Bir de onlar şu an normal psikolojide değilYa bazı insanlar gerçekten insanları korkutmaktan , felaket tellallığı yapmaktan zevk alıyor canım ne yazık ki. Ben de dayanamayıp yazardım senin gibi yorum iyi yapmşsıngeçen gün bi arkadaşım , nasıl giidyo ne kadar kaldı dedi 10 gün kaldı gün sayıyorum dedim, resmen bana neler dedi inanamazsın, çocuk doğsun hergün ya sabır çekiceksin, inanılmaz zor bişey, bilsem ertelerdim daha fazla, mahvoldum, 7 aylık oldı hala kolaylaşmadı, hala gram uyku uyuyamıyorum vs vs . Ben esass o konuşurken ya sabır çektim ve sadece Sevgileri zorluklarından çok daha büyük olur Allah kolaylığını verir hepimize inşallah dedim. Bu sefer utanp nihayet ‘yani tabi biyandan da çok güzel bi duygu ‘ dedi ağzma ettikten sonra afedersin elbet biz de polyanna değiliz , hiç etrafımızda bebek büyütenleri görmemiş değiliz, zorluklar tabi ki olacak ama 10 gün sonra bebeğini kucağına almayı hevesle mutlulukla bekleyen birine de iyi halt ettin de çocuk yaptın der gibi konuşulmaz yaa, neden böyle acımasız insanlar anlayamıyorum.
Aynen canım doktorlarımıza güvenip , güzel olcağını düşünerek , sakince bekleyip, hayırlısıyla sıkıntısız doğurmak nasip olsun hepimize inşallahArkadaslar hepimizin kaderi ,yüzü nasil farkli ise doğum hikayeleri de öyle olacak .Sadece şu kadarını söyleyebilirim eğer çok kötü bir şey olsaydı kimse ikinci çocuğu yapmazdı.Sonucta dünyaya bir can getiriyoruz ,rabbim bütün günahlarımızı siliyor,bizi cennete yaklaştırıyor.Bunlar boşuna değil. Aslinda internetten hicbir seye bakmamak lazım ben maalesef ilk doğumumda internetteki saçmalıklar yuzunden telaşlandım.Doktorum sabah gel dedi ,onu dinlemedim baska bir hastaneye gece gittim.Orda maruz kaldığım saçma muayeneden sonra bir daha muayne olamadım ve sezeryan oldum.Ama iste her sey bize bir hayat dersi.Eğer doktorunuza güveniyorsanız söylediklerini yapıp sakin bir şekilde beklemekten başka hiçbir care yok.Sabah iğneyi unuttum diye reçeteye bakayim dedim ,gebeler kesinlikle kullanmasın diyorinşallah burda hepimizin hikayesi güzel olur.
Diyelim ki zorluk yaşayanlar olur ki olacaktır da ama inanın gene de mühim değil.Benim ilk bebegimden sonra cok ciddi sağlık sorunlarım oldu gercekten cok ciddi.Ama buna rağmen ikinci yavrumu çok istedim.İnşallah burda hepimizin hikayesi güzel bitecek.35 yasinda öğrendiğim bir şey var ise o da şu neyi düşünürsen onu çekiyorsun
Teşekkür ederim canım, gecti gitti çok şükür, ben de bu sefer kendime yeni bir sayfa yeni bir öykü hayal ediyorum.Ne yaşamış olursam olayım, oğlum için değermiş, değer, onun mis kokusu ,annem diye gelmesi her şeye değer.Tek bir saçının telini rabbim nasip etmezse biz yapamayız. Şu an bebek sahibi olamamak o kadar büyük bir sorun ki düşündükçe şükrediyorum rabbime.Aynen canım doktorlarımıza güvenip , güzel olcağını düşünerek , sakince bekleyip, hayırlısıyla sıkıntısız doğurmak nasip olsun hepimize inşallah
Geçmiş olsun sağlık sorunlarınız için
Benim alerji ilaçlarımda da öyle yazıyor ama kadın doğumcu da alerji doktorumda 12. Haftadan sonra hiçbir zararı yok düzenli kullan dediler.bu konu da nasıl güveniyorsak, doğumda da onlara güvenip saçma sapan düşüncelerle kendimizi korkutmamak lazım işteArkadaslar hepimizin kaderi ,yüzü nasil farkli ise doğum hikayeleri de öyle olacak .Sadece şu kadarını söyleyebilirim eğer çok kötü bir şey olsaydı kimse ikinci çocuğu yapmazdı.Sonucta dünyaya bir can getiriyoruz ,rabbim bütün günahlarımızı siliyor,bizi cennete yaklaştırıyor.Bunlar boşuna değil. Aslinda internetten hicbir seye bakmamak lazım ben maalesef ilk doğumumda internetteki saçmalıklar yuzunden telaşlandım.Doktorum sabah gel dedi ,onu dinlemedim baska bir hastaneye gece gittim.Orda maruz kaldığım saçma muayeneden sonra bir daha muayne olamadım ve sezeryan oldum.Ama iste her sey bize bir hayat dersi.Eğer doktorunuza güveniyorsanız söylediklerini yapıp sakin bir şekilde beklemekten başka hiçbir care yok.Sabah iğneyi unuttum diye reçeteye bakayim dedim ,gebeler kesinlikle kullanmasın diyorinşallah burda hepimizin hikayesi güzel olur.
