Ya bazı insanlar gerçekten insanları korkutmaktan , felaket tellallığı yapmaktan zevk alıyor canım ne yazık ki. Ben de dayanamayıp yazardım senin gibi yorum iyi yapmşsın

geçen gün bi arkadaşım , nasıl giidyo ne kadar kaldı dedi 10 gün kaldı gün sayıyorum dedim, resmen bana neler dedi inanamazsın, çocuk doğsun hergün ya sabır çekiceksin, inanılmaz zor bişey, bilsem ertelerdim daha fazla, mahvoldum, 7 aylık oldı hala kolaylaşmadı, hala gram uyku uyuyamıyorum vs vs . Ben esass o konuşurken ya sabır çektim ve sadece Sevgileri zorluklarından çok daha büyük olur Allah kolaylığını verir hepimize inşallah dedim. Bu sefer utanp nihayet ‘yani tabi biyandan da çok güzel bi duygu ‘ dedi ağzma ettikten sonra afedersin

elbet biz de polyanna değiliz , hiç etrafımızda bebek büyütenleri görmemiş değiliz, zorluklar tabi ki olacak ama 10 gün sonra bebeğini kucağına almayı hevesle mutlulukla bekleyen birine de iyi halt ettin de çocuk yaptın der gibi konuşulmaz yaa, neden böyle acımasız insanlar anlayamıyorum.