- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.843
- 108
- 38
Canim annen dinlenmeye gitti galiba, şimdi yalnız mısınÇok etkilendim ama kendime kızdım en çok çünkü dün ben ameliyata kabız girmişim meğerse. 24 saatte sadece 1 kere çok çok az gaz çıkartabildim. Bu yüzden yürüyemedim çok ağrım oldu en sonunda şef hemşirenin aklına geldi lavman yaptı. Bir rahatladım ki. Lavmana rağmen hala tam çözülmedim ama keşke diyorum kabız gitmeseydim doğuma. Ah mal ben. Çocuğumun altını annem aldı dün hep mamayı annem yaptı. Ama annem kalamayacağı için yanımda lavmanı olur olmaz bir cesaret bebeğimi arkama yaşlanmadan dik bir pozisyonda emzirdim süt gelmeyen memeyi bile cok cok emdi 20 dakika. Süt geleni de emdi 10 dakika arada çenesi zayıf olduğundan yoruluyor ama çok daha fazla emdi normalde ağzına alıp uyuyordu. Çok istekli emme konusunda maşallah aşkıma. Sonra hemen bezini değiştirdim. Mama daha yapmadım ama öğrendim. Mamayı da çok güzel yiyor memeyi de seviyor şimdi. Allahım nolur memede karar kılsın. Karnım şu an çok acıyor kimseyi korkutmak istemem benimkisi gaz acısı ama bebekle hastane odasındaki refakatçi koltuğuna tek başıma tutunmadan oturup kalkıyorum. İş başa düşünce mecburuz