• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bizim de saçlarımız çokmuş, hem ensesinden sarkıyordu gördük hem de dik dik tepeden gözüküyordu😍😍 doktor çok saçlı demişti. İnsan çok merak ediyor gerçekten🥰🥰
Ooo masallah ensesinden sarkacak kadar sacli demeek 😄 biz o kadar goremiyoruz valla kafasinin tepesinde vardi biraz onlari gorduk sadece 😅 benim bebisin suratinin onunde plesanta var yuzu sıkışık sıkışık duruyor yavrumun 😅

Bi arkadaş son aylarda annenin kg verdiğini söylemişti burada var mi öyle olan?ben bir kg vermişim bebekte vermiştir diye çok korkuyorum cuma kontrol var insallah surekli Birseyler yiyorum ki bebek kg vermemiş olsun

Ooo masallah ensesinden sarkacak kadar sacli demeek 😄 biz o kadar goremiyoruz valla kafasinin tepesinde vardi biraz onlari gorduk sadece 😅 benim bebisin suratinin onunde plesanta var yuzu sıkışık sıkışık duruyor yavrumun 😅
Doktorumuzun söylediğine ve gösterdiğine göre öyle😅 ama bakalım doğru mu çıkacak🥰🥰
Bizim bebişte 34+6da ilk ve son kez net yüzünü gösterdi😍 tontiş yanak gördük. Çookk tatlılar allahım🤤🤤 neyse ki çok az kaldı tamamen göreceğiz artıkk🥳🥳

Sinirlerim bozuldu çocuk fototerapide suratını çiziyor saçını çekiyor ağlamaktan helak oluyor bana 2 saatte bir al emzir gazını çıkar altını değiştir koy diyorlar. Allah kimsenin bebesini sarılık etmesin hem sezeryanlıyım hem de refakatçıyım bebeğime bakcam derken düşüp bayılacağım 3 gecedir gözüme uyku bir dirhem girmedi. Yanımdaki odada kürtaj olan hastayı duydum bebeğimin ağlamasından etkilenmiş 😢

Sinirlerim bozuldu çocuk fototerapide suratını çiziyor saçını çekiyor ağlamaktan helak oluyor bana 2 saatte bir al emzir gazını çıkar altını değiştir koy diyorlar. Allah kimsenin bebesini sarılık etmesin hem sezeryanlıyım hem de refakatçıyım bebeğime bakcam derken düşüp bayılacağım 3 gecedir gözüme uyku bir dirhem girmedi. Yanımdaki odada kürtaj olan hastayı duydum bebeğimin ağlamasından etkilenmiş 😢
E belki senin beben 2 saatten daha cabuk acikiyor ne sacma ya. Daha erken alip emzirip koyamiyor musun? Agladikca emzirsen sakinlesmez mi acaba izin vermiyorlar mi

Canim ya en kisa surede sifalanir evinize gecersiniz insallah. Rabbim sana guc kuvvet versin

E belki senin beben 2 saatten daha cabuk acikiyor ne sacma ya. Daha erken alip emzirip koyamiyor musun? Agladikca emzirsen sakinlesmez mi acaba izin vermiyorlar mi

Canim ya en kisa surede sifalanir evinize gecersiniz insallah. Rabbim sana guc kuvvet versin
Hayır canım nasıl bir hastanedeyim özel mi devlet mi ben anlamadım. Sözde özel hastane olacak ben daha dün sezaryen oldum benim yanımda ne annem ne kocam kimsenin kalmasına izin vermediler tek başıma çabalıyorum eğer hastaları gelse yanımdaki yatağı başka hastaya verecekler. Allahtan kimse gelmedi de o yatağı da kullanabiliyorum. Bebeğimi makine bozuk olduğu için 3 saat dışarda tuttular yani 24 saat fototerapi alamayacak ekstra zaman verirler mi bilmem. Benim emzirmem sorun oluyor. Hayır benim anlamadığım benim bebemi emzirmem çok önemli sarılık değerinin düşmesi için. Aynı zamanda mama alması iyi değil çünkü mememi seviyor ve emiyor şu an.

Merhaba kizlar anca zaman bulup yazabiliyorum size spinal anestezi oldum önceki sezeryanımdan dolayı sikinti yasadim idrar torbami ve bagarsaklarimi baska yerlere dikmisler etmisler icimde heryer yapisikmis vs neyse fazla detay girmeyeyim ama spinal anestezim rahatti duymadim pek birsey kizim sekerden hic etkilenmemis son 3 hafta sekerim cikmsti diyetle sabit tutmustuk kiziminda sekeri vs dusmedi simdilik... cok da guzel emiyor sutum indi hemen sukurler olsun hic mama vermedik henuz ilerleyen gunlerde nolur blmiyrm 37+0 da alindi 3100 gr. 51 cm dogdu benim hikaayem de boyleydi kalan tum arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum saglik sihhatle kavusun hepiniz insallah

Hayır canım nasıl bir hastanedeyim özel mi devlet mi ben anlamadım. Sözde özel hastane olacak ben daha dün sezaryen oldum benim yanımda ne annem ne kocam kimsenin kalmasına izin vermediler tek başıma çabalıyorum eğer hastaları gelse yanımdaki yatağı başka hastaya verecekler. Allahtan kimse gelmedi de o yatağı da kullanabiliyorum. Bebeğimi makine bozuk olduğu için 3 saat dışarda tuttular yani 24 saat fototerapi alamayacak ekstra zaman verirler mi bilmem. Benim emzirmem sorun oluyor. Hayır benim anlamadığım benim bebemi emzirmem çok önemli sarılık değerinin düşmesi için. Aynı zamanda mama alması iyi değil çünkü mememi seviyor ve emiyor şu an.
Canim insallah hemen çıkarsın, cok sacma uygulamalar, bugun bitiyor inşallah

Merhaba kizlar anca zaman bulup yazabiliyorum size spinal anestezi oldum önceki sezeryanımdan dolayı sikinti yasadim idrar torbami ve bagarsaklarimi baska yerlere dikmisler etmisler icimde heryer yapisikmis vs neyse fazla detay girmeyeyim ama spinal anestezim rahatti duymadim pek birsey kizim sekerden hic etkilenmemis son 3 hafta sekerim cikmsti diyetle sabit tutmustuk kiziminda sekeri vs dusmedi simdilik... cok da guzel emiyor sutum indi hemen sukurler olsun hic mama vermedik henuz ilerleyen gunlerde nolur blmiyrm 37+0 da alindi 3100 gr. 51 cm dogdu benim hikaayem de boyleydi kalan tum arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum saglik sihhatle kavusun hepiniz insallah
Canim gözün aydın, hayırlı evlat olsun maşallah, önceki doktoru da Allah bildiği gibi etsin ,neyseki gecti gitti ,geçmişler olsun

Canim insallah hemen çıkarsın, cok sacma uygulamalar, bugun bitiyor inşallah
Maalesef deride sarılığı 7.60 çıktı. Yani hiç bir şekilde düşmemiş. Kanda bakılacak. 3gecedir gram uyku yok gözümde.

Maalesef deride sarılığı 7.60 çıktı. Yani hiç bir şekilde düşmemiş. Kanda bakılacak. 3gecedir gram uyku yok gözümde.
Cok enteresan yahu yanına eşini alsınlar o zaman ,bebisin eline eldiven giydir canım kendini çizmesini.Zorla seni strese sokuyorlar,ama sen derin bir nefes al, gerilemeye çalış. Çünkü enerjin direkt Laçin e geçer

Uygulanan yaptırım çok saçma devlet hastanelerin de bile refakatçi oluyor özellikle sezaryen olunca.refakatçi icin sundukları gerekce ne peki?aileden biri biraz sıkıntı çıkarsa bence alırlar yanınıza.siz yine de bol emzirmeye çalışın mama vermekten de kaçınmayın varsın kuzucuk iyi olsun çıksın insallah bırakırsınız hemen.hatta sağma makinanız varsa emzirme sonrası sağıp kendi sütünüzü de verebilirsiniz
Biz simdi ne kadar stres olmayın desekte boş.insallah en en en kısa zamanda sağlıkla kurtulursunuz oradan

Öncelikle gözünüz Aydın allahim analı banalı büyütsün hayırlı evlat olsun insallah.yaşadıklarınız içinde çok gecmis olsun bazı doktorlar gerçekten kasap gibiler mübarek bu zamana kadar anlaşılmadı degil mi ultrasonda filan?insallah bununla gelmiş geçmiş olsun

Bugün bir takım temizlik işlerine gireceğim, inşallah kazasız belasız 🤭o yüzden yürümedim ama hava çok güzeldi maşallah.

Yaa önceki ameliyatta napmışlar öyle🤷‍♀️ Neyse gelmiş geçmiş olsun çabucak toparlanırsın inşallah. Bebeğine de sanada maaşallah🧿 haftasına göre gayet güzel boyu kilosu🙏 Sağlıkla büyüsün🎈

Çok gelmiş geçmiş olsun neler yaşamışsınız minik kızınız tüm çektiğiniz sıkıntıları unuttursun inşallah size bundan sonra Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyütün ☺️🤍

Sağlıkla büyüsün canım, çok şükür kavuşmuşsun miniğe🤍 yaşadıkların için de geçmiş olsun 🙏🏻

Back
X