Grupta uyuyan tek üye sensin galiba ,maşallahGünaydın kızlar bugün yine baya bi uyumuşum. O değil gece tuvalete de kalkmamışım patlayacak gibi uyandım. Zor yetiştim tuvalete
Ay burası daha 30 da olmadı hiç, 26 falanda kaldı, kimliğine yabancılaştı DiyarbakırBurası da öyle çok dengesiz bigün 30 derece ertesi gün üşüyosunelbise büyük kolaylık ama işte üşünüyor hala Zaten 2 parça kıyafetim var şaşırdım napıcamı
Ay evet inşallah çocuğum da doğunca uyku konusunda anasına çeker üzmez beniGrupta uyuyan tek üye sensin galiba ,maşallah
MaşallahSelam teyzelerr biz de kontrolden çıktık 36+2 de 2800 olmuş minnak kızım. 1 haftada 300 gr almış bol bol yiyip yattı heraldeher şey yolunda gözüküyor kasılmalar var yine ama şiddetli değil. 15 dk yürüyüş ile başlayalım yavaş yavaş dedi. Normal doğum istiyodum, onun için de bi engelimiz yokmuş şimdiye kadar, sana normal doğum gözüyle bakıyorum dedi Çatı muayenesi için de acele etmeyelim önümüzdeki haftalarda bakarız dedi. Zaten geçen hafta açıklık muayenesi + diğer muayenelere bakarak onu da iyi gibi düşünüyorum öyle hatırlıyorum dedi. İnşallah onda da bi sorun çıkmaz da doğru hatırlıyodur bizden haberler böyle
Çok geçmiş olsuun , umarım bir an önce iyileşir evine gelir minnoşKızlar bebişin yoğunbakımdan çıkışı bizim eşimle grip olmamıza denk geldi ve maalesef bebek de hastalandı burnu tıkandı çocuğumun öksürüğü arttı baya öyle çok küçük olduğu için de ağız yoluyla tedavi olmuyormuş çıktığımız yoğunbakıma yeniden yattı bebeğim ben de hastanede bekliyorum emzirmek için bizim eve insan gelmedi bizden kaptı ama doğum yapınca siz siz olun misafir kabul etmeyin bebeğiniz en azından ilaç alabilecek duruma gelinceye kadar ve kendinizi ufacık kötü hissederseniz maskeyle emzirin
Önemli olan sağlıkla gelmeleri ve sonrasında güzelce beslenmeleri, yeğenlerimin biri 2750 doğdu erken falan da değil tam zamanında doğdu, çok kısa sürede güzelce beslenerek toplu bir bebeğe dönüştü , sağlıklı ve tombik oldu .diğer yeğenim 3750 doğdu ama doğduktan sonra çok güzel beslenemedi meme reddi falan oldu derken hep zayıf bi bebek oldu ama sağlıklı çok şükür (en önemlisi de o zaten) . Benim bebeğimin de kilosu burda gördüğüm kilolarla kıyaslarsam bi sorun mu var derim yani 36.haftada 2500 dü ben burda 3ler 3500 ler gördüm 36.haftadan da önceki kiloları hatta bebişlerin maşallahBen çıktım kontrolden maalesef daha 3 bile olmamış, 30 gr almış bir haftada ,ölçümler ortalama tabi ama ben şöyle 3200 falan bekliyordum.Doktor doğum kilosu 3500 olmaz dedi.
Hocam doğum tarihi 30 nisan dediniz ,1 mayısa denk gelecek dedim, sorun yok dedi yani 30unda ısrarcı. 29 yapmıyor yaniD Dh120910
Nst den ben anlamıyorum ama doktor sorun yok dedi.Ela hanım fosur fosur parmağını emiyordu iştahla ama asla poz vermedi gene.Ameliyat icin bir sürü kan verdim. Biraz kilo alsa iyiydi ,aslında 9 aydır en az kustuğum hafta bu haftaydı ama olsun doğum kilosu 3ü geçerse yapacak bir şey yok ,sağlıklı olsun.Genede bu hafta her gün et yiyeyim ben.
Sağlıkla kavuşuunSelam kizlarrrbizim de bugün kontrolumuz vardı kilo almasi Durmuş oyuzden daha beklememize gerek yok dedi doktorumuz haftaya cuma kızımla kavuşuyoruz inşallah
Evet ille kilo takıntım yok ama 3 un ustunde mümkünse 3.5 civari olursa insan kucağına bile daha rahat alıyor, yeterki sağlık olsun napalım, bugüne kadar hiç küçük demedi normal dedi ,bugün de küçük demedi ama 3.5 olmaz dedi.Hayirlisi ben bu hafta her gün et yiyeyim ,gerisi Allahtan.Oglum 38+3 de 3250 doğdu, sorun olmadı şükür, tabi bir de yanılma payı var doktorların ,o da tutarsa.Oglumda gr grmina tutmuştu gerçiÖnemli olan sağlıkla gelmeleri ve sonrasında güzelce beslenmeleri, yeğenlerimin biri 2750 doğdu erken falan da değil tam zamanında doğdu, çok kısa sürede güzelce beslenerek toplu bir bebeğe dönüştü , sağlıklı ve tombik oldu .diğer yeğenim 3750 doğdu ama doğduktan sonra çok güzel beslenemedi meme reddi falan oldu derken hep zayıf bi bebek oldu ama sağlıklı çok şükür (en önemlisi de o zaten) . Benim bebeğimin de kilosu burda gördüğüm kilolarla kıyaslarsam bi sorun mu var derim yani 36.haftada 2500 dü ben burda 3ler 3500 ler gördüm 36.haftadan da önceki kiloları hatta bebişlerin maşallahAma doktor ortalama, normal dediği için kıyaslamyorım hiçbi bebişle. Bide önemli olanın doğduktan sonraki beslenmesi oldğnu düşündüğüm için. İnşallah 3 ü geçerlerse tabi daha rahat giydirir soyar kucaklarız, yeğenim 2750 doğup 2500 lere düşmüştü ikinci gün, bira zkucağmza almaya korkyorduk ama çok kısa sürede toparladı
Bu hafta benim de bulantılarım vardı, bebek hiç kilo almamış hatta 50 gram vermiş. Normal ihtimalimizi konuştuk ama omuzları geniştir ve erkek olduğu için kemikli yapı. Normal doğum önermiyorum dedi. Neyse napalim vardır bi hayır. 30 unda birlikte doğururuz artıkBen çıktım kontrolden maalesef daha 3 bile olmamış, 30 gr almış bir haftada ,ölçümler ortalama tabi ama ben şöyle 3200 falan bekliyordum.Doktor doğum kilosu 3500 olmaz dedi.
Hocam doğum tarihi 30 nisan dediniz ,1 mayısa denk gelecek dedim, sorun yok dedi yani 30unda ısrarcı. 29 yapmıyor yaniD Dh120910
Nst den ben anlamıyorum ama doktor sorun yok dedi.Ela hanım fosur fosur parmağını emiyordu iştahla ama asla poz vermedi gene.Ameliyat icin bir sürü kan verdim. Biraz kilo alsa iyiydi ,aslında 9 aydır en az kustuğum hafta bu haftaydı ama olsun doğum kilosu 3ü geçerse yapacak bir şey yok ,sağlıklı olsun.Genede bu hafta her gün et yiyeyim ben.
Enteresan bir yaklaşım sergilemiş doktor ,benimki de bu hafta 30 gr aldi ama doktor bir gün bile geriye çekmiyor, ciğerleri ve hazir bulunuşluğu icin.Napalim onlar ne derse uyacağız, sağlık olsujSelam kizlarrrbizim de bugün kontrolumuz vardı kilo almasi Durmuş oyuzden daha beklememize gerek yok dedi doktorumuz haftaya cuma kızımla kavuşuyoruz inşallah
Yüksek ihtimal 3 üstü olur ,3,5 u da bulabilir bence 15 gün varEvet ille kilo takıntım yok ama 3 un ustunde mümkünse 3.5 civari olursa insan kucağına bile daha rahat alıyor, yeterki sağlık olsun napalım, bugüne kadar hiç küçük demedi normal dedi ,bugün de küçük demedi ama 3.5 olmaz dedi.Hayirlisi ben bu hafta her gün et yiyeyim ,gerisi Allahtan.Oglum 38+3 de 3250 doğdu, sorun olmadı şükür, tabi bir de yanılma payı var doktorların ,o da tutarsa.Oglumda gr grmina tutmuştu gerçi
Geçen aç mı geleyim dedim ,yok dedi.Bugun tok verdim testleri.Anestezi uzmanına beni göndermedi henüz, bir sey demedi ,ama 4 ,5 tüp kan verdimYüksek ihtimal 3 üstü olur ,3,5 u da bulabilir bence 15 gün varevet mesela bana şey diyor kafası küçük, kafa küçük oldğu için hesaplamayı da otomatkman düşürüyo biraz daha fazla olablr normalde kilosu diyo.bu arada beni de haftaya gittiğimde anestezi yzmanıyla görştrcekmiş bi kaç test istcekler senden dedi, ben de aç mı tok mu sorcaktım, sana soraym aç falan olmak gerekiyomu o testler için ?
Enteresan bir yaklaşım sergilemiş doktor ,benimki de bu hafta 30 gr aldi ama doktor bir gün bile geriye çekmiyor, ciğerleri ve hazir bulunuşluğu icin.Napalim onlar ne derse uyacağız, sağlık olsuj
Hmmm tansiyon varsa o yüzdendir, doğrudur.Yoksa sadece kilo için olsa pek aklıma yatmamıştı ,bana kim soruyorsa.Bizim kide 30 gr almisbide ben şuara tansiyon sıkıntısı yaşıyorum oyuzden sanırım sağlıkla kavuşalım hepimiz insallah ne deseler tamam diyoruz mecbur
Evet canım haftada 1 ama o bile zor geliyoMaşallahArtık haftada bir mi canım senin kontroller, benim hiç haftada bire düşmedi iki haftada bir ve haftaya da son kontroll sonra doğum inşallah herşeyi not alsalar keşke,öyle hatrlyorum demeseler ,kaç tane hastaları var hatrlamak zor iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?