Diyelim ki zorluk yaşayanlar olur ki olacaktır da ama inanın gene de mühim değil.Benim ilk bebegimden sonra cok ciddi sağlık sorunlarım oldu gercekten cok ciddi.Ama buna rağmen ikinci yavrumu çok istedim.İnşallah burda hepimizin hikayesi güzel bitecek.35 yasinda öğrendiğim bir şey var ise o da şu neyi düşünürsen onu çekiyorsun
Herşey mis kokulularımızla çok güzel olucak inşallaahTeşekkür ederim canım, gecti gitti çok şükür, ben de bu sefer kendime yeni bir sayfa yeni bir öykü hayal ediyorum.Ne yaşamış olursam olayım, oğlum için değermiş, değer, onun mis kokusu ,annem diye gelmesi her şeye değer.Tek bir saçının telini rabbim nasip etmezse biz yapamayız. Şu an bebek sahibi olamamak o kadar büyük bir sorun ki düşündükçe şükrediyorum rabbime.
Ben bişey istemiyorum dedim ya herşey o kadar pahalı ki alsa üzülürüm bebeğin zorunlu ihtiyaçlarını karşılayalım yeterDoğum hediyeleriniz belli mi kızlar, eşim altın bileklik alacakmış oğlumda da oyle yapmıştı, gidip seçelim diyor
Evet her sey cok pahalı gerçekten, bizim de bildiğim kadarı ile extra bir bütçemiz yok ,cok fazla ödememiz var ama bakalım ille götürürse yok dememBen bişey istemiyorum dedim ya herşey o kadar pahalı ki alsa üzülürüm bebeğin zorunlu ihtiyaçlarını karşılayalım yeter
DensizlerYa bazı insanlar gerçekten insanları korkutmaktan , felaket tellallığı yapmaktan zevk alıyor canım ne yazık ki. Ben de dayanamayıp yazardım senin gibi yorum iyi yapmşsıngeçen gün bi arkadaşım , nasıl giidyo ne kadar kaldı dedi 10 gün kaldı gün sayıyorum dedim, resmen bana neler dedi inanamazsın, çocuk doğsun hergün ya sabır çekiceksin, inanılmaz zor bişey, bilsem ertelerdim daha fazla, mahvoldum, 7 aylık oldı hala kolaylaşmadı, hala gram uyku uyuyamıyorum vs vs . Ben esass o konuşurken ya sabır çektim ve sadece Sevgileri zorluklarından çok daha büyük olur Allah kolaylığını verir hepimize inşallah dedim. Bu sefer utanp nihayet ‘yani tabi biyandan da çok güzel bi duygu ‘ dedi ağzma ettikten sonra afedersin elbet biz de polyanna değiliz , hiç etrafımızda bebek büyütenleri görmemiş değiliz, zorluklar tabi ki olacak ama 10 gün sonra bebeğini kucağına almayı hevesle mutlulukla bekleyen birine de iyi halt ettin de çocuk yaptın der gibi konuşulmaz yaa, neden böyle acımasız insanlar anlayamıyorum.
Ayyyyy yok artık avm de ki tam bir ruh hastasymış, inşallah eşinin dedğini duymuştur ya çok sinir oldum . Akrabanın yakını da çok iyi niyetliymiş gerçekten . Yok yok bu insanlar çok tuhaf , gerçekten lohusalıkda da böyle densizler denk gelicek , çok kalp kırıcam diye endişeleniyorum, odamın kapısını kapatıp bebeğimle kalmak istyorum onlar içerde oturup çekiştirsinler beni ben duymiyimDensizlercevabını vermek lazım. Beni de geçen avm de bi kadın gördü. Maşallah ne kadar var doğuma dedi . Sonra bana dedi ki allah bi ayazda kurtarsın benim geçen komşumun çocuğu oldu . Çocuk hasta doğdu annesini zehirledi yoğun bakımda yatti ölümden döndüler. Ben şok tabi hiç beklemiyordum sonra eşim geldi geçerken her dengesizle konuşmasana dedi bana dün de bir akrabamın yakını doğumun normal mi dedi. Sezeryan dedim. Ayyy ne kadar kötü sezeryan keşke normal yapsaydın çok kötü zor geçecek valla berbat bir şey dedi, ben de dedim çocuğum sağlıkla gelsin de acısı hiç fark etmez. Sonra tabi falan dedi. Düşüncesizler
Ben de harfli kolye istedim eşimdenDoğum hediyeleriniz belli mi kızlar, eşim altın bileklik alacakmış oğlumda da oyle yapmıştı, gidip seçelim diyor
Hiç bitmiyorlar ya bana da önüne gelen normal mi sezeryan mı diye soruyor bilmiyorum şu an diyorum nasip yok normal doğur sezeryan şöyle böyle bebek sağlıklı olsun ben sağlıklı olayım gerisi önemli değil diyorum aaa öyle deme diye başlıyorlar millete dert oldu benim doğumum valla bende kendime hiç güvenmiyorum kesin lohusalıkta üçünü beşini azarlayacağımDensizlercevabını vermek lazım. Beni de geçen avm de bi kadın gördü. Maşallah ne kadar var doğuma dedi . Sonra bana dedi ki allah bi ayazda kurtarsın benim geçen komşumun çocuğu oldu . Çocuk hasta doğdu annesini zehirledi yoğun bakımda yatti ölümden döndüler. Ben şok tabi hiç beklemiyordum sonra eşim geldi geçerken her dengesizle konuşmasana dedi bana dün de bir akrabamın yakını doğumun normal mi dedi. Sezeryan dedim. Ayyy ne kadar kötü sezeryan keşke normal yapsaydın çok kötü zor geçecek valla berbat bir şey dedi, ben de dedim çocuğum sağlıkla gelsin de acısı hiç fark etmez. Sonra tabi falan dedi. Düşüncesizler
Duydu duyduAyyyyy yok artık avm de ki tam bir ruh hastasymış, inşallah eşinin dedğini duymuştur ya çok sinir oldum . Akrabanın yakını da çok iyi niyetliymiş gerçekten . Yok yok bu insanlar çok tuhaf , gerçekten lohusalıkda da böyle densizler denk gelicek , çok kalp kırıcam diye endişeleniyorum, odamın kapısını kapatıp bebeğimle kalmak istyorum onlar içerde oturup çekiştirsinler beni ben duymiyim
Doğum hediyeleriniz belli mi kızlar, eşim altın bileklik alacakmış oğlumda da oyle yapmıştı, gidip seçelim diyor
Kime neyseHiç bitmiyorlar ya bana da önüne gelen normal mi sezeryan mı diye soruyor bilmiyorum şu an diyorum nasip yok normal doğur sezeryan şöyle böyle bebek sağlıklı olsun ben sağlıklı olayım gerisi önemli değil diyorum aaa öyle deme diye başlıyorlar millete dert oldu benim doğumum valla bende kendime hiç güvenmiyorum kesin lohusalıkta üçünü beşini azarlayacağımbir de iki tane doğur üç tane doğur bir taneyle kalma diyenler var önce bir bunu doğurayım da diyorum hayır kendileri doğurmamış üç tane bana akıl veriyor üç tane doğur diye bir daha söylerlerse sen neden doğurmadın üç tane diyeceğim birine benim yatak odam millete dert oluyor insanlar çok garip bize ne diyip tutmuyorlar çenelerini
Pıhtılaşma var başından beri iğne kullanıyorum. Yok tabi bebeğim sağlıkla gelsin de dayanırız tabi ama ben bitecek diye hazırlamıştım kendimi o yüzden şaşırdım bi .Canım senin durumun nedir bilemiyorum ama pıhtılaşma sorunu varsa sezeryanden sonra pıhtılaşma eğilimi arttığı için önlem olarak kullanılıyor, belki sende kullanılmaz, ama olsun kullanılsada Allah baska dert vermesin inşallah
Bunun bende şu versiyonu var; benim bi kizim var bu dogacak olanda kiz.Gercekten yildirdilar sezeryanmi normalmi herkeste ayni soru sezeryan diyorum hmm humm agiz buken dolu etraf annelik dogum sekliyle olsaydi keske 2.cocugum olmasina ragmen tek cocugu olan arkadaslarim bu dogsun gorursun bi cocuk hic cocuk diyorlar ben bilmiyorum sanki neyin ne oldugunu seviyorlar insana kılçık atıp kendilerini rahatlatmayı hic sknti yok kizlar kulak tikayin gercekten kimse sezeryandan ölmemiş takmayin kafanizi
Bunun bende şu versiyonu var; benim bi kizim var bu dogacak olanda kiz.
-Cinsiyeti ne?
-kiz
-hmmm olsun..
Beni teselli ediyorlar akillarincahayir ben zaten hep 2 kizim olsun istemistim cok mutluyum cok sukur 2 kiz verdi rabbim bana. Yani insallah ikinciyide verir saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..
Bide sey diyolar 3.yude yaparsin oda erkek olur diyenler var.sanane yani sanane benim oyle bi hevesim yok diyorum kocanin vardir diyolar. Kocaminda yok. Vardir o soyleyemiyodur diyolar hayir sizene millete dert oldu
Bide bi daha yapma artik yeter diyenler var. Onada sinir oluyorum. Sanane belki ben 5 tane dogurucam sana mi sorcam. Insanlar ne patavatsiz ya. Ayni seyi dogum konusunda sut konusunda da yapiyolar. Her seye karisiyolar valla hic kibarlasmadan cevabini vermek lazim. Onlar her istediğini soyleyebiliyosa karsiliginda da alacaklari cevaba hazir olsunlar bi zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?