2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Benimde suyum fazla cikti 35+2 de seker olcumu yapiyorum 1 haftadir karbonhidrat tatli vs yedigimde yuksek cikiyor biraz abartma seviyesine gore sekerde yukseliyor.. dikkat etmem gerekiyor doguma kadar sure kisa olsa bile cok zor oluyor vllahi ekmek yok hamurisi tatli vs hcbsy yok resmen diyetteym

Ama bu çok zor allah yardım etsin sanada cnm iyide zaten doymuyoruz nasıl olacak hiç bilmiyorum çok canım sıkıldı..
Şeker falan hiçbişey demedi bi tahlilde bakmadı ölç falanda demedi anlamadım sadece yeme bunları dedi

Kızlar sıkı sarılalım da fire vermeyelim mayıs annesi olsak yeter abartıp haziran'a sarkmayalım mümkünse P Purple07 hakkim
Aman aman yok yok o kadar sarkmasın sağlıkla gelsinler günlerini doldurup
P Purple07 hakkim @Kadindiyorki ben bugün hislerime bi danışayım bakalım ne zaman doğururum
Sizi de araya katıcam düşünürken
Hahaha larissam senden haber bekliyoruz bir yoğunlaş bakalım

Canım kızlar size bir şey soracağım benim bu bebek hiç durmuyor inanılmaz bir kasılma halindeyiz üç gündür karnımın bir yerlerinde sürekli toplanıyor. Ama sancım, ağrım yok o yüzden çok önemsemedim ama yine de sizlere sorayım dedim. Cumartesi randevum var bekleyeyim mi yoksa yarın arayayım mı doktorumu ne dersiniz?

Kuzucum biz de öyleyiz. İnsan başta korkuyor ama normal sanırım bunlar. Eğer çok şiddetlenirse düzenli aralıklarla olursa doktoruna söyle ama onun dışında ctesiyi bekleyebilir bence diye düşünüyorum Biz de kasıl kasıl bi hal oluyoruz gün içinde

Kız benimde çok kasılıyordu ama bu üç gündür çocuğum delirdi resmen sürekli yapıyor. O zaman ben cumartesiyi bekleyeyim kuşum sağol vallahi

Canım benim düzenli ağrı veya sancı eşlik etmediği sürece sorun yok diyor doktorlar. Benim regl ağrım oluyor arada sancı ve kasılma da eşlik ediyor. Daha salı günü doktor rahim kendini doğuma hazırlıyor bunlar normal şeyler dedi her ne kadar bize normal gelmese de
Yine de için nasıl rahat ediyorsa öyle yap

Ben o toplanmayı sorduğum da hiç Kasılma falan demedi poposunu dayıyordur genelde öyle çıkıntı olduğunda diyo

Kızlar cok moralim bozuk doktor 1 hafta kan şekeri sonuclarimi olcmemi istemisti hic karbonhidrat seker vs yemememe ragmen aclik 95-107 tokluk 135-160 arası cikiyordu az evel ses gondermis c.tesi kontrole geldiginde dogum planlamamiz lazim degerler yuksek dedi cok uzuldum sekeri olanlar yorumlayabilirmi acaba bi 38 i doldursaydim diyordum nasip olmayacak heralde

Aslında değerleriniz normal gibi ama doktorlar daha iyi bilir tabii.tam olarak kaçıncı hafta simdi?

Aslında değerleriniz normal gibi ama doktorlar daha iyi bilir tabii.tam olarak kaçıncı hafta simdi?
36+2 yiz suan tokluk 140 ı gecmemeli yaziyor nette banada asiri abartı bi seviye gelmedi gecen hafta cikti yoktu boyle bir sorun daha once yani ne bileyim ilacla insulinle halledilmeyecek biseymi bu niye hemen dogum planlamaliyiz dedi anlamadim sekeri olan diger arkadaslar nee yapiyor degerleri kac cok merak ediyorum goren olursa bilgilendirirseniz cok sevinirim

Üzülme canım çok erken değil, doktoruna güveniyorsan vardır bir bildiği, ya da ona da bu şekilde sor bakalım gidince ne diyecek

Artık her şey normal arkadaşım, düzenli ve sık olursa gideceğiz doktora

Canım belki planlamalıyız derken hemen almalıyız anlamında söylememiştir telaşlanma Bebeğin kilosu çok fazlaysa suyu da fazla demiştin , normal doğuma müsait olmayabilir o yüzden sezryan tarhi belrlemek istemiştir belkide yine 38 den sonraya verir büyük ihtmalle.benim kuzenime olmuştu insülin kullanyodu ama bebeğinin kilosu fazlaydı normal doğum çok zor olur demişti doktor 4 üstüydü kilosu, sezryan tarhi vermişti ,insüline devam etmişti, 38+5 miydi yalan olmasn öyle bi tarh vermişti ,şeker sorunu da 5.aydan beri vardı önce yedklerne dikkat et demişti sonra insülin gerekti

C Carpediem4

Arkadaşlar artık yuvamızı 4 kişi kabul ediyorum ,rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.Ela nında fitresini verelim dedim esime ,Allah kabul etsin inşallah.Güzel kızım da var artık hayatımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…