mi
Canim ya en kisa surede sifalanir evinize gecersiniz insallah. Rabbim sana guc kuvvet versin
Canim insallah hemen çıkarsın, cok sacma uygulamalar, bugun bitiyor inşallahHayır canım nasıl bir hastanedeyim özel mi devlet mi ben anlamadım. Sözde özel hastane olacak ben daha dün sezaryen oldum benim yanımda ne annem ne kocam kimsenin kalmasına izin vermediler tek başıma çabalıyorum eğer hastaları gelse yanımdaki yatağı başka hastaya verecekler. Allahtan kimse gelmedi de o yatağı da kullanabiliyorum. Bebeğimi makine bozuk olduğu için 3 saat dışarda tuttular yani 24 saat fototerapi alamayacak ekstra zaman verirler mi bilmem. Benim emzirmem sorun oluyor. Hayır benim anlamadığım benim bebemi emzirmem çok önemli sarılık değerinin düşmesi için. Aynı zamanda mama alması iyi değil çünkü mememi seviyor ve emiyor şu an.
Canim gözün aydın, hayırlı evlat olsun maşallah, önceki doktoru da Allah bildiği gibi etsin ,neyseki gecti gitti ,geçmişler olsunMerhaba kizlar anca zaman bulup yazabiliyorum size spinal anestezi oldum önceki sezeryanımdan dolayı sikinti yasadim idrar torbami ve bagarsaklarimi baska yerlere dikmisler etmisler icimde heryer yapisikmis vs neyse fazla detay girmeyeyim ama spinal anestezim rahatti duymadim pek birsey kizim sekerden hic etkilenmemis son 3 hafta sekerim cikmsti diyetle sabit tutmustuk kiziminda sekeri vs dusmedi simdilik... cok da guzel emiyor sutum indi hemen sukurler olsun hic mama vermedik henuz ilerleyen gunlerde nolur blmiyrm 37+0 da alindi 3100 gr. 51 cm dogdu benim hikaayem de boyleydi kalan tum arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum saglik sihhatle kavusun hepiniz insallah
Maalesef deride sarılığı 7.60 çıktı. Yani hiç bir şekilde düşmemiş. Kanda bakılacak. 3gecedir gram uyku yok gözümde.Canim insallah hemen çıkarsın, cok sacma uygulamalar, bugun bitiyor inşallah
Cok enteresan yahu yanına eşini alsınlar o zaman ,bebisin eline eldiven giydir canım kendini çizmesini.Zorla seni strese sokuyorlar,ama sen derin bir nefes al, gerilemeye çalış. Çünkü enerjin direkt Laçin e geçerMaalesef deride sarılığı 7.60 çıktı. Yani hiç bir şekilde düşmemiş. Kanda bakılacak. 3gecedir gram uyku yok gözümde.
Uygulanan yaptırım çok saçma devlet hastanelerin de bile refakatçi oluyor özellikle sezaryen olunca.refakatçi icin sundukları gerekce ne peki?aileden biri biraz sıkıntı çıkarsa bence alırlar yanınıza.siz yine de bol emzirmeye çalışın mama vermekten de kaçınmayın varsın kuzucuk iyi olsun çıksın insallah bırakırsınız hemen.hatta sağma makinanız varsa emzirme sonrası sağıp kendi sütünüzü de verebilirsinizMaalesef deride sarılığı 7.60 çıktı. Yani hiç bir şekilde düşmemiş. Kanda bakılacak. 3gecedir gram uyku yok gözümde.
Öncelikle gözünüz Aydın allahim analı banalı büyütsün hayırlı evlat olsun insallah.yaşadıklarınız içinde çok gecmis olsun bazı doktorlar gerçekten kasap gibiler mübarek bu zamana kadar anlaşılmadı degil mi ultrasonda filan?insallah bununla gelmiş geçmiş olsunMerhaba kizlar anca zaman bulup yazabiliyorum size spinal anestezi oldum önceki sezeryanımdan dolayı sikinti yasadim idrar torbami ve bagarsaklarimi baska yerlere dikmisler etmisler icimde heryer yapisikmis vs neyse fazla detay girmeyeyim ama spinal anestezim rahatti duymadim pek birsey kizim sekerden hic etkilenmemis son 3 hafta sekerim cikmsti diyetle sabit tutmustuk kiziminda sekeri vs dusmedi simdilik... cok da guzel emiyor sutum indi hemen sukurler olsun hic mama vermedik henuz ilerleyen gunlerde nolur blmiyrm 37+0 da alindi 3100 gr. 51 cm dogdu benim hikaayem de boyleydi kalan tum arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum saglik sihhatle kavusun hepiniz insallah
Merhaba kizlar anca zaman bulup yazabiliyorum size spinal anestezi oldum önceki sezeryanımdan dolayı sikinti yasadim idrar torbami ve bagarsaklarimi baska yerlere dikmisler etmisler icimde heryer yapisikmis vs neyse fazla detay girmeyeyim ama spinal anestezim rahatti duymadim pek birsey kizim sekerden hic etkilenmemis son 3 hafta sekerim cikmsti diyetle sabit tutmustuk kiziminda sekeri vs dusmedi simdilik... cok da guzel emiyor sutum indi hemen sukurler olsun hic mama vermedik henuz ilerleyen gunlerde nolur blmiyrm 37+0 da alindi 3100 gr. 51 cm dogdu benim hikaayem de boyleydi kalan tum arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum saglik sihhatle kavusun hepiniz insallah
bundan sonra olacak olan kazadan sayılmazBugün bir takım temizlik işlerine gireceğim, inşallah kazasız belasızo yüzden yürümedim ama hava çok güzeldi maşallah.
Çok gelmiş geçmiş olsun neler yaşamışsınız minik kızınız tüm çektiğiniz sıkıntıları unuttursun inşallah size bundan sonra Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyütünMerhaba kizlar anca zaman bulup yazabiliyorum size spinal anestezi oldum önceki sezeryanımdan dolayı sikinti yasadim idrar torbami ve bagarsaklarimi baska yerlere dikmisler etmisler icimde heryer yapisikmis vs neyse fazla detay girmeyeyim ama spinal anestezim rahatti duymadim pek birsey kizim sekerden hic etkilenmemis son 3 hafta sekerim cikmsti diyetle sabit tutmustuk kiziminda sekeri vs dusmedi simdilik... cok da guzel emiyor sutum indi hemen sukurler olsun hic mama vermedik henuz ilerleyen gunlerde nolur blmiyrm 37+0 da alindi 3100 gr. 51 cm dogdu benim hikaayem de boyleydi kalan tum arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum saglik sihhatle kavusun hepiniz insallah
Sağlıkla büyüsün canım, çok şükür kavuşmuşsun miniğeMerhaba kizlar anca zaman bulup yazabiliyorum size spinal anestezi oldum önceki sezeryanımdan dolayı sikinti yasadim idrar torbami ve bagarsaklarimi baska yerlere dikmisler etmisler icimde heryer yapisikmis vs neyse fazla detay girmeyeyim ama spinal anestezim rahatti duymadim pek birsey kizim sekerden hic etkilenmemis son 3 hafta sekerim cikmsti diyetle sabit tutmustuk kiziminda sekeri vs dusmedi simdilik... cok da guzel emiyor sutum indi hemen sukurler olsun hic mama vermedik henuz ilerleyen gunlerde nolur blmiyrm 37+0 da alindi 3100 gr. 51 cm dogdu benim hikaayem de boyleydi kalan tum arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum saglik sihhatle kavusun hepiniz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?