Canım fototerapiye yalnızca bez ve fototerapi gözlüğü takıp giriyor kıyafet yasak.Cok enteresan yahu yanına eşini alsınlar o zaman ,bebisin eline eldiven giydir canım kendini çizmesini.Zorla seni strese sokuyorlar,ama sen derin bir nefes al, gerilemeye çalış. Çünkü enerjin direkt Laçin e geçer
Eve çıktık şükürler olsun canım. Ama bebeğim evde hep uyuyor. Sarılıktan sanırım. Kavga veriyoruz. Sarılık sebebi b0 kan uyuşmazlığı. Kocam B rh + ben 0rh + laçin de babasına çekmiş B rh + genetik kökenli sarılık var. Cumartesi yani 2 gün sonra kontrol var.Emmesi cok guzel canim ne guzel en kisa zamanda toparlar cikarsiniz insallah. Bebegi baska hastaneye mi gotursen acaba oradaki muameleden memnun degilsen. Seni bu kadar zor durumda birakmamalari lazim.
Suan durumunuz nasil peki son durum nedir
Şöyle ki işitme testinden geçemedi bunun için tekrar gitmemiz gerekecek 28 ya da 29 nisanda. Benim 23 nisanda hem laçin için hem de ameliyat kontrolü için gitmem gerekecek. Sonra o hastanenin suratına bakmam.Uygulanan yaptırım çok saçma devlet hastanelerin de bile refakatçi oluyor özellikle sezaryen olunca.refakatçi icin sundukları gerekce ne peki?aileden biri biraz sıkıntı çıkarsa bence alırlar yanınıza.siz yine de bol emzirmeye çalışın mama vermekten de kaçınmayın varsın kuzucuk iyi olsun çıksın insallah bırakırsınız hemen.hatta sağma makinanız varsa emzirme sonrası sağıp kendi sütünüzü de verebilirsiniz
Biz simdi ne kadar stres olmayın desekte boş.insallah en en en kısa zamanda sağlıkla kurtulursunuz oradan
Sağlıkla kavuşun inşallah canımyarın doğumdan sonra güzel haberlerini bekliyoruzz
YaaaaKızlar 18.30 gibi suyum geldi hastanedeyim 2 3 cm açılmam var doğumu bekliyorum benim için dua edin erkenci çıktı benim bebiş
Ah o uyumalar zaten bela. Canim soyun bebisi, topugunu sıkın bi sekilde uyanacak o bebisler. Emdikce duzelecek atacak sariligi idrariyla kakasiylaCanım fototerapiye yalnızca bez ve fototerapi gözlüğü takıp giriyor kıyafet yasak.
Eve çıktık şükürler olsun canım. Ama bebeğim evde hep uyuyor. Sarılıktan sanırım. Kavga veriyoruz. Sarılık sebebi b0 kan uyuşmazlığı. Kocam B rh + ben 0rh + laçin de babasına çekmiş B rh + genetik kökenli sarılık var. Cumartesi yani 2 gün sonra kontrol var.
Şükür eve çıkmışsınız daha iyi olur her şey.Su an bebek hep uyurum zaten annesi ,ikinizde dinlenin bolca ,2 saatte bir sütünü ver sen de dinlenCanım fototerapiye yalnızca bez ve fototerapi gözlüğü takıp giriyor kıyafet yasak.
Eve çıktık şükürler olsun canım. Ama bebeğim evde hep uyuyor. Sarılıktan sanırım. Kavga veriyoruz. Sarılık sebebi b0 kan uyuşmazlığı. Kocam B rh + ben 0rh + laçin de babasına çekmiş B rh + genetik kökenli sarılık var. Cumartesi yani 2 gün sonra kontrol var.
Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallahKızlar 18.30 gibi suyum geldi hastanedeyim 2 3 cm açılmam var doğumu bekliyorum benim için dua edin erkenci çıktı benim bebiş
İşitme testi daha geç yapılıyor diye biliyordum ben aslında, sorun çıkmaz inşallah, daha yeni doğmuş bebiş ne İşitmesiymiş hayret bir şey, sen dinlen bebisinle bolca ,gecti gitti inşallahŞöyle ki işitme testinden geçemedi bunun için tekrar gitmemiz gerekecek 28 ya da 29 nisanda. Benim 23 nisanda hem laçin için hem de ameliyat kontrolü için gitmem gerekecek. Sonra o hastanenin suratına bakmam.
Bence senin de benden hemen sonra olur gibi, normali bekleyeceksenGüncellendiiiiSeninle günümüz aynıydı bakalım ben ne zaman doğurcam
Benim de covidden beri öksürüğüm tam gecmedi ne yapsamda.Dikişten önce geçse diyorum ama zor gibiAy kizlar yaaa.. bogaz enfeksiyonu oldu kizim banada bulasmisti. Enfeksiyon gecti ama geniz akintisi ve oksuruk kaldi. Oksur oksur karnim semsert ya gecmiyor karnimin sertligi. Var midir oksuruge iyi gelecek dogal bi tavsiyeniz falanimdaaat
Yaaaa. Ne güzel duygularKızlar 18.30 gibi suyum geldi hastanedeyim 2 3 cm açılmam var doğumu bekliyorum benim için dua edin erkenci çıktı benim bebiş
Ayyy karnim nasi agridi oksur oksur yaa. Nasi dayandin sen bunca zamanBenim de covidden beri öksürüğüm tam gecmedi ne yapsamda.Dikişten önce geçse diyorum ama zor gibi
Valla napim canim mecbur oluncaAyyy karnim nasi agridi oksur oksur yaa. Nasi dayandin sen bunca zaman
Güzel haberlerini bekliyoruz canım benimKızlar 18.30 gibi suyum geldi hastanedeyim 2 3 cm açılmam var doğumu bekliyorum benim için dua edin erkenci çıktı benim bebiş
Ah canım Allah bir avazda kurtarsın inşallahKızlar 18.30 gibi suyum geldi hastanedeyim 2 3 cm açılmam var doğumu bekliyorum benim için dua edin erkenci çıktı benim bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